2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben eskiden hep sola yatardım şimdi bel ağrısından hep sırt üstü yatmak istiyorum. Çok belim ağrıyor çünkü
Ayakta kalınca benim de bel ve sırt ağrısı oluyor daha bu haftalarda ben sırt üstü de iyi değilmiş

Canım benim ikinci bebegimde çok büyük anomaliler çıktı 6. Ayda kaybettik ya o yüzden mecburen erken girdim detaylı ultrasona
Yaaa canım onu bilmiyordum o zaman bende doktoruma sorayım ne zaman bakılacak bana..sonra geç olmasın Allah korusun.

üçlü taramaya giderim 16.haftada, haftaya sonuc icin gidicem ama ultrasona girmem sık girmek de zararlı
Ben her hafta girdim kanama alanım vardı takip için bir de acil durumlar için de girdim zaten muayeneler kısa sürüyor ve ses dalgası ile bakılıyor doktor zararlı değil demişti bana ama senin nasıl içine siniyorsa öyle yap canım

Evet kızlar ölçtürün de bizi de aydınlatın. Önemli bişey ama doktorlar sanırım ileri ki haftalarda ölçüm yapıyor. Ama bence her kontrolde ölçmeleri gerekiyor.

Ay kızlar yaa ben şimdiden doğum zamanı eve gelen gideni düşündükçe geriliyorum. Biz annemlerin olduğu ilçeden 30 km uzaklıktaki ilçede oturuyoruz. o yüzden benim akrabalarımın ilk zamanlar geleceğini düşünmüyorum açıkçası. Ama kv ve tayfası beni korkutuyor. ya da ne bileyim kv'mlerde her allahın günü gelsin istemem mesela. Hergün çıkıp çıkıp gelirlerse napıcaz biz yaaa. düşündükçe hamileliğimin tadına varamıyorum içim sıkılıyor

Evet kızlar ölçtürün de bizi de aydınlatın. Önemli bişey ama doktorlar sanırım ileri ki haftalarda ölçüm yapıyor. Ama bence her kontrolde ölçmeleri gerekiyor.
Benim hiç ölçüm yapılmadı şimdiye kadar, yarın muayenem var ölçer mi bilmiyorum ama hiiiiç kendime stres yapamam zaten her halükarda yatış modundayım çocuk aşağıda olduğu için bir de onu takamam valla ne olacaksa görüyoruz zaten tedbir olarak da zaten çoğu kişi ağır iş yapmıyordur can taşıyoruz sonuçta siz de stres yapmayın hiçç alacak nefesi varsa Allah'ın izniyle inşallah gelecek

detaylıda en iyi 22 diyorlar aslında 20 erken olabiliyormuş bazılarında özellikle gec döllenme yaşayan arkadaslarımız dikkat etsinler

Biliyor musun en korktugum şey, sürekli birilerinin olması benide bu durum çok korkutuyor. Etlimin kızı bu yüzden mikrop bile kaptı bir aylık bebek hastanede yattı. Birde öyle böyle sevme değil resmen çocuğun içi dışına çıkıyor minikcik bebek kucakta çocukların elinde oluyor. Ters konuşunca sadece senin mi çocuğun var,? Sakınan göze çöp batar. Allahtan eşim bu konuda katı o kesin tersler ben hastane odasına bile doktor ziyareti yasakladı diye yazı astıracagım doktorla konuşup yoksa yandım
il

benim kv yok o yüzden şanslıyım bu konuda ama ben 40 mevlidi yapacağım gelmek isteyenleri o tarihte davet edeceğim zaten 40 gün önemli hem anne hem bebek için mikrop kapmamamız lazım. Ne kadar çok misafir o kadar çok risk, benim bir tek annem ve kız kardeşim gelecek o da yardım için ama Max 1 hafta kalırlar işleri güçleri var çünkü bakalım. Diğer herkes için de 40 mevlidi için davetiye atacağım o tarihte gelirler artık

Ola bilir benim randevum yarın olsun pazartesine aldım ben aslında ama eşim diyor belki pazartesi çok fazla işi oldu yetişemeyiz doktora..yarın gidersem doktoruma sorucam bende..bende genelde hep yatıyorum doktorumada güveniyorum.İn şa Allah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız

Ayy sorma benim de aklıma geliyor bunlar. Benim kvler uzakta bi de doğum zamanı gelip bizde kalırlar bir süre gibi geliyor. Bişey de diyemem bana ve bebeğe bakmak ister. Ben rahat edemem. Çok geriyor bu beni. kırkı çıkına kadar gelmesin istiyorum

Biz cumartesi günleri gidiyoruz muayeneye eşim hafta içi çalıştığı için. Sor bakalım ne diyecek, zaten doktorum o kadar detaylı bakıyor ki bebeğin her şeyine bunu gözden kaçırmaz diye düşünüyorum bakalım aminnn inşallah

Benim kaynanam hasta zor yürüyor gelse bile benim için hiçbir sorunu yok karışmıyor bir şeye..Benim en çok düşündüğüm 40 mevliti çünkü ilk torun şimdiden bile diyorlarki kendi evlerinde yapıcaklarkendi evlerinde yapsalar gelen giden çok fazla olucak biliyorum..hem evleri 2+1 küçük çok fazla kucağa gitmesini kesinlikle istemiyorum..dua ediyorum kendi evimde olsun..kendi evimde olursa çocuk odası yukarda annem Hall edicek biliyorum.

Kızlar selam yarın 16. Haftamızı dolduruyoruz. Hamileliğimin başından beri aynı kilodayım bazılarını görüyorum ilk üç ayda beş kilo falan almışlar ben 60 ile başladım 60 devam ediyorum. Bebek büyüyor mudur acaba, Siz ne durumdasınız ? Bir de göbeğim bazı günler hamile gibi bazı günler dümdüz oluyor

detaylıda en iyi 22 diyorlar aslında 20 erken olabiliyormuş bazılarında özellikle gec döllenme yaşayan arkadaslarımız dikkat etsinler
Aynen bende bir yerde okudumki erken ölçümler yalnış çıka biliyormuş sonrada çok stres olmamak için fazla okumadım hiç..ilk haftalar okuyordum ağlıyordum kendime bunu yapmıyorum artık daha rahatım.

Ama 40 mevlidi sizin evde olmalı ki. Ben kucaktan kucağa gezdirmeyeceğim kendi kucağımda tek tek yüzünü göstereceğim insanlara sonra da odasına alırım hediyelerini dağıtırım duası okunur o şekilde yapacağım

Büyüyor canım sıkıntı etme ben de 4 kilo vermiştim 12 haftada ve 50ye düştüm hala da 50 kiloyum bebiş kilo alıyor 110 gr dı ve en son muayenede 135 gr olmuş yani kilo almış ben ne kadar almasam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…