2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah testlerin güzel çıkar canım bebek kaç haftalık olmuş yetişmiş mi
teşekkür ederim canım Yok ya aynı bizim sıpaaa ultrasona göre hesaplıyorum zaten en azından gününde tek tesellimiz o Ay her hareketi yapıyo yürdüm geldim doktor bir.ik kere yavasca vurdu, salladık yokkk hala baş aşağı duruyodu

Kızlar merhaba bugün kontrol günümüz ne olur dua edin kanama alanı geçmiş gitmiş olsun
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gel

Kızlaar bebişm baş aşağı durduğu için ölçümü yaoamadı doktorum sonra başka doktora gttik ölçümler iyi dedi kan verdim geldmmm bebişim de %65 erkek olabilirmişş
%65 çok düşük bir ihtimal geldi bana

Canım asel bayan ismi ama bunun erkek versiyonu Asil’dir . Anneannen belki de Asil’e çağrışım yapmaya çalışmıştır.

Rana ismi kulağa daha hoş geliyor bana göre

Benimkinde de önceki haftalarda çıkıntı var denilmişti ama cinsiyeti ile ilgili yorum yapmamıştı yani kız da olabilir
ben kız istiyorum zaten ama şu an önceliğim sağlıklı olması oraya yattım ense ölçümünü yapamadı ya aklım gittii bir şey var diye. Sağlıkla gelsinler inşallah da cinsiyetleri hiç önemli değil

Rana nin anlamı güzel hoş latif çok iyi içi içine sığmayan anlamlarına
Ikra nin anlamı oku Hz Muhammed s.a.v gelen ilk vahiy
Ama biz sanki Rana ya kaydık gibi Ikra çok var diye sizce
Rana da çok var kuzum. Benim öğrencilerim oldu çok yani. İkra sadece arkadaşımın kızı. Bence İkra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…