Evet ben yüzde 13 yazan kısma aklım takılmıştı sağ olsun arkadaşlar açıkladı içime su serptiler Doktora atmışlar cinsiyetini yarın soracağım onu da gördük ama net olarak kız demesini de istiyorum
Evet ben yüzde 13 yazan kısma aklım takılmıştı sağ olsun arkadaşlar açıkladı içime su serptiler Doktora atmışlar cinsiyetini yarın soracağım onu da gördük ama net olarak kız demesini de istiyorum
Kızlar burada daha önceki hamileliginde plasenta previa sebebiyle hastaneye yatan vardı. Kaçıncı hafta kesinleşti ve kaçıncı hafta ne sebeple hastaneye yatışın yapılmıştı canım? Ben en son pazartesi acile gitmiştim serum alayım diye bu doktor da aynı şekilde kanalı kapattığını söyledi daha çıkmamış yukarı 22. haftada belli olur dedi ama az çok bilgi edineyim diye senin yaşadıklarını da merak ediyorum
Kızlar ya sağ kasığıma böyle sürekli bıçak saplanıyor sanki . Bugün sabah duruşmalarım vardı baya koşturmacalı geçti. Bir de öğlen çok aşırı derecede yemek yemiştim . Acaba baskı mı yaptı ki
Kızlar ya sağ kasığıma böyle sürekli bıçak saplanıyor sanki . Bugün sabah duruşmalarım vardı baya koşturmacalı geçti. Bir de öğlen çok aşırı derecede yemek yemiştim . Acaba baskı mı yaptı ki
Kasığıma böyle yavaş yavaş masaj yaptığımda da batıyo acıyo böyle. İnşallah geçer hemen. Ay bi daha bu kadar yemek yemeyeceğim. İyi gelmiyo hamilelikte organlara
Kasığıma böyle yavaş yavaş masaj yaptığımda da batıyo acıyo böyle. İnşallah geçer hemen. Ay bi daha bu kadar yemek yemeyeceğim. İyi gelmiyo hamilelikte organlara
Benim ki g-nipt diye test Amerika'ya gitmişti kanlar, sonuçlar full ingilizce ve tıbbi terim çeviremiyorum o yüzden ama kocaman low risk yazıyor o da düşük risk demek muhtemelen risk yok ama %13 kısmı ne demek onu merak ettim