2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok önemli olmadığı sürece mesai saatleri dışında yazmayı sevmiyorum canım onun da ailesi var sonuçta, sabah 9da yazarım inşallah
Bende sevmem yazmayı ama önemli olunca mecbur yazıyorum..o zaman yarın güzel haberler alırsın

İsterseniz kendi bilgilerinizi kesip buraya atın elimizden geldiğince anlamaya çalışırız.

Kuzum sen telefonundan aç eşin kendi telefonundan Google lens çeviri açsın çeviriyor sayfayı

Genel olarak bir yazıysa komple bütün kromozom incelemeleri riskssizdir kuzum. Riskli olan trizominin yanında belirtiliyor gördüğüm örneklerde

Ayyyy çok sevindim hiçbir şey anlamayan biz ama rahatladım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza aminnn

canım benim baktığım kadarıyla

Fetal fraksiyon, anne kanındaki fetal serbest DNA miktarının annenin serbest dolaşan DNA miktarına oranını ifade eder. Bu oran yüzde dörtten daha az olduğunda, testin güvenilirliği önemli derecede azalmaktadır. Yüzde sekiz üzeri fetal fraksiyon değerleri, daha güven verici değerlendirme yapabilmeyi sağlar.

seninki yüzde 13 olduğu için güvenilir demek istemiş

Ayyy şimdi anladım o halde her şey yolunda inşallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…