Aslında ben pazartesi istiyorumda gitmek ama mecbur yarın olursa öyle giderizBiz cumartesi günleri gidiyoruz muayeneye eşim hafta içi çalıştığı için.Sor bakalım ne diyecek, zaten doktorum o kadar detaylı bakıyor ki bebeğin her şeyine bunu gözden kaçırmaz diye düşünüyorum bakalım aminnn inşallah
İyi yaptın, zaten doktorlar en iyisini bilir kuruntu yapmamak lazımAslında ben pazartesi istiyorumda gitmek ama mecbur yarın olursa öyle giderizBenim doktorum ölçüm dediğim gibi sadece ense burun yaptı hatda en sonuncu defa dedim yine ölçermisiniz dedi şimdi ölçmem çünkü fetal DNA sonucunu yeni aldık iyi dedi çok şükür..bende ona bıraktım her şeyi
Sağol canım, insan haftalarca kontrole gitmeyince de korkuyor. Bir an önce bir ay dolsa da ben de gidip öğrensemBüyüyor canım sıkıntı etme ben de 4 kilo vermiştim 12 haftada ve 50ye düştüm hala da 50 kiloyum bebiş kilo alıyor 110 gr dı ve en son muayenede 135 gr olmuş yani kilo almış ben ne kadar almasam da
Ya gerekirse ters konuşucaz valla . kendileri 30 yaşındaki oğluşlarına hala kıyamıyor. biz 2 günlük bebeğe nasıl kıyalım.Biliyor musun en korktugum şey, sürekli birilerinin olması benide bu durum çok korkutuyor. Etlimin kızı bu yüzden mikrop bile kaptı bir aylık bebek hastanede yattı. Birde öyle böyle sevme değil resmen çocuğun içi dışına çıkıyor minikcik bebek kucakta çocukların elinde oluyor. Ters konuşunca sadece senin mi çocuğun var,? Sakınan göze çöp batar. Allahtan eşim bu konuda katı o kesin tersler ben hastane odasına bile doktor ziyareti yasakladı diye yazı astıracagım doktorla konuşup yoksa yandım
il
Ayy kv yoksa çok şanslısın. bir de görümcen yoksa Allahın sevgili kulusun canımbenim kv yok o yüzden şanslıyım bu konuda ama ben 40 mevlidi yapacağım gelmek isteyenleri o tarihte davet edeceğim zaten 40 gün önemli hem anne hem bebek için mikrop kapmamamız lazım. Ne kadar çok misafir o kadar çok risk, benim bir tek annem ve kız kardeşim gelecek o da yardım için ama Max 1 hafta kalırlar işleri güçleri var çünkü bakalım. Diğer herkes için de 40 mevlidi için davetiye atacağım o tarihte gelirler artık
Senin kv ile benimki zten aynı biliyosun canımAyy sorma benim de aklıma geliyor bunlar. Benim kvler uzakta bi de doğum zamanı gelip bizde kalırlar bir süre gibi geliyor. Bişey de diyemem bana ve bebeğe bakmak ister. Ben rahat edemem. Çok geriyor bu beni.kırkı çıkına kadar gelmesin istiyorum
Senin kendi evinde olsun 40 mevldi . ne alaka kendi evinde ben böyle özeniyorum dye diretBenim kaynanam hasta zor yürüyor gelse bile benim için hiçbir sorunu yok karışmıyor bir şeye..Benim en çok düşündüğüm 40 mevliti çünkü ilk torun şimdiden bile diyorlarki kendi evlerinde yapıcaklarkendi evlerinde yapsalar gelen giden çok fazla olucak biliyorum..hem evleri 2+1 küçük çok fazla kucağa gitmesini kesinlikle istemiyorum..dua ediyorum kendi evimde olsun..kendi evimde olursa çocuk odası yukarda annem Hall edicek biliyorum.
16. haftamdayım aynıyım canım 53 ile hamile kaldım hala 53 üm. Geçen haftaki ultrasonda herşeyi normal çıkmıştı haftasına göre kilosuda iyiydi. Kilo alamadığımı söyleyince doktor sorun olarak görmedi bebek bir şekilde besleniyor ileri haftalar bizim için önemli dedi. Göbeğimde sizinki gibi bazı günler daha büyük bazı günler daha normal oluyor.Kızlar selam yarın 16. Haftamızı dolduruyoruz. Hamileliğimin başından beri aynı kilodayım bazılarını görüyorum ilk üç ayda beş kilo falan almışlar ben 60 ile başladım 60 devam ediyorum. Bebek büyüyor mudur acaba, Siz ne durumdasınız ? Bir de göbeğim bazı günler hamile gibi bazı günler dümdüz oluyor
Ben haftada bir gidiyordum ya o yüzden her büyüme detayına şahit oldum hoş keşke sıkıntılar olmasaydı da ben de haftalarca gitmeseydim muayeneye ama işte kısmetSağol canım, insan haftalarca kontrole gitmeyince de korkuyor. Bir an önce bir ay dolsa da ben de gidip öğrensem
Benim gr var ama zararsızYa gerekirse ters konuşucaz valla . kendileri 30 yaşındaki oğluşlarına hala kıyamıyor. biz 2 günlük bebeğe nasıl kıyalım.
Ayy kv yoksa çok şanslısın. bir de görümcen yoksa Allahın sevgili kulusun canımyaa bende 40 mevlidi yapacağım o zaman gelin derim zaten gördüklerime ama çat kapı gelen de olur eminim.
Senin kv ile benimki zten aynı biliyosun canımbenimki eminim karışır da her şeye. Ayh gerildimmm
Senin kendi evinde olsun 40 mevldi . ne alaka kendi evinde ben böyle özeniyorum dye diret
Kuzum doğru söylüyorsun biraz daha dinlenme modunda devam edeyim bende bir sıkıntı olmaz Allah in izniyle ya işte annelik evhamiEvet aynen kuzum bende araştırdım kimi 33mm 30 haftalara kadar gidiyor kimisi bir hafta da fark edilecek kadar kısalıyor. Bana da bişey demedi bide benim karında ölçüyor şuan ne kadar doğru onuda bilmiyorum. Yinede dikkat ediyorum sadece yemek yapıyorum sonra tekrar uzanıyorum. Temizlik çamaşır hepsi eşimde akşam gelince hallediyor. Sende biraz dikkat et ne olur ne olmaz 16hf da gittiğinde uzunluk arttıyorsa veya aynıysa ozaman rutine dön. Ben öyle yapıcam 2 hafta sonra randevu var bakayım ne durumda ona göre hareketlerimi arttırıcam
Aa iyi bişey kalmamış canım inşallah iyi çıkarBen de korkuyorum rahim ağzı kısalığından. Ölçümle ilgili hiçbişey de dememişti doktor . Çarşamba gidicem bende . Bi de benim vajina batmalarım oluyor onunla ilgisi var mı diye korkuyorumdoktorum da yokmuş.27 eylül Çarşambaya randevumu çekebildim. Normalde 2 ekimdeydi.
Ben kendim azeriyim bizim mevlit farklı oluyor ondan buranı hiç bilmiyorum canım.Aslında bende eşimde çok istiyor kendi evimizde..kendi evimde olsa dediğin gibi ederim çok iyi olur benim için ..orda ama ev küçük odası yok girib çıkacalar çok sinirlenicem biliyorum.Eşime söylicem desin zaten kendide öyle istiyorAma 40 mevlidi sizin evde olmalı ki. Ben kucaktan kucağa gezdirmeyeceğim kendi kucağımda tek tek yüzünü göstereceğim insanlara sonra da odasına alırım hediyelerini dağıtırım duası okunur o şekilde yapacağım
Ben de öyle yapıyorum .keşke öğrenmeseydimAa iyi bişey kalmamış canım inşallah iyi çıkaroff herşeyi ne diye öğrenmeye çalışıyorum bilmiyorum ya her öğrendiğim şey bana psikolojik yük oluyor doktor iyi dedi işte ne diye zorlayıp arastiriyorsun kaç olmalı diye kendime sinir oluyorum
Ah seni çok iyi anlıyorum güzel anneKuzum doğru söylüyorsun biraz daha dinlenme modunda devam edeyim bende bir sıkıntı olmaz Allah in izniyle ya işte annelik evhami
Yalnış anlama şimdi dediğime ben türk gelini olsam her lafımı kabul ederler ama Azeri gelini olduğum için dört dörtlük olsam bile hep yalnış anlıyorlar malesef..eltim 20 yaşında hemen sözünü yüzlerine söylüyor kendileri bulduğu için susuyorlarYa gerekirse ters konuşucaz valla . kendileri 30 yaşındaki oğluşlarına hala kıyamıyor. biz 2 günlük bebeğe nasıl kıyalım.
Ayy kv yoksa çok şanslısın. bir de görümcen yoksa Allahın sevgili kulusun canımyaa bende 40 mevlidi yapacağım o zaman gelin derim zaten gördüklerime ama çat kapı gelen de olur eminim.
Senin kv ile benimki zten aynı biliyosun canımbenimki eminim karışır da her şeye. Ayh gerildimmm
Senin kendi evinde olsun 40 mevldi . ne alaka kendi evinde ben böyle özeniyorum dye diret
Onun kararını siz verirsiniz canım eşin Türkse sana buradaki gelinlerin nasıl olduğunu birazcık anlatsınBen kendim azeriyim bizim mevlit farklı oluyor ondan buranı hiç bilmiyorum canım.Aslında bende eşimde çok istiyor kendi evimizde..kendi evimde olsa dediğin gibi ederim çok iyi olur benim için ..orda ama ev küçük odası yok girib çıkacalar çok sinirlenicem biliyorum.Eşime söylicem desin zaten kendide öyle istiyor
Selam.Durum aynı canım sadece 2 kilo aldım belli bile olmuyor bende hep bunu düşünüyorumKızlar selam yarın 16. Haftamızı dolduruyoruz. Hamileliğimin başından beri aynı kilodayım bazılarını görüyorum ilk üç ayda beş kilo falan almışlar ben 60 ile başladım 60 devam ediyorum. Bebek büyüyor mudur acaba, Siz ne durumdasınız ? Bir de göbeğim bazı günler hamile gibi bazı günler dümdüz oluyor
Aminnn kesin bişey yoktur ben kendimi darliyorumBen de öyle yapıyorum .keşke öğrenmeseydiminşallah sağsalim kavuşuruz bebeklerimize kuzum doktor problem görmemiş bebeğin de çok şükür iyiymiş. Sıkma canını bu kadar
Kız Türk geliniyiz de noluyo . Herkes kendi bildiğini okuyo yineYalnış anlama şimdi dediğime ben türk gelini olsam her lafımı kabul ederler ama Azeri gelini olduğum için dört dörtlük olsam bile hep yalnış anlıyorlar malesef..eltim 20 yaşında hemen sözünü yüzlerine söylüyor kendileri bulduğu için susuyorlarama valla şimdiye kadar hep annem yanımda oldu annem önüme yemeği getiriyor ondan söylicem sözümü bu defa nasıl anlıyorlarsa anlasınlar umrumda diğil.
İnşallah canım benim Allah razı olsunAh seni çok iyi anlıyorum güzel anneama evet hiç birşey olmayacak Allahın izniyle kafamızı bulandırmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?