2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya doktorlar da bunu da anlamıyor. Yok ne gerek var sık geliyorsunuz bilmem ne yaşayacaksa yaşar diyor. Oldu yani öyle düşüneyim. Delireceğim ya gerçekten obsesif oldum iyice. Çok korkuyorum
Canım bende şunu merak ediyorum illa bebek mi kaybetmemiz gerekiyor özellikle kan pıhtılaşmasını anlamak için . Biontech aşısını da oldum bu durum beni korkutuyor. Pıhtılaşma varmı bende bilmiyorum mesela bu aralar buna taktım. Doktora soruyorum biontech aşıları pıhtılaşma yapıyormuş bende 2. Doz oldum diyorum bunun bilimsel açıklaması yok diyor. Burada sürekli ileri haftalarda gebelik kayıpları okuyorum ve aşırı endişeleniyorum.

Vallahi ben de her gün dua ediyorum hepimize. Sağlıkla doğuralım diye hamile kalmak isteyenler de kalsın diye. Allah büyüktür. Ama bazen geliyorlar bana

Ben de oldum kuzum biontech. Ben de okudukça endişe duyuyorum. Tamam herkesin sebebi var vs ama bizde olup olmadığını bilmiyoruz ki. Allahım bizi böyle sınama nolur yarabbim

Toplamda 3 heyet raporu hakkımız var değil mi.bana öyle söyledi sekreter
Galiba öyleydi kuzum. Ben de doğumdan sonra düşünüyorum ama sadece günü tamamlamak için. Eş durumu yapabilmem için 3 tam sene gerekiyor bana. Seneye Eylül 20 de 3 tam sene oluyor o yüzden tamamlayana kadar bir rapora ihtiyacım var ama nasıl alacağım bilmiyorum

Ben de oldum kuzum biontech. Ben de okudukça endişe duyuyorum. Tamam herkesin sebebi var vs ama bizde olup olmadığını bilmiyoruz ki. Allahım bizi böyle sınama nolur yarabbim
Amin canım aminn sonra tevekküle geçiyorum ama okuyunca çook üzülüyorum. Aynen bilmiyoruz varsa önlemini alalım. Genetik test neyse yapalım. Ne aşısı olduğumuzu da bilmiyoruz zaten mecbur tuttular olduk.

Doktor diyor ki böyle geçmez 9 ay saçmalama kendine gel Artuk. Yok olmuyor yani. Sanki keyfi stresliyim
Benimki de öyle demişti . Araştırma bir şey okuma internetten moralini yüksek tut . Vücut sürekli Kortizol salgılar bu da bebeği etkiler dedi. Ben tutamıyorum kendimi. Zaten anksiyete bozukluğum var ben ilaç kullanıyordum antidepresan. Bırakmıştım bebek istediğim için. Ama takıntılarım geri geldi. Olumsuz bir şey duyunca da tetikleniyorum hep.

Amin canım aminn sonra tevekküle geçiyorum ama okuyunca çook üzülüyorum. Aynen bilmiyoruz varsa önlemini alalım. Genetik test neyse yapalım. Ne aşısı olduğumuzu da bilmiyoruz zaten mecbur tuttular olduk.
Vallahi gerçekten öyle oldu. Bir de Artuk dedikodu mudur nedir bilmiyoruz yok kısır yapıyor yok bilmem ne bi ton şey de duyduk

Dedikleri gibi yapamıyoruz ki. Vallahi şuan ilaç verse kullanırım gerçekten. Çünkü hiç iyi hissedemiyorum sevinemiyorum. Çok mutluyum o ayrı. Ama ya birşey olursa düşüncesi hiç geçmiyor kafamdan çok korkuyorum

Ben korktuğum için aşı olmadım . Covid oldum 6-7 ayda zor atlattım. 8+8 verilen ilaçları içmiştim. Burda kullandıkları oksapar iğneleri kullandım. Sürekli acillerdeydim. Ben o zaman resmen öldüm 2. Hayatımı yaşıyorum ben şu an .

Tecrübeli anne adaylarım size birşey soracağım. Şimdi ben bunu aldım. Doğumda ve nisanda giysin diye. Nisan burada hala kar olur soğuk olur. Boyunu ölçtüm geldi 68 cm. Sizce mart Nisan bunu giyebilir mi? Sadece mart Nisan için aldım yani. Olur mu ne dersiniz

Ülkenin ay ışığı gibi bir anlamı varmış . Ülkenin güzeli gibi de bir anlamı varmış ama güzel kısmını ismin neresinden çıkarmışlar onu anlamadım
Ilay in anlamı ülkenin en güzeli demek acunay dünya guzeli ilay ülke güzeli demek.. turkce kokenli bir isim ılay anlamı doğru yani ....tdk da da ulkenin en güzeli diye geciyor bence harika bi isim

Bebek ortalama 50 cm doğuyor. 68 cm 3 açlık dönemine geliyor diye biliyorum kuzum . Olur bence yani

Ilay in anlamı ülkenin en güzeli demek acunay dünya guzeli ilay ülke güzeli demek.. turkce kokenli bir isim ılay anlamı doğru yani ....tdk da da ulkenin en güzeli diye geciyor bence harika bi isim
İddalı bir isimmiş ya :) acunayın anlamı daha iyiymiş ama o da koyulmaz ki bebişe

Allah korusun canım şimdi o günlerini hiiç düşünme. Maalesef covidin herkese farklı etkileri oldu senide çok ağır yakalamış iyi ki aşı olmamışsın. Bize zorunlu tuttular olmak zorunda kaldık. 3. dozu olmadığıma şükrediyorum.

Yıkanınca çekmezse kullanırsınız bence mart ve nisan ayı için sorun olmaz. Çok güzelmiş bu arada ama ben nisan annesiyim çocuk kurdeşen döker

Kızlar sizce bebek arabası almak için çok mu erken. ben bu haftaiçi almayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…