2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
B

Bir şey olmaz canım yasamayan yoktur herhalde ben gülüyorum yerini de belli ediyor diye ama ben de o ağrıyı bildiğim için hemen oturuyorum
Dimi yaa işte insan bir an da endişeleniyor hatta çok affedersiniz birazcık kaçırdım gibi oldu hatta yani altıma ayyy dedim.ne oluyo

Sen yazdıktan sonra aklıma geldi tamamen unutmuşum ramazan bayramınıaklımda hep 40 gün hazırlıkları

Dimi yaa işte insan bir an da endişeleniyor hatta çok affedersiniz birazcık kaçırdım gibi oldu hatta yani altıma ayyy dedim.ne oluyo
ayyy ben daha o kadarını yaşamadım bakalım o ne zaman gelecek ben alerjik bir insanım çok hapşırıyorum ama bununla alakalı olumsuz hiçbir şey yaşamadım çok şükür muayenelerde sadece o an canını candan alan anlık kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor zaten

Sen yazdıktan sonra aklıma geldi tamamen unutmuşum ramazan bayramınıaklımda hep 40 gün hazırlıkları
Ben ramazan bayramını çok severim de o yüzden her sene heyecanla beklerim de öyle şeyettim 40 mevlidi de yapacağım inşallah herkes o zaman görsün bebeği onun öncesi misafir almayacağım bakalım çekirdek aileler hariç daha onun alışverişi hediyelikleri de var bakalım

Evet kırkı çıkar mı bilmiyorum ama evde de olsak bayram havasını hissetmek istiyorum hem ilk bayram fotoğrafımızı çekmek istiyorum üçümüzün
Ayyy inşallah Allah ın izniyle benim doğumum mart sonu göründüğünden daha 2 haftalık falan olur sanırım

Bende severim tabi ama tamamen unutmuşumBen nazardan çok korkuyorum hatda mevlidde bile istemiyorum resim kimse çektirsin mesela benim görümcem sever böyle whatsap durumları paylaşmayı uyarmam lazımhediyeliklere bakıyorum beğendiğim bir şeyler çıkmadı ya

Ben eğer ki sıkışıksam yaşıyorum bazen, ayy bende de alerji varyaaa çok hapşuruyorum

Kızlar nipt testi sonucum çıkmış, %13 düşük risk yazıyor bu iyi bir şey demek değil mi doktora yazmak istemedim saat 5i geçtiği için, yarın sabah yazacağım hem de cinsiyeti kesinleştirmek için ama çok da anlamıyorum size sorayım dedim

Ay bunlar çok güzeller ama uyğun olunca almak en güzeli iyi etdin canım

Kuzum ben hiç bilmiyorum yaptıran arkadaşlar yorumlasın

Canım ben yaptırdım ama benim hiç anlayışım yok.Yaz doktoruna ben geçen gün bu saatde yazmıştım kendi doktoruma..

Hangi firma kuzum seninki. Benimki genokstu.firma raporına göre değişiyodur belki. Doktor kendisi arayıp sonuç iyi dedi. Testi kendim almadım ama bi rapor görüntüsü attı çok bulanık şekilde gözüküyor. Ama incelenen kromozomlar için yüksek risk saptanmamıştır diye raporun başında yazıyor.

Benim ki g-nipt diye test Amerika'ya gitmişti kanlar, sonuçlar full ingilizce ve tıbbi terim çeviremiyorum o yüzden ama kocaman low risk yazıyor o da düşük risk demek muhtemelen risk yok ama %13 kısmı ne demek onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…