Ben sag solu bilmemde içimden erkek geçiyorBence erkekbenim şöyle bir teorim var 7-8 haftalık kese yuvarlak 10-12 hafta gibi fasulye olmuşsa erkek tam tersi kız iki oğlan hamileliği geçirdim kalp atışlarında pergelle çizilmiş gibi yuvarlak 10-12 hafta muayenemde fasulye oluyordu bu hamileliğimde kalp atışında kese fasulye 10 haftada yuvarlak olmustu %70 kız dedi doktorumuz öyle bı teori uydurdum işte afsga
Canım ücretsiz izne falan çıkarmazlar mı ? İş yeriKızlar bilgisi olan var mı? Benim tüp bebek olduğu için sürekli rapor aldım bir hekimde toplam max 40 gün rapor verebiliyormuş benimde rapor hakkım o hekim için dolmuş zaten son 5 gün daha istiyorum. Hakem heyeti onayı gerekiyormuş verebilmeleri için sizce verilebilir mi ya doktordan hala yanıt gelmedi? Bir de iş yerine 45 dk servis yolum var işe gitsem tehlikeli olur mu servise evimin önünden inip biniyorum yürümüyorum bile şirkette de hep oturuyorum hiç ayakta değilim işim zaten 9 saat oturmak sadece öğlen yemekhaneye gidiyorum yürümek iç i bir de wc ye giderim ayakta olmamı gerektiren bir durum yok sizce işe gitmem sakınca olur mu sonuçta servisi de ben kullanmıyorum oturarak gidip geliyorum şuan 13. Hafta içindeyim ile gidersem 14. Haftada olacağım. Doktorum asla işe gidemesin buna izin veremem falan demişti ama artık çok şükür rabbime kanama yaşamıyorum sadece ikiz gebelik acaba oturarak çalıştığımı unuttumu ki öyle tepki verdi bilmiyorum sizce?
Canım imkansız yani öyle bir uygulama yok içerden yıllık izin haklarını kullanıp eksi izine giriyorsun onları da doldurdum hem hakkım olan yıllık izne çıktım hem de bundan önce 1. Tüp bebek denemem de rapor aldırmamışlardı izinlerim hep orada bitmiştiCanım ücretsiz izne falan çıkarmazlar mı ? İş yeri
Benim şoyle oldu bu ikinci bebegim olucak. Ilkinde kiz hissettim erkekmiş. Kaynanaminda 7 kaybi var hepside erkek dedi ve eşim ve kaynim var bi tane. Benimde ilk erkek olunca kaynnam ne biliyim bunlardan kiz dogarsa dedi içime oturdu hiç aklimdan çikmiyor. O yuzden erkek olucak gibi. Tabi allahin yapacagini kimse bilemez annemin 5 kizdan sonra oglu oldu sonra yine erken dogumla bir kizini kaybetti.bende kız hissediyorum ama herkes büyk ihtimalle erkek olcak diyor ama kızlar bazen de ne oğlum ne de kızım olcakmışbgibi hssediyorum kız hissetmeme rağmen tek ona odaklandığımda da asla kızım olcakmış gibi gelmiyor çok garip
Ben hamileliğin başından beri raporluyum. Her gittiğimde 1 aylık heyet raporu veriyor bana. 3 doktor imzalı.imkanın varsa öyle bişey yaptırabilirsinKızlar bilgisi olan var mı? Benim tüp bebek olduğu için sürekli rapor aldım bir hekimde toplam max 40 gün rapor verebiliyormuş benimde rapor hakkım o hekim için dolmuş zaten son 5 gün daha istiyorum. Hakem heyeti onayı gerekiyormuş verebilmeleri için sizce verilebilir mi ya doktordan hala yanıt gelmedi? Bir de iş yerine 45 dk servis yolum var işe gitsem tehlikeli olur mu servise evimin önünden inip biniyorum yürümüyorum bile şirkette de hep oturuyorum hiç ayakta değilim işim zaten 9 saat oturmak sadece öğlen yemekhaneye gidiyorum yürümek iç i bir de wc ye giderim ayakta olmamı gerektiren bir durum yok sizce işe gitmem sakınca olur mu sonuçta servisi de ben kullanmıyorum oturarak gidip geliyorum şuan 13. Hafta içindeyim ile gidersem 14. Haftada olacağım. Doktorum asla işe gidemesin buna izin veremem falan demişti ama artık çok şükür rabbime kanama yaşamıyorum sadece ikiz gebelik acaba oturarak çalıştığımı unuttumu ki öyle tepki verdi bilmiyorum sizce?
Canım onlar belli olmaz ki benim kayınvalidenin hep kızı var tek erkek eşim, ona rağmen kızlarının bütün cocukları erkek. meseka benim babannem hep erkek doğurmuş kendi oğullarınım hep kızo oldu belli olmaz yaaani hangi sperm döllerseBenim şoyle oldu bu ikinci bebegim olucak. Ilkinde kiz hissettim erkekmiş. Kaynanaminda 7 kaybi var hepside erkek dedi ve eşim ve kaynim var bi tane. Benimde ilk erkek olunca kaynnam ne biliyim bunlardan kiz dogarsa dedi içime oturdu hiç aklimdan çikmiyor. O yuzden erkek olucak gibi. Tabi allahin yapacagini kimse bilemez annemin 5 kizdan sonra oglu oldu sonra yine erken dogumla bir kizini kaybetti.
Bana da öyle yapalım dedi ama heyet raporu da max 3 kez yararlanabilirsin dedi ama düşündüm ki ikiz gebelik heyet raporuna ileriki aylarda ihtiyacım olabilir boşa harcamış olmayayımBen hamileliğin başından beri raporluyum. Her gittiğimde 1 aylık heyet raporu veriyor bana. 3 doktor imzalı.imkanın varsa öyle bişey yaptırabilirsin
Canım doktorun her ihtimale karşı riske atmak istememiş. İyiyim diyorsan tabiki git işin stresli vs değil dimi ?Kızlar bilgisi olan var mı? Benim tüp bebek olduğu için sürekli rapor aldım bir hekimde toplam max 40 gün rapor verebiliyormuş benimde rapor hakkım o hekim için dolmuş zaten son 5 gün daha istiyorum. Hakem heyeti onayı gerekiyormuş verebilmeleri için sizce verilebilir mi ya doktordan hala yanıt gelmedi? Bir de iş yerine 45 dk servis yolum var işe gitsem tehlikeli olur mu servise evimin önünden inip biniyorum yürümüyorum bile şirkette de hep oturuyorum hiç ayakta değilim işim zaten 9 saat oturmak sadece öğlen yemekhaneye gidiyorum yürümek iç i bir de wc ye giderim ayakta olmamı gerektiren bir durum yok sizce işe gitmem sakınca olur mu sonuçta servisi de ben kullanmıyorum oturarak gidip geliyorum şuan 13. Hafta içindeyim ile gidersem 14. Haftada olacağım. Doktorum asla işe gidemesin buna izin veremem falan demişti ama artık çok şükür rabbime kanama yaşamıyorum sadece ikiz gebelik acaba oturarak çalıştığımı unuttumu ki öyle tepki verdi bilmiyorum sizce?
Kuzum ben işe gidiyorum ve işim ayakta. Öğretmenim ders anlatıyorum. Kanama alanım çok şükür yok. Olmuştu ama geçti. Yani senin durumun ekstra mı bilmiyorum ben tabi kiKızlar bilgisi olan var mı? Benim tüp bebek olduğu için sürekli rapor aldım bir hekimde toplam max 40 gün rapor verebiliyormuş benimde rapor hakkım o hekim için dolmuş zaten son 5 gün daha istiyorum. Hakem heyeti onayı gerekiyormuş verebilmeleri için sizce verilebilir mi ya doktordan hala yanıt gelmedi? Bir de iş yerine 45 dk servis yolum var işe gitsem tehlikeli olur mu servise evimin önünden inip biniyorum yürümüyorum bile şirkette de hep oturuyorum hiç ayakta değilim işim zaten 9 saat oturmak sadece öğlen yemekhaneye gidiyorum yürümek iç i bir de wc ye giderim ayakta olmamı gerektiren bir durum yok sizce işe gitmem sakınca olur mu sonuçta servisi de ben kullanmıyorum oturarak gidip geliyorum şuan 13. Hafta içindeyim ile gidersem 14. Haftada olacağım. Doktorum asla işe gidemesin buna izin veremem falan demişti ama artık çok şükür rabbime kanama yaşamıyorum sadece ikiz gebelik acaba oturarak çalıştığımı unuttumu ki öyle tepki verdi bilmiyorum sizce?
Evet ama en iyisini doktorun söyler.Arkadaşlar prilamı, gece 2 tane mi içiyorsunuz ? Böyle yararı oluyor mu?
Ah bende öyleKızlar ya ben okuduğum bebeğimin kalbi durdu vs şeylerden çok etkileniyorumçok korkuyorum. Hep endişeli bir gebelik geçiriyorum. Hiç iyi değilim hiç
Aynıyız canım aynı, bende öyleyim sürekli tedirginim sürekli kafamda düşünceler. Asla içim rahat olamıyor. ‘’acildeki bir doktor yatış yapalım bu bebek düşer sabahına kürtaj olursun demişti’’ o aklımdan çıkmıyor. Kötü hikayelerde okuyunca hepten fena oluyorumKızlar ya ben okuduğum bebeğimin kalbi durdu vs şeylerden çok etkileniyorumçok korkuyorum. Hep endişeli bir gebelik geçiriyorum. Hiç iyi değilim hiç
Bende çok kötüyüm benim ilk gebelik olumsuz olunca ondan korkum çok fazla bende hem benim karşıma hiç iyi doktor çıkmadı dedikleri sözler aklımdan çıkmıyorKızlar ya ben okuduğum bebeğimin kalbi durdu vs şeylerden çok etkileniyorumçok korkuyorum. Hep endişeli bir gebelik geçiriyorum. Hiç iyi değilim hiç
Ah bende öyleyalnız değilsin. Nasıl geçecek 9 ay bazen kara kara düşünüyorum. Bi de özellikle ileriki aylarda bebeğin tekmelerini saymaya başladığım da onun paronayalığını da yaparmıyım diye de korkuyorum.
Aynıyız canım aynı, bende öyleyim sürekli tedirginim sürekli kafamda düşünceler. Asla içim rahat olamıyor. ‘’acildeki bir doktor yatış yapalım bu bebek düşer sabahına kürtaj olursun demişti’’ o aklımdan çıkmıyor. Kötü hikayelerde okuyunca hepten fena oluyorum
Ya doktorlar da bunu da anlamıyor. Yok ne gerek var sık geliyorsunuz bilmem ne yaşayacaksa yaşar diyor. Oldu yani öyle düşüneyim. Delireceğim ya gerçekten obsesif oldum iyice. Çok korkuyorumBende çok kötüyüm benim ilk gebelik olumsuz olunca ondan korkum çok fazla bende hem benim karşıma hiç iyi doktor çıkmadı dedikleri sözler aklımdan çıkmıyor
Ben senınle aynı hıslerdeyım canım benzer durumları da yasadım malesef..Bende çok kötüyüm benim ilk gebelik olumsuz olunca ondan korkum çok fazla bende hem benim karşıma hiç iyi doktor çıkmadı dedikleri sözler aklımdan çıkmıyor
Amin Allah.Allah birde bize yaşatmasın bu defa kucağımıza alak büyütekBen senınle aynı hıslerdeyım canım benzer durumları da yasadım malesef..T tweeetyyy cigim sana da katılıyorum aşkım ama tevekkul edip rabbıme guveniyorum . suan baska bısey de yapamayız her gun o doppler de baksak da sonucu degıstıremıyoruz.. ınsallah bu sefer kotu seyler yasamayacagız... sağlıklı hayırlı bır sekılde kucagımıza alacagız... ınsallah... hepımıze dua ediyorum <3 <3
3 defa heyet raporu alma hakkini z var.risk devam ediyorsa heyet raporu alirsinizKızlar bilgisi olan var mı? Benim tüp bebek olduğu için sürekli rapor aldım bir hekimde toplam max 40 gün rapor verebiliyormuş benimde rapor hakkım o hekim için dolmuş zaten son 5 gün daha istiyorum. Hakem heyeti onayı gerekiyormuş verebilmeleri için sizce verilebilir mi ya doktordan hala yanıt gelmedi? Bir de iş yerine 45 dk servis yolum var işe gitsem tehlikeli olur mu servise evimin önünden inip biniyorum yürümüyorum bile şirkette de hep oturuyorum hiç ayakta değilim işim zaten 9 saat oturmak sadece öğlen yemekhaneye gidiyorum yürümek iç i bir de wc ye giderim ayakta olmamı gerektiren bir durum yok sizce işe gitmem sakınca olur mu sonuçta servisi de ben kullanmıyorum oturarak gidip geliyorum şuan 13. Hafta içindeyim ile gidersem 14. Haftada olacağım. Doktorum asla işe gidemesin buna izin veremem falan demişti ama artık çok şükür rabbime kanama yaşamıyorum sadece ikiz gebelik acaba oturarak çalıştığımı unuttumu ki öyle tepki verdi bilmiyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?