2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum benim ingilizce raporum elimde ama anlamadım ingilizce diye doktor da iyi demişti. Hangi kısmı soruyorsun bakayım hemen
%13 yazan kısmı anlamamıştım ama kızlar sağ olsun anlattılar şu an her şey yolunda çok şükür, çok teşekkür ederim

%13 yazan kısmı anlamamıştım ama kızlar sağ olsun anlattılar şu an her şey yolunda çok şükür, çok teşekkür ederim
Oh gözün aydın kuzum iyi çıkmasına çok sevindimm şimdi baktım benimde %9,11 yazıyormuş. Yakın oranlar kuzum şükür.

Kasığıma böyle yavaş yavaş masaj yaptığımda da batıyo acıyo böyle. İnşallah geçer hemen. Ay bi daha bu kadar yemek yemeyeceğim. İyi gelmiyo hamilelikte organlara
Geçer kuzum dinlen sen bol bol, bazen bende de oluyor hatta karnıma oldu bugun ama geçti sonradan belki gaz sıkışması falan olmuştur

Kasığıma böyle yavaş yavaş masaj yaptığımda da batıyo acıyo böyle. İnşallah geçer hemen. Ay bi daha bu kadar yemek yemeyeceğim. İyi gelmiyo hamilelikte organlara
Gaz olabilir canım ya da idrarını gün içinde tuttun mu? Tuttuğumda aynısını yaşamıştım.

eşlerimize de boğmaca karma aşısı yapılması gerekiyormuş diye okudum iyice araştırmak lazım

Eklentiler

• IMG_7954.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 50
kızlar parçalı yazdım kusura bakmayın ama duyduğum aşı bu tetanoz yerine

Eklentiler

• IMG_7954.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 42
Geçer kuzum dinlen sen bol bol, bazen bende de oluyor hatta karnıma oldu bugun ama geçti sonradan belki gaz sıkışması falan olmuştur
Belki de canım. Bir de havalar serinlemeye başladı artık çorapsız falan dolaşmamak lazım galiba

Gaz olabilir canım ya da idrarını gün içinde tuttun mu? Tuttuğumda aynısını yaşamıştım.
Kuzum 10 dakikaya bir tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum zaten. Adliyede gidememiştim. Biraz tutmuştum o da etkiledi sanırım

Ayyy kızlar yaaa benim bu aralar hiç yemek yiyesim gelmiyor yani yemek türü sulu yemek falan sürekli meyve yemek istiyorummm ne olcak bilemedim midem bulanmiyor ama içim almıyor sanki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…