2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin minnoş

Canım şeker taraması yapılıp gerek görülürse mi şeker yüklemesi yapılıyor. Yoksa hiçbir şey yapmadan direk şeker mi yükleniyor. Doktorum önerirse ben de yaptırırım.
Direk şeker yüklemesiyle öğrendim ben normalde bakılmıştı 2-3kez şekerime çıkmamıştı

Merhaba kızlar bişey sorudan. 15. Haftadayız hala cinsiyet öğrenemediğim için 13. Haftalık videosuna açıp açıp bakıyorum. Bugün bi detay fark ettim dikkatli bakınca görünüyor sanki erkek gibi geldi bana ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG_7278.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_7279.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 61
canım ben çok anlamam ama çıkıntı kızda da oluyormuş o yüzden erkek diyip kız çıkan da çok oluyormuş klitoris ile karışıyormuş doktorum söylemişti o yüzden 11+5te bir tahminim var ama paylaşmak istemiyorum dedi

Anladım canım evet insan çok merak ediyor ya

Kızlar bir şey danışmak istiyorum sizce hastanede süslü terlik mi yoksa normal terlik mi ben kızımda 2 çift süslü terlik almistm takım olanlardan ama giymedim şimdi de yine bilemedim siz ne dusunuyorsunuz
Canım ben bu tar bir şey almayı düşünüyorum. Fistolu lohusa takımı ve beyaz da taç düşünüyorum çekim için. Ben de süslüleri almak istemiyorum sonrasında da kullanacağım bir şey olsun istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230921-172443.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…