2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Rüyada görsem koyardım ama yanına cinsiyeti belli eden bir isim daha verirdim

Benimkinde ne yazıyor balım söylerim sabahtan canım 3-4 sayfa rapor geldi okuması zordu benimkinde ama senin düşük risk yazıyorsa rahat ol, doktor da rahatlatır yarın seni

Selamm kızlarrr günaydın
Ben grip oldum hapşirirken sanki çocugum alttan firlicak kasiklarimda bi ağri batma oluyor ki anlatamam
Saglik ocagina gittim paroldan baska bise vermedi Bu hapşırğı öksürğü nasil atlatabilirim 14 haftaligim düşmez dimi bebgim

Rüyada görsem koyardım ama yanına cinsiyeti belli eden bir isim daha verirdim

evet biz de öyle düşündük, çünkü şimdi içim almaz koymazsam
Asel Karan olarak karar verdik nasipse
çok teşekkür ederim size de düşünceniz için

B Buddy x canım çok değişeceğini sanmıyorum ismin inşallah Asel Karan olacak ismi

Canım karnını belini sar ateşin de yoksa göğsünü de sıcak tut o şekilde öksürüğün hafifler, portakal mandalina çıktı artık onlardan da tüket çok geçmiş olsun

Kızlar kız ismi olarak başta eşim hep Ikra diyordu ilk kızımızın adı erva uyumlu ve benimde hoşuma gtti sonra geçen Rana denk geldi eşime dedim eşimde şimdi ikradan çok Rana diyor bu sefer hep ikra derken Rana döndük acaba diyorum ilk ne düşünduysek onu mu koyalım sizce Ikra mi Rana mi

Anlamları neki ikisininde?

Ben Rana yı beğendim .

hamilelik 9 ay her kadın grip oluyodur nerdeyse. öksürüp hapşırıyoruz geçmiş olsun . Geçen gün burda konuşuyorlardı gebelerin kullandığı bitkisel pastiller varmış galiba bi eczaneye sor istersen. Öksürüğe iyi gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…