- 16 Mart 2022
- 3.291
- 3.268
- 83
- 33
Git git gör rahatlarsınBen bugün gidicem muayene olcam kendi doktoruma yoksa catlarim hemde bir göreyim içim rahatlasınbekleyemicem 2 ekim falan aaaaa
Vizen var mı şu an? Çünkü randevuyu çok geç tarihe veriyorlar. Evet orada hastane dışında zaten ev tutma yeme içme vs hem de erken giriş yapman gerekiyor biraz da karın gizleyerek çünkü onu da sıkıntı edebiliyorlarmış girişte. O yüzden uzun süre kalınca da haliyle masraf artıyor. Bence de tatil için iyi bir fırsat ama ne bileyim benim sonradan çok içime sinmedi bir de biz ara ara Avrupa'da Almanya Hollanda gibi ülkelere iş başvurusu yapıyoruz eşim yapıyor yani ben meslekten kaybediyorumVize vermeme olayı yanlış galiba ben de duydum ama çok kişi de yok öyle bişey diyor bilmiyorum. Ben istiyorum bugün araştırdım biraz yaklaşık toplam 20.000 dolar gibi bişey gerekiyor galiba ama değer sanki, çocuk için müthiş fırsat Türkiye'de bile okusa yabancıların sınavıyla giriyor rahat rahat Boğaziçi'ne :) annem cesaretimi kırıyor ama don aylarda Amerika'da olmak da iyi bi tatil sanki :)
ben de düşündüm ama vizem yetişmez galiba :/Vize vermeme olayı yanlış galiba ben de duydum ama çok kişi de yok öyle bişey diyor bilmiyorum. Ben istiyorum bugün araştırdım biraz yaklaşık toplam 20.000 dolar gibi bişey gerekiyor galiba ama değer sanki, çocuk için müthiş fırsat Türkiye'de bile okusa yabancıların sınavıyla giriyor rahat rahat Boğaziçi'ne :) annem cesaretimi kırıyor ama don aylarda Amerika'da olmak da iyi bi tatil sanki :)
Maşallah canım haftasına göre kilosu çok iyi hatta yüksek sankiKızlar doktordan şimdi cıktım , sağlık durumumuz iyi 16 hafta 14 cm , 210 gram ,
cinsiyette erkek miş
Canım kv lere gittiğinde yatırırsın bebeğini o yatağa. 3-4 gün bile kalsan kullanırsın bebiş rahat ederAyy kızlar ben de çok geriliyorum kv min gelip aylarca kalmasındanbiz doğu görevindeyiz annemden 1900 km ötedeyim kv ile 900 km geldiklerinde 2.5 ay kaldılar. Hamile ve lohusayken hiç çekemem yani dün diyor ki bebek için yatak bakmış kendi evlerine. Dedim ben getircem yatağını almayın. Minicik bi şey nolcak diyor. Herhalde yeni doğan bakmıyor ki biz oraya çocuk 3 aylıkken falan gitcez. Hiçbi şey almasınlar istiyorum ya. Çünkü aldıklarını kullanmam biliyorum
Döndü mü eşin canım eve :)benim kocam da biliyorsununuz anasına kaçmıştı baya olaylar oldu sonrasında da eskiden de kimse benle konuşmazdı şimdi de kimse gelip gitmez sanmam ama aile apartmanlarında bir boş daireleri vardı benim oraya tasınma hayalleri varsa da artık imkansız olduğunun farkındalar ve beni kesin istemezlerkv küslük yapmayı düşünmüyorum ama kocam kaçtığında evine alma git otelde kalsın dedim ama yine de aldı ona da bozuğum az biraz
Çok zor canım evet.Hep diyordum çocuğum olsun yeterki kimseyi umursamıcamKıyamam ya üzüldüm çok zor ailenin uzakta olması bu konulardaAllah'ım neyseki sağlıklı bir evlat nasip etti
Aynen öyle ya öyle edicem bundan sonraValla söylemek lazım. Sonra bizim içimize dert oluyor. Söyleyelim onlar da dert etsin.
Benim de kv olmadığından aynı senin hesap annem gelirse işim görülüyor görümcem gelip işimi yapmıyor sağ olsun eşim elim kolum her şeye o koşuyor yemek temizlik onda hafta sonları annem geliyor o toparlıyor beni ama o da bir kaç haftadır gelemedi işleri vardı inşallah şu süreci atlatalım da Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesinÇok zor canım evet.Hep diyordum çocuğum olsun yeterki kimseyi umursamıcamzaten ben bazen diyorum benim eşim hiç sanki bu aileden diğil
Sağol arkadaşım amin hepimizin bebişi sağlıklı gelsin , doktora diyorum ki tam mı cinsiyeti yoksa ihtimal mi diye doktor %99 dediMaşallah canım haftasına göre kilosu çok iyi hatta yüksek sankiAllah güzel günlerini göstersin inşallah hayırlı uğurlu olsun oğluşun
Amin canim Amin.Bende ama annemlerin hafta sonu gelme şansı yok ondan bak babam yaşlı tek başına koymuş memleketde orda kardeşim 2 çocukla 2 evin arasında kalmış hem yemeğini yapıyor hem giyimlerini yıkıyor yollarda kalmış..her kes bu çocuk için uğraşıyor.Tüp bebek yapınca eşim baktı bana zaten biz kimseye demedik yaparken.Şimdi kv hiç gelmez sadece arıyor eşim her şeyin farkında ama hep diyor ne edeyim diyor onlarda öyle.Görümcemde aynı kendi halinde.Bir tek benim ailem uğraşıyor ondan her sözü demeye hakkımız var canımBenim de kv olmadığından aynı senin hesap annem gelirse işim görülüyor görümcem gelip işimi yapmıyor sağ olsun eşim elim kolum her şeye o koşuyor yemek temizlik onda hafta sonları annem geliyor o toparlıyor beni ama o da bir kaç haftadır gelemedi işleri vardı inşallah şu süreci atlatalım da Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin
Üff şaka gibiler. Ben bu kv mevzularını aşırı kafama takıyordum . sonra bir baktım tüm gelinlerin ortak derdiymiş artık daha sakin kalıyorumKendi buldukları kız olunca her pisliğini kabul Edib oturuyorlar..yok ama ben sözümü desem dedikleri bu oluyor tabi bizim kız diğil ya ondan amaaan yeni gelerken neler gördüm kv diyordularki yemek ede biliyormu
ayKuzum kv lere göre oğulları hep haklı. Yani benim kv me göre öyle. Sigara çok içiyor diyorum ama onun şöyle sıkıntısı var bilmem ne diyor. Benim aklım almıyor bir anne nasıl böyle diyebiliyor. Oğulları ne derse ne isterse yapan böyle bir aile daha görmedim hayatımda ben
Bende bir sakin kalsam her şeye şaşırıyorumÜff şaka gibiler. Ben bu kv mevzularını aşırı kafama takıyordum . sonra bir baktım tüm gelinlerin ortak derdiymiş artık daha sakin kalıyorum
kıııız geçende merak ettim seni he. ne yaptı adım attı mıbenim kocam da biliyorsununuz anasına kaçmıştı baya olaylar oldu sonrasında da eskiden de kimse benle konuşmazdı şimdi de kimse gelip gitmez sanmam ama aile apartmanlarında bir boş daireleri vardı benim oraya tasınma hayalleri varsa da artık imkansız olduğunun farkındalar ve beni kesin istemezlerkv küslük yapmayı düşünmüyorum ama kocam kaçtığında evine alma git otelde kalsın dedim ama yine de aldı ona da bozuğum az biraz
Sağol arkadaşım amin hepimizin bebişi sağlıklı gelsin , doktora diyorum ki tam mı cinsiyeti yoksa ihtimal mi diye doktor %99 dedi
Geldim şimdi bekliyorumGit git gör rahatlarsın. Benimde 2 ekimdeydi. Dün aradım sağlık problemi yaşıyorum bugün gelsem olur mu diye doktor yokmuş bana Çarşamba gel dedi. Anca 5 gün önceye çekebildim :) 27 Eylüle denk geliyor galiba :)
Aynen öyle ama Azerbaycan kızlarını çok dışarı vermezler sizinkiler iyi vermişlerAmin canim Amin.Bende ama annemlerin hafta sonu gelme şansı yok ondan bak babam yaşlı tek başına koymuş memleketde orda kardeşim 2 çocukla 2 evin arasında kalmış hem yemeğini yapıyor hem giyimlerini yıkıyor yollarda kalmış..her kes bu çocuk için uğraşıyor.Tüp bebek yapınca eşim baktı bana zaten biz kimseye demedik yaparken.Şimdi kv hiç gelmez sadece arıyor eşim her şeyin farkında ama hep diyor ne edeyim diyor onlarda öyle.Görümcemde aynı kendi halinde.Bir tek benim ailem uğraşıyor ondan her sözü demeye hakkımız var canım
Niye gitmiştin kız kaçırmışımGeldim şimdi bekliyorumiçimde dert olup stres olucama rahatlayım iki hafta sonra bidaha gelirim nasılsa zararı yok ultrasonun ses dalgası mi neymiş zarar vermiyormus kiizz içim bı mutlu şuan geldim gorucem ya o bile beni rahatlattı allahimm elhamdülillah bu duyguları yaşattığın için ayy seninde çok bişey kalmadiii yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?