2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Rana nin anlamı güzel hoş latif çok iyi içi içine sığmayan anlamlarına
Ikra nin anlamı oku Hz Muhammed s.a.v gelen ilk vahiy
Ama biz sanki Rana ya kaydık gibi Ikra çok var diye sizce
Benim annemin ismi Reyhan ama hep Rena söylerler çok benziyorlarIkra ismi sanki daha sert sesleniyor

Rana da çok var kuzum. Benim öğrencilerim oldu çok yani. İkra sadece arkadaşımın kızı. Bence İkra
Doğrudur cnm bizim etrafımızda şu ana kadar ikra da Rana da olmadı bakalım salı randevum var 16.haftmaiz doluyor bu haftada bakalım be diyecek cinsiyetimizw sonra olmadi kura çektiriz kizimiza

Rana nin anlamı güzel hoş latif çok iyi içi içine sığmayan anlamlarına
Ikra nin anlamı oku Hz Muhammed s.a.v gelen ilk vahiy
Ama biz sanki Rana ya kaydık gibi Ikra çok var diye sizce
İkra da anlamlı ama Türkçe olarak bakınca sadece 'oku' demek. Ama Rana'nın anlamı da güzelmiş. Bana daha anlamlı geldi kulağa da daha hoş geliyor. ,

Senin kaçıncı haftandi canım.ben 11 haftada çizgi oluşmuştu şimdi ben de fark ediyorum 12+5 bebek hareketi mi emin degilim ama arada bişey hissediyorum sanki ama bu hafta çok erken heralde

Sanki sabahlar benimkide başlamış görünmeye..akşam çok fazla gaz şiş oluyorum..çizgi bendede var hafiften

Senin kaçıncı haftandi canım.ben 11 haftada çizgi oluşmuştu şimdi ben de fark ediyorum 12+5 bebek hareketi mi emin degilim ama arada bişey hissediyorum sanki ama bu hafta çok erken heralde
15. haftam canım aksamları baloncuk patlamaları hissediyorum ama bebek mi bilemiyorum

15. haftam canım aksamları baloncuk patlamaları hissediyorum ama bebek mi bilemiyorum
Ayy evet nasıl tarif etsem bilemiyordum aynı senin dediğin gibi sırt üstü yatınca saniyelik bi his senin haftam ileri hissedebilirsin galiba :)

İkra da anlamlı ama Türkçe olarak bakınca sadece 'oku' demek. Ama Rana'nın anlamı da güzelmiş. Bana daha anlamlı geldi kulağa da daha hoş geliyor. ,
Sağlıklı olsunlar yeter ki kız mı cinsiyetleri acaba ki nazlandilar gelmeye ama bana erkek tahmini yaptı belli olmaz tabi
bana da erkek tahmini yaptı ama ben kız hissediyorum halaaa umudum var

Ayy evet nasıl tarif etsem bilemiyordum aynı senin dediğin gibi sırt üstü yatınca saniyelik bi his senin haftam ileri hissedebilirsin galiba :)
karnımda patlayan şeker varmış hissi tam anlamıyla ama yoğun oluyor benim özellikle sola yatınca daha çok hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…