2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bence git acile röntgen çekmese bile bir ilaç yazarlar

evet şubat grubunu da takip ediyorum hep erkek ne kadar enteresan benim de erkek
Benim ilk gebeliğim kızdı çok dinç iyiydim bulantım olmadı ekşi yemek istiyordum onu kaybettim malesef şimdi çok uykum geliyor hep uyumak istiyorum ama çalışıyorum malesef canım hep tatlı yemek istiyor yarım saat 40 dk ağzıma birşeyler atmazsam midem acayip bulanıyor bilmiyorum birşey de hissetmiyorum sizde böyle belirtiler olmuşmuydu kızımı hissetmiştim kızım olacak demiştim eşime bunda hiç anlamıyorum

Benim de ilk ben de öyle düşünüyorum kız daha çok istiyoruz tabi eşim de ben de ama her türlü canım o benim oğlum da olsa kızım da olsa olur benim ki hiç söylemedi bile ben sordum o da dedi ki bence gerek yok ikili kötü çıkarsa yaptıralım. Ben de tamam dedim

Bu sabah ben de kötü oldum ya .kahvaltı yaptım biraz uzandım ani bi bulantı geldi ne varsa kustum rahatladım .akşam da hafif baş ağrısı vardı sabaha geçmişti . Sanırım tekrar başlayacak sağdan sağdan vuruyor ağrı birwz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…