2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kuzum zaten hepsinde düşük risk yazıyor. Hiçbir sıkıntı yok yani bence cinsiyet nerede yazıyor burada
Evet ben yüzde 13 yazan kısma aklım takılmıştı sağ olsun arkadaşlar açıkladı içime su serptiler Doktora atmışlar cinsiyetini yarın soracağım onu da gördük ama net olarak kız demesini de istiyorum

Gönlündeki gibi olsun kuzum sağlıkla sıhhatle gelsin

Ben sepete atıyorum ama daha hiç almadım cumartesi muayenem var iyi şeyler duyarsam almaya başlayacağım inşallah
Bende favorilerime ekliyorum hep 4. Ay bitti ben 8. Ayda hersey hazir olsun istiyorum son ay cok agirlasiliyomus ya

Kızlar burada daha önceki hamileliginde plasenta previa sebebiyle hastaneye yatan vardı. Kaçıncı hafta kesinleşti ve kaçıncı hafta ne sebeple hastaneye yatışın yapılmıştı canım? Ben en son pazartesi acile gitmiştim serum alayım diye bu doktor da aynı şekilde kanalı kapattığını söyledi daha çıkmamış yukarı 22. haftada belli olur dedi ama az çok bilgi edineyim diye senin yaşadıklarını da merak ediyorum

Bende favorilerime ekliyorum hep 4. Ay bitti ben 8. Ayda hersey hazir olsun istiyorum son ay cok agirlasiliyomus ya
Evet ben de son aylara bırakmayacağım sürekli iyi şeyler duymaya şartlıyorum kendimi yavaştan başlayacağım inşallah hafta sonu

Çanım yorulmuş olabilir ondandır uzan dinlen bol bol

Canım sonucun güzel çıkmasına çok çok sevindim maşallah prensese

Çok yorduysan kendini ondan olabilir canım. Ben normal gün geçirmişsem olmuyor pek ama biraz fazla ayakta kalsam yürüsem kasık ağrıları oluyor

Kasığıma böyle yavaş yavaş masaj yaptığımda da batıyo acıyo böyle. İnşallah geçer hemen. Ay bi daha bu kadar yemek yemeyeceğim. İyi gelmiyo hamilelikte organlara
Yemek değildir canım yemek olsa midende gaz olur ağır olur. Bence yoruldun ondan olabilir uzun güzelce dinlen

Canım hiç bilmiyorum ama sıkıntı olmaz inşallah
İnşallah canım . Yemeği de fazla kaçırmamak gerek sanırım.

Çok yorduysan kendini ondan olabilir canım. Ben normal gün geçirmişsem olmuyor pek ama biraz fazla ayakta kalsam yürüsem kasık ağrıları oluyor
Ay evet ya yürürken ağrıyo. Kasığıma yavaşça masaj yapayım dedim o zamanda sızlıyo böyle batıyor gibi.

Kuzum benim ingilizce raporum elimde ama anlamadım ingilizce diye doktor da iyi demişti. Hangi kısmı soruyorsun bakayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…