2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar benim çok tuhaf ağrılarım var canım yanıyo resmen bir de 4-5 gündür geçmeyen baş ağrım var. Migrenim var normalde ama bu ağrı migren değil. Yarın doktora gitsem diyorum sizce de bi gidip görüneyim mi

Bende sanırım öyle yapacağım evde yine giyerim süslü terliklerimi duruyor sapasağlam çok kulanmamstm zatn ilki de kızdı bu da kız suanda bir sürpriz yapmazsa bize

Bende sanırım öyle yapacağım evde yine giyerim süslü terliklerimi duruyor sapasağlam çok kulanmamstm zatn ilki de kızdı bu da kız suanda bir sürpriz yapmazsa bize
Gönlünüze göre olsun inşallah ben biraz rahat olsun kafasındayım doğum sonuçta yorucudur herhalde ayaklarımız rahat etsin en azından

Görün canım içine sinmeyen bir şeyler hissettiğinde git bence en azından ne olduğunu öğrenirsin iyiyse de rahatlarsın tansiyonuna da baktır sanırım yükseldiği zaman o da baş ağrılarına sebep olabiliyor ve önemli. İnşallah da hiçbir şeyin yoktur bebiş de çok iyidir

İnşallah sağolasın çünkü daha 3 hafta var gitmeme hazır kontrol süresi içersindeyken gideyim diye dusundum

Acaba mavisi varmı bende böyle terlik istiyorum hastanede kendi aramızda çekim olduğu için süslü beyaz lohusa takımı kesinlikle istemiyorum çekim Allah nasip ederse eve gelerken düşünüyorum

Acaba mavisi varmı bende böyle terlik istiyorum hastanede kendi aramızda çekim olduğu için süslü beyaz lohusa takımı kesinlikle istemiyorum çekim Allah nasip ederse eve gelerken düşünüyorum
Şu şekilde atayım 9 farklı renk seçeneği varmış ama mavisini göremedim maalesef

Eklentiler

• Screenshot_20230921-174324.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 68
İnşallah sağolasın çünkü daha 3 hafta var gitmeme hazır kontrol süresi içersindeyken gideyim diye dusundum
O zaman kesin git canım için rahat etsin bize de yaz ama hissime göre bir şey yok inşallah öyledir. Haberlerini bekliyorum

Ayy kızlar yaaa normalde hapşururken hep oturmaya çalışırım ama bu sefer mutfakta ayakta yakalandım ve biraz şiddetliydi göbek deliğimin oraya sancı girdi çıktı korktum yaaa

Çok güzel amasıcak olmazmı ay ben bu işleri hiç bilemiyorum ya
Daha kırkı çıkmamış oluyor bebek sonuçta ama ben de çok anlamam sadece mayısta bile üşüdüğümü düşünürsek bir şey olmaz diye düşünüyorum hem diyorlar ya sizin giydiğinizin bir kat fazlasını giydirin diye bakalım çok gelirse cikariveririm yeleğini artık

B
Ayy kızlar yaaa normalde hapşururken hep oturmaya çalışırım ama bu sefer mutfakta ayakta yakalandım ve biraz şiddetliydi göbek deliğimin oraya sancı girdi çıktı korktum yaaa
Bir şey olmaz canım yasamayan yoktur herhalde ben gülüyorum yerini de belli ediyor diye ama ben de o ağrıyı bildiğim için hemen oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…