2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum ben onunla ilgili burada birkaç yorum okudum yaptıranların sonradan pişman olduğu ile alakalı o yüzden düşünmüyorum ya
Doktorla konuşacağım ben bunu canım önerisi ne olacak ne diyecek, ona göre hareket edeceğim. Eltilerim hep oldular canım. Arkadaşlarım falan hiç erken Doğumla ilgili birsey duymadım da açıkçası

Doktorla konuşacağım ben bunu canım önerisi ne olacak ne diyecek, ona göre hareket edeceğim. Eltilerim hep oldular canım. Arkadaşlarım falan hiç erken Doğumla ilgili birsey duymadım da açıkçası
Bende buradan okumuştum kuzum inan bilgim yok. çevrem de birkaç arkadaşıma sordum. Tercihine bırakmış doktor olmamışlar. Durum neyi göstirirse bakalım.

Ben canım koymazdım çünkü bende hep kızlarda gördüm bu ismi..kızın olunca koya bilirsin

İyi yaptın canım en güzelini sen ediyorsun valla benim bebişimin bir corabı bile yokama güzel şeyler buldum bayılarak bakıyorum
Bende daha bir çorap bile almadım aynen ama ekimin başını bekleyemediğim için yarın başka özel doktordan randevu aldım 16 hafta oluyoruz tam bir görünelim bakalım

Oksaparı artık bacaktan başladım 4 gündür vurmaya sonu böyle bu karından betermiş karnım bu kadar morarmıyordu
Cnm bnde bacaktan başlıyım dedim bılıyosun, gttim sağlık ocagına dedim gösterın bna, kız vurdu tek doz ve bacagımın hali ortada,

Yıne göbeğe döndüm ben, ordan alıştım

Eklentiler

• IMG_20230921_150225.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 44
Cnm bnde bacaktan başlıyım dedim bılıyosun, gttim sağlık ocagına dedim gösterın bna, kız vurdu tek doz ve bacagımın hali ortada,

Çok kötü yapmış ya zaten iğne çok yakıyor nereye vurursan vur ödem gibi iğne yeri az şişiypr bazen bende göbeğe de dayanamıyorum , koluma devam

Ama göbeğin sert diğilmi canım?eskisi gibi diğilki şimdi vurarken hemen iğnenin yeri sertleşiyor

Yine erkek MaşAllahSağ salim doğulsun

Geçmiş olsun canım bebişin iyi olmasına çok sevindim bir erkek bebiş daha maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…