2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Zaten ben gelmeden önce bana dediki bak eltine bakma 20 yaşında hep ona çocuk ya diyorsun ya çocuk filan diğil sinsinin önde gideniAy iyiki dediniz ya bende salak diyorum onların evinde..şimdiden hazırlıcam onları

Zaten ben gelmeden önce bana dediki bak eltine bakma 20 yaşında hep ona çocuk ya diyorsun ya çocuk filan diğil sinsinin önde gideniAy iyiki dediniz ya bende salak diyorum onların evinde..şimdiden hazırlıcam onları
Hazırla hazırla ne umutlarla ne korkularla içinde büyütüyorsun yavrunu hiçbir şey içinde kalmasın her şey sizin istediğiniz gibi olsun bebişin annesi sensin ve sen ne dersen o

Benim 12 hafta bitmek üzere kilom aynı Dr sorun yok bebek senden her türlü beslenir dedi bu ara mide bulanatilarim azaldı iştahım da açıldı kilolar gelir artik

Hazırla hazırla ne umutlarla ne korkularla içinde büyütüyorsun yavrunu hiçbir şey içinde kalmasın her şey sizin istediğiniz gibi olsun bebişin annesi sensin ve sen ne dersen o
Aynen öyle istediğim gibi etmeye her türlü hakkım var

Kız o türk gelini olmakla alakalı değil sen muhtemelen kavgacı değilsin. Saygını bozmayan birisin her koşulda o yüzden seni tınlamazlar pek. Bak şöyle dengesiz ol biraz. lafını esirgeme hiç baş üstünde taşırlar seni

ne güzel iç karnın geniş demek ki :) benim 15 haftam baya belli oluyor göbekli duruyorum aaa hamile misin denmez ama özellikle soyunukken çok belli son ay yer elması gibi olucam

Amerika'da veya yurtdışında doğum yapmayı düşünen var mı
Ben düşünüyordum hatta her şeyi hazırladık vize formunu vs de doldurduk çünkü hali hazırda vizemiz yoktu ama orada doğum yapınca o ülkenin gözünde güvenirliğini kaybedip sonrasında tekrar vize alma konusunda sıkıntı yaşıyormuşsun hoş 10 yıl veriyorlar vize o kadar sürede neler değişir de ne bileyim sonra istemedim vazgeçtim zaten avrupacıyım uçak korkum da var mecbur kullanıyorum ama sakinleştiri ile. O kadar uzun mesafe uçmaya da cesaret edemedim bilemedim

Yok kürtaj olduktan sonra eşimle tek kalınca kendi ailem uzakta tabi..o zaman çok fazla kanamam oluyordu su gibi..kapımı açan olmadı bak o zaman kv demediğim söz kalmadıama tabi ağlıyordum diyordum tek kaldık benim için diğil oğlunuz için bir yemek yapın gönderin kalkamıyorum dedim kadın utandı dediklerimden.Şimdi yine bu çocuk konusunda sanırım susmamalıyım

Ayakta kalınca benim de bel ve sırt ağrısı oluyor daha bu haftalarda ben sırt üstü de iyi değilmiş
Evet kuzum iyi değilmiş ama en rahat öyle ediyorum. Ben öğretmenim ders anlattığım için mecbur ayakta kalıyorum. Belim ağrıyor tabi. Dün mesela 8 saat dersim vardı. Üzerimden tır geçti adeta

Vize vermeme olayı yanlış galiba ben de duydum ama çok kişi de yok öyle bişey diyor bilmiyorum. Ben istiyorum bugün araştırdım biraz yaklaşık toplam 20.000 dolar gibi bişey gerekiyor galiba ama değer sanki, çocuk için müthiş fırsat Türkiye'de bile okusa yabancıların sınavıyla giriyor rahat rahat Boğaziçi'ne :) annem cesaretimi kırıyor ama don aylarda Amerika'da olmak da iyi bi tatil sanki :)

Kıyamam ya üzüldüm çok zor ailenin uzakta olması bu konularda Allah'ım neyseki sağlıklı bir evlat nasip etti

Valla söylemek lazım. Sonra bizim içimize dert oluyor. Söyleyelim onlar da dert etsin.

benim kocam da biliyorsununuz anasına kaçmıştı baya olaylar oldu sonrasında da eskiden de kimse benle konuşmazdı şimdi de kimse gelip gitmez sanmam ama aile apartmanlarında bir boş daireleri vardı benim oraya tasınma hayalleri varsa da artık imkansız olduğunun farkındalar ve beni kesin istemezler kv küslük yapmayı düşünmüyorum ama kocam kaçtığında evine alma git otelde kalsın dedim ama yine de aldı ona da bozuğum az biraz

Ayy kızlar ben de çok geriliyorum kv min gelip aylarca kalmasından biz doğu görevindeyiz annemden 1900 km ötedeyim kv ile 900 km geldiklerinde 2.5 ay kaldılar. Hamile ve lohusayken hiç çekemem yani dün diyor ki bebek için yatak bakmış kendi evlerine. Dedim ben getircem yatağını almayın. Minicik bi şey nolcak diyor. Herhalde yeni doğan bakmıyor ki biz oraya çocuk 3 aylıkken falan gitcez. Hiçbi şey almasınlar istiyorum ya. Çünkü aldıklarını kullanmam biliyorum

Kuzum kv lere göre oğulları hep haklı. Yani benim kv me göre öyle. Sigara çok içiyor diyorum ama onun şöyle sıkıntısı var bilmem ne diyor. Benim aklım almıyor bir anne nasıl böyle diyebiliyor. Oğulları ne derse ne isterse yapan böyle bir aile daha görmedim hayatımda ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…