2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben bugün gidicem muayene olcam kendi doktoruma yoksa catlarim hemde bir göreyim içim rahatlasın bekleyemicem 2 ekim falan aaaaa
Git git gör rahatlarsın . Benimde 2 ekimdeydi. Dün aradım sağlık problemi yaşıyorum bugün gelsem olur mu diye doktor yokmuş bana Çarşamba gel dedi. Anca 5 gün önceye çekebildim :) 27 Eylüle denk geliyor galiba :)

Vizen var mı şu an? Çünkü randevuyu çok geç tarihe veriyorlar. Evet orada hastane dışında zaten ev tutma yeme içme vs hem de erken giriş yapman gerekiyor biraz da karın gizleyerek çünkü onu da sıkıntı edebiliyorlarmış girişte. O yüzden uzun süre kalınca da haliyle masraf artıyor. Bence de tatil için iyi bir fırsat ama ne bileyim benim sonradan çok içime sinmedi bir de biz ara ara Avrupa'da Almanya Hollanda gibi ülkelere iş başvurusu yapıyoruz eşim yapıyor yani ben meslekten kaybediyorum iyi fırsatlar çıkmadı şimdiye kadar ama çıkması durumunda zaten yurt dışında yaşarız o da oranın imkanlarından yararlanır o da olmasa burada iyi yerlere göndermek için çabalarız zaten tek çocukta kalmayı düşünüyoruz şu an ki imkanımızla tek çocuğu iyi yetiştirebiliriz diye düşünüyorum o parayı da gezerek harcarım herhalde

ben de düşündüm ama vizem yetişmez galiba :/

Kızlar doktordan şimdi cıktım , sağlık durumumuz iyi 16 hafta 14 cm , 210 gram ,
cinsiyette erkek miş
Maşallah canım haftasına göre kilosu çok iyi hatta yüksek sanki Allah güzel günlerini göstersin inşallah hayırlı uğurlu olsun oğluşun

Canım kv lere gittiğinde yatırırsın bebeğini o yatağa. 3-4 gün bile kalsan kullanırsın bebiş rahat eder sen yanında taşımazsın yatak bırak alsınlar torunlarına para harcasınlar ne olacak

Döndü mü eşin canım eve :)

Kıyamam ya üzüldüm çok zor ailenin uzakta olması bu konularda Allah'ım neyseki sağlıklı bir evlat nasip etti
Çok zor canım evet.Hep diyordum çocuğum olsun yeterki kimseyi umursamıcamzaten ben bazen diyorum benim eşim hiç sanki bu aileden diğil

Çok zor canım evet.Hep diyordum çocuğum olsun yeterki kimseyi umursamıcamzaten ben bazen diyorum benim eşim hiç sanki bu aileden diğil
Benim de kv olmadığından aynı senin hesap annem gelirse işim görülüyor görümcem gelip işimi yapmıyor sağ olsun eşim elim kolum her şeye o koşuyor yemek temizlik onda hafta sonları annem geliyor o toparlıyor beni ama o da bir kaç haftadır gelemedi işleri vardı inşallah şu süreci atlatalım da Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin

Amin canim Amin.Bende ama annemlerin hafta sonu gelme şansı yok ondan bak babam yaşlı tek başına koymuş memleketde orda kardeşim 2 çocukla 2 evin arasında kalmış hem yemeğini yapıyor hem giyimlerini yıkıyor yollarda kalmış..her kes bu çocuk için uğraşıyor.Tüp bebek yapınca eşim baktı bana zaten biz kimseye demedik yaparken.Şimdi kv hiç gelmez sadece arıyor eşim her şeyin farkında ama hep diyor ne edeyim diyor onlarda öyle.Görümcemde aynı kendi halinde.Bir tek benim ailem uğraşıyor ondan her sözü demeye hakkımız var canım

Kendi buldukları kız olunca her pisliğini kabul Edib oturuyorlar..yok ama ben sözümü desem dedikleri bu oluyor tabi bizim kız diğil ya ondan amaaan yeni gelerken neler gördüm kv diyordularki yemek ede biliyormu
Üff şaka gibiler. Ben bu kv mevzularını aşırı kafama takıyordum . sonra bir baktım tüm gelinlerin ortak derdiymiş artık daha sakin kalıyorum

ay Peynirdomates ten hariç bir de senin kv ile benziyo benimki oğlu ne yapsak haklı . aman yaa niye böyle bunlar

kıııız geçende merak ettim seni he. ne yaptı adım attı mı

Sağol arkadaşım amin hepimizin bebişi sağlıklı gelsin , doktora diyorum ki tam mı cinsiyeti yoksa ihtimal mi diye doktor %99 dedi
insan yine de gerçekten acaba mı diyor bana da kesin kız denilmişti 2 hafta önce ama ben yine de acaba sonradan erkek çıkar mı diye şeyediyordum anlıyorum o yüzden hadi bakalım yavaştan alışverişler başlar artık

Geldim şimdi bekliyorum içimde dert olup stres olucama rahatlayım iki hafta sonra bidaha gelirim nasılsa zararı yok ultrasonun ses dalgası mi neymiş zarar vermiyormus kiizz içim bı mutlu şuan geldim gorucem ya o bile beni rahatlattı allahimm elhamdülillah bu duyguları yaşattığın için ayy seninde çok bişey kalmadiii yaşasın

Aynen öyle ama Azerbaycan kızlarını çok dışarı vermezler sizinkiler iyi vermişler benim Azeri velim vardı ailesi onaylamayınca kaçmış sonradan barışmışlar ama o da demişti orası kızlarını okutmaya bile dışarı göndermiyor diye bizim üniversitede de hep Azerbaycan'dan gelen erkekler vardı ama hiç kızlar yoktu ben de ondanmış meğer demiştim

Niye gitmiştin kız kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…