2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aslında ben pazartesi istiyorumda gitmek ama mecbur yarın olursa öyle giderizBenim doktorum ölçüm dediğim gibi sadece ense burun yaptı hatda en sonuncu defa dedim yine ölçermisiniz dedi şimdi ölçmem çünkü fetal DNA sonucunu yeni aldık iyi dedi çok şükür..bende ona bıraktım her şeyi

İyi yaptın, zaten doktorlar en iyisini bilir kuruntu yapmamak lazım

Büyüyor canım sıkıntı etme ben de 4 kilo vermiştim 12 haftada ve 50ye düştüm hala da 50 kiloyum bebiş kilo alıyor 110 gr dı ve en son muayenede 135 gr olmuş yani kilo almış ben ne kadar almasam da
Sağol canım, insan haftalarca kontrole gitmeyince de korkuyor. Bir an önce bir ay dolsa da ben de gidip öğrensem

Ya gerekirse ters konuşucaz valla . kendileri 30 yaşındaki oğluşlarına hala kıyamıyor. biz 2 günlük bebeğe nasıl kıyalım.
Ayy kv yoksa çok şanslısın. bir de görümcen yoksa Allahın sevgili kulusun canım yaa bende 40 mevlidi yapacağım o zaman gelin derim zaten gördüklerime ama çat kapı gelen de olur eminim.
Senin kv ile benimki zten aynı biliyosun canım benimki eminim karışır da her şeye. Ayh gerildimmm
Senin kendi evinde olsun 40 mevldi . ne alaka kendi evinde ben böyle özeniyorum dye diret

16. haftamdayım aynıyım canım 53 ile hamile kaldım hala 53 üm. Geçen haftaki ultrasonda herşeyi normal çıkmıştı haftasına göre kilosuda iyiydi. Kilo alamadığımı söyleyince doktor sorun olarak görmedi bebek bir şekilde besleniyor ileri haftalar bizim için önemli dedi. Göbeğimde sizinki gibi bazı günler daha büyük bazı günler daha normal oluyor.

Sağol canım, insan haftalarca kontrole gitmeyince de korkuyor. Bir an önce bir ay dolsa da ben de gidip öğrensem
Ben haftada bir gidiyordum ya o yüzden her büyüme detayına şahit oldum hoş keşke sıkıntılar olmasaydı da ben de haftalarca gitmeseydim muayeneye ama işte kısmet 1 haftada 25 gr kilo almıştı en son haftasından önde gidiyordu yani onlar büyüyor Allah öyle bir sistem yaratmış ki sen bir şey yiyemesen de o bir şekilde alacağını alıyor çok şükür

Benim gr var ama zararsız zaten kendi çocuklarından tükenmiş bana çok zaman ayıramaz

Kuzum doğru söylüyorsun biraz daha dinlenme modunda devam edeyim bende bir sıkıntı olmaz Allah in izniyle ya işte annelik evhami

Aa iyi bişey kalmamış canım inşallah iyi çıkar off herşeyi ne diye öğrenmeye çalışıyorum bilmiyorum ya her öğrendiğim şey bana psikolojik yük oluyor doktor iyi dedi işte ne diye zorlayıp arastiriyorsun kaç olmalı diye kendime sinir oluyorum

Ben kendim azeriyim bizim mevlit farklı oluyor ondan buranı hiç bilmiyorum canım.Aslında bende eşimde çok istiyor kendi evimizde..kendi evimde olsa dediğin gibi ederim çok iyi olur benim için ..orda ama ev küçük odası yok girib çıkacalar çok sinirlenicem biliyorum.Eşime söylicem desin zaten kendide öyle istiyor

Ben de öyle yapıyorum .keşke öğrenmeseydim inşallah sağsalim kavuşuruz bebeklerimize kuzum doktor problem görmemiş bebeğin de çok şükür iyiymiş. Sıkma canını bu kadar

Kuzum doğru söylüyorsun biraz daha dinlenme modunda devam edeyim bende bir sıkıntı olmaz Allah in izniyle ya işte annelik evhami
Ah seni çok iyi anlıyorum güzel anne ama evet hiç birşey olmayacak Allahın izniyle kafamızı bulandırmayalım.

Yalnış anlama şimdi dediğime ben türk gelini olsam her lafımı kabul ederler ama Azeri gelini olduğum için dört dörtlük olsam bile hep yalnış anlıyorlar malesef..eltim 20 yaşında hemen sözünü yüzlerine söylüyor kendileri bulduğu için susuyorlarama valla şimdiye kadar hep annem yanımda oldu annem önüme yemeği getiriyor ondan söylicem sözümü bu defa nasıl anlıyorlarsa anlasınlar umrumda diğil.

Onun kararını siz verirsiniz canım eşin Türkse sana buradaki gelinlerin nasıl olduğunu birazcık anlatsın azıcık sesin çıkacak yoksa her isteyen istediğini yapar bu sizinle ilgili bir konu o yüzden siz ne derseniz o

Selam.Durum aynı canım sadece 2 kilo aldım belli bile olmuyor bende hep bunu düşünüyorum

Ben de öyle yapıyorum .keşke öğrenmeseydim inşallah sağsalim kavuşuruz bebeklerimize kuzum doktor problem görmemiş bebeğin de çok şükür iyiymiş. Sıkma canını bu kadar
Aminnn kesin bişey yoktur ben kendimi darliyorum ahh sipalar sağ salim dogunda ben direk isiricam totosunu annesiii yerrr yerrrr bal kaymagim aşka geldim

Kız Türk geliniyiz de noluyo . Herkes kendi bildiğini okuyo yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…