2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen öyle inşallah sağlıklı ikili test verdin mi

Kizlarrr yaa aklıma birşey takıldı ben 13 haftalıkken detaylı ultrason yaptırdım perinatolog alttan rahim ağzı uzunluğuna baktı hatta burdada bir kere konuşmuştuk benim ki 33.5 çıktı şimdi bakıyorum da bu haftada sanki biraz kısa bebek buyuyunce baskı artınca otomatik olarak dahada kisalabilir ama o gün çok sıkışmıştım afedersiniz büyük abdestime cikamiyordum ve baskım vardı acaba ondan mı böyle çıktı ölçü diyorum perinatologum normal uzunluk dedi ve ikili testim de erken doğum riski de bakılmış düşük çıktı dedi kendi doktoruma da detaylı ultrason raporumu gösterdim beş dk odasına girip, bana direk aspirin verdi mi doktor dedi yok vermedi dedim ama neye sebep sordu bilmiyorum bide plesentamda aşağıda muayeneye geldiğinde raporlarini tekrar getir plesentana bakicam dedi ondan korkmuyorum çünkü üç gebeligimdede aşağı yerleşim oldu sonradan yukarı çıktı buda çıkar inşallah ama rahim ağzı uzunlugu kafama çok takılıyor en son muayeneye giden arkadaşlardan olcturen var mı kaç çıktı sizin

Doğrudur cnm bizim etrafımızda şu ana kadar ikra da Rana da olmadı bakalım salı randevum var 16.haftmaiz doluyor bu haftada bakalım be diyecek cinsiyetimizw sonra olmadi kura çektiriz kizimiza
Ben de kız olursa köpüşüme oylama yaptıracaktım Arven ya da arya isimlerini ama erkek galiba. Arden olacak Allah ın izniyle

Canım ben en son 14 haftamda doktordaydım hiç ölçmedi bile ben okudum 20 haftada ölçüyorlarmış ondan içim rahat..sende rahat ol

37.3 çıkmıştı ama karında ölçüyor doktorum. Benimde aklıma takılıyor. Doktorum perinatolog zaten sıkıntı yok dedi ama ben de burada araştırdım çok göreceli bişey ya. Korkuyorum

37.3 çıkmıştı ama karında ölçüyor doktorum. Benimde aklıma takılıyor. Doktorum perinatolog zaten sıkıntı yok dedi ama ben de burada araştırdım çok göreceli bişey ya. Korkuyorum
Bakıyorum hiç problem yaşamayan da var gitgide kisalanda hayır tehlikeli birşeyse en azından yatar dinlerek gecirmeye çalışırım şuan bişey demedikleri için rutinde devam ediyorum evde temizliyorum yolda yürüyorum ne biliyim ya bende korkuyorum

İnşallah canım ya olcturun mutlaka yorumlarda hiç ölçüm yapilmayan o yüzden erken doğum yapanlarida okudum
Ama canım 20 haftada detaylı ultrason oluyor sen çok erkenden sanki detaylıya girdin yoksa benmi yalnış biliyorum..benim doktorum dedi 20 haftada detaylı ultrasona giricen kendisi sadece ense kalınlığına baktı buruna baktı öyle yani..hem fetal sonucu çıkıncada şimdilik iyi dedi bende onu dinliyorum

Canım benim ikinci bebegimde çok büyük anomaliler çıktı 6. Ayda kaybettik ya o yüzden mecburen erken girdim detaylı ultrasona

Evet aynen kuzum bende araştırdım kimi 33mm 30 haftalara kadar gidiyor kimisi bir hafta da fark edilecek kadar kısalıyor. Bana da bişey demedi bide benim karında ölçüyor şuan ne kadar doğru onuda bilmiyorum. Yinede dikkat ediyorum sadece yemek yapıyorum sonra tekrar uzanıyorum. Temizlik çamaşır hepsi eşimde akşam gelince hallediyor. Sende biraz dikkat et ne olur ne olmaz 16hf da gittiğinde uzunluk arttıyorsa veya aynıysa ozaman rutine dön. Ben öyle yapıcam 2 hafta sonra randevu var bakayım ne durumda ona göre hareketlerimi arttırıcam

Ben de korkuyorum rahim ağzı kısalığından. Ölçümle ilgili hiçbişey de dememişti doktor . Çarşamba gidicem bende . Bi de benim vajina batmalarım oluyor onunla ilgisi var mı diye korkuyorum doktorum da yokmuş.27 eylül Çarşambaya randevumu çekebildim. Normalde 2 ekimdeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…