2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Resmını atma şansın var mı canım acaba, bim de gördüm babyjörn muadili 1100₺ pierre cardin markaydı ikinci ellerde sıfır fıyatına satmaya kalkıyorlar ona dellenıyorum
Canım ben strecleyip dolabın üzerine kaldırdım ama modeli bu birde ikinci el oto koltuğu aldım joie i gemm2 sıfırı 2500 lira ben 600 TL'ye aldım iki kere kullanmış alan kişi letgoda çok güzel şeyler düşüyor pazarlıkta yapın uygun fiyata alırsınız hem

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-18-12-06-18-408_com.android.chrome-edit.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2023-09-18-12-06-01-245_com.android.chrome-edit.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20230918_120522.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20230918_120513.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 53
Ağrınız varsa normalmiş kuzular. Dün ve bugün ara ara oluyordu. Endişe ediyorum. Çok endişeliyim kızlar ya bir hafta iyiyim doktora gidince sonra bekle babam bekle. Çok uzun araları

Banada tahmin bile yapmamıştı..en iyisi bekle..fetal DNA öyrendim ben sonrada doktora gidince 15 haftada gösterdi pipini
Bana da yaptı ama neye göre of çok merak ediyorum çok hiç önemli değil ikisine de sevineceğim ama birlerler alırım diyorum minnoş bir kundak aldım bebeğime kızlar gri kıza da erkeğe de kullanırım ve kirlenmez diye düşündüm

En kötüsünü bile 850 ye satıyorlar sıfırı 1100₺ ztn yani makul fıyat vermıyorlar ki verseler düşünürüm de
Kuzum e bebek indirimini bekle Cok düşüyor Şubat indiriminden aldım ben herşeyini bebeğimin hergun farklı bir marka indirime giriyor Şubat'ta yarı yarıya bile oluyor bazen

Ama şubata kadar çok da artar kuzum fiyatlar ya
Oda doğru canım bir kaç arkadaş Kasım indirimlerinden bahsetmişti e bebek yaparmi bilmiyorum ama onu degerlendirirsin letgoya da gir ara ara bide mesela yüksek fiyat ya geçme hemen teklif yap ben oto koltuğunu öyle yaptım 1000 tldi 600 olur mu dedim verdi satamadiklari için indirim yapıyorlar

Güzel canım ama ben neden hiç bu kadar kalın hiç bir şey düşünmüyorum almaya

kızlar suan vatanımda vatanım diye ağlamak istiyorum … Şu meşhur olan Sharm El Sheik’e geldik… otelde herkes iştahla yemek yiyor bana temizlik malzemeleri bile kokuyor… aşırı tütsü yakıyorlar her yer tütsü kokuyor çok kötü geliyor bana sürekli dışarıda yemek zorunda kaldık ben eşimle asla yiyemedik yemekleri Allahtan çok güzel italyan restaurantları açmışlar pizza makarna döner vs gidiyor… ama ne peynir yiyebiliyorum peynirleri bir tuhaf, balları bir garip, tuz bile koydurmadan omlet yaptırdım oda bir garip yiyemedim yağları sanırım uymuyor bize haşlanmış yumurtanın bile tadı başka tuhaf doktor artık 12. haftandasın yoğurt yoksa süt mutlaka her sabah peynir yumurta demişti 7-8 gün bunlardan uzak kalacağım çok endişeliyim napıcam nolur tavsiye verin meyve olarak sadece muz yiyebildim sanki iyi yıkamamışlardır diye korktum kahvaltılık mekan yok

trendyol ciddi indirime gireceği için tüm markalar ister istemez pazara katılmak istiyor ve indirim yapıyor

ay yağ farklı kullanıyorlardır gerçekten fark ediyo. Süzme peynir dışında peynir yiyemediğim için katıkıyorum her peynir güzel değil allah sabır versin otel dılında bir yerde yiyemez misiniz

ay yağ farklı kullanıyorlardır gerçekten fark ediyo. Süzme peynir dışında peynir yiyemediğim için katıkıyorum her peynir güzel değil allah sabır versin otel dılında bir yerde yiyemez misiniz
çok araştırdım akşam yemekleri için gerçekten çok güzel restaurantlar buldum deneyimledik efsane gerçekten ama kahvaltılık yok asla bulamadık çok kötüyüm akşama kadar aç gezmek zorunda kaldım muzla ayakta duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…