Kızlar birsey danisacagim ben geçen hafta pazar günü ayak serçe parmağımı vurdum şişti gece acil gttik doktor röntgeni gonderecekti hamileyim deyince göndermedi 3 gün rapor verdi buz koy dedi sabah mosmordu morlugu baya gtti acısı da gttydi ama bu sabah kalktım yine baya sismisti ve ayakkabı giyemiyorum terlikle ise geldim akşam acile gideyim mi yine röntgen çekineyim mi sizce
Benim ilk gebeliğim kızdı çok dinç iyiydim bulantım olmadı ekşi yemek istiyordum onu kaybettim malesef şimdi çok uykum geliyor hep uyumak istiyorum ama çalışıyorum malesef canım hep tatlı yemek istiyor yarım saat 40 dk ağzıma birşeyler atmazsam midem acayip bulanıyor bilmiyorum birşey de hissetmiyorum sizde böyle belirtiler olmuşmuydu kızımı hissetmiştim kızım olacak demiştim eşime bunda hiç anlamıyorum
Benim ilk çocuğum. Kız da olsa erkekte olsa zaten bizi çok mutlu edecekti :) kızları süsleyip püslemek çok hoşuma gidiyor yoksa asla cinsiyetçilik yapmıyoruz ne eşim ne ben :) Benim doktorum da yaptır demedi ama ikili mi fetal dna mı diye sorduğumda maddi olarak zorlamayacaksa tavsiye ederim demişti. Her yere parayı harcıyoruz bebeğim için yaptırayım dedim.
Benim de ilk ben de öyle düşünüyorum kız daha çok istiyoruz tabi eşim de ben de ama her türlü canım o benim oğlum da olsa kızım da olsa olur benim ki hiç söylemedi bile ben sordum o da dedi ki bence gerek yok ikili kötü çıkarsa yaptıralım. Ben de tamam dedim
Bu sabah ben de kötü oldum ya .kahvaltı yaptım biraz uzandım ani bi bulantı geldi ne varsa kustum rahatladım .akşam da hafif baş ağrısı vardı sabaha geçmişti . Sanırım tekrar başlayacak sağdan sağdan vuruyor ağrı birwz
Ense kalınlığı normal dedi ama burun kemiği var dedi ikili tarama da yaptırmadim ama ikilemde kaldım napsam bilmiyorum gerçi sonuç hiçbir şeyi değiştirmeyecek ama yine de ikilemde kalıyor insan