2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Üff şaka gibiler. Ben bu kv mevzularını aşırı kafama takıyordum . sonra bir baktım tüm gelinlerin ortak derdiymiş artık daha sakin kalıyorum
Ben de düşünüyorum acaba çok mu sorun ediyorum kendi kendime diye benim eşim de yufka yürekli hiç kıyamıyor ailesine ben biraz o durumu kıskanıyorum sanırım.belli etmiyorum tabi hiç. iç güdülerime engel olamıyorum Benim 3 görümcem var bi de. eşim tek erkek keşke bir erkek daha olsaymış elti görümceye göre nasıl olurduki ,eltinin de namı meşhur gerçi

Güzel haberlerini bekliyoruz canım iyi olmuş için rahatlasın. Boş yere sen de bebiş de strese girecekti

Evet ya bende hala daha beklesem mi alışveriş için diyorum

e tabi gezip harcamaya da ayırmak lazım senin mesleğin ne? Başak bu kanamalardan falan ben de korktum senin gibi tek çocuk yetecek diyorum Ben de gidemem avukatlık yapılması çok zor başka ülkede sıfırdan başlamak. Ama çocuk için giderim de vizem var eşim yeni başvurdu 23 Ekim'e verdiler randevuyu şans eseri. Eğer alabilirse süper. İlk kez alacak o.

Canım kv lere gittiğinde yatırırsın bebeğini o yatağa. 3-4 gün bile kalsan kullanırsın bebiş rahat eder sen yanında taşımazsın yatak bırak alsınlar torunlarına para harcasınlar ne olacak
Ahhh ah kuzum biz öğretmeniz ve doğudayız malesef gidince 3-4 günden fazla oluyor kalmamız 1 ay kadar almasınlar ya parasını bana versinler ben daha mantıklı şeyler alırım. Az önce çocuğa yün yorgan yaptırmak istediğini söyledi. Hayır dedim. Benim alerjim var. Çocuk benle yatacak yün yorgan yaptıracakmış çocuğa

ay Peynirdomates ten hariç bir de senin kv ile benziyo benimki oğlu ne yapsak haklı . aman yaa niye böyle bunlar
Ayyy gerçekten beni aşırı sinir ediyor aşırı. Ona göre ben oğluna hep yardım edeyim arkasını toplayayım. Çünkü o öyle yapıyormuş. Oğlu içeride iş yapsın yanında oturayım hep bu kafada. Peşinde dolanayım yani. O yüzden bize gelmesini istemiyorum tüm düzenim bozuluyor

Ben sınıf öğretmeniyim o yüzden benim de çok zor Valla Amerika'nın hiiç belli olmuyor bazen çok gereksiz red veriyor bazen de saçma bir şekilde onaylıyor bizde de tam tersi eşimin vizesi var benim yok benim Avrupa'ya giriş çıkışım çok oldu bir ihtimal o yüzden verirler dedik ama hiçbir şeyim de yolunda gitmedi her gittiğimde çocukta bir şeyler vardı şimdi de hanımefendinin yukarı çıkmasını bekliyoruz bakalım bu arada az kalmış sizin vize görüşmesine, olumlu olursa onu da düşünürsünüz

1 ayda çok zor olur 1 sene gibi gelir insana yok kuzum onu akıl edebilen kv olmuyor malesef parasını verelim kendi zevkine göre alsın diyeni duymadım benim annem geçen gün kendisi dedi bana ben alırsam beğenmezsin belki parasını vereyim kendi zevkine göre al torunuma dedi

Uzak yerlere evet okumaya çok az aile izin verir kızlarını okumaya..korkarlar kimseye güvenmezler.Benim durumum çok farklıydı yaz yaz bitmez yaniKısa olarak yazıcam..Benim akrabam burda evli benim eşimde onun eşiyle çalışıyor..eşim görmüş arkadaşı mutlu demişki banada bul Azeri kızıonlarda beni aramışlar bende dedim hayatda uzağa gelin gitmemçok ısrar etdilerki hemen yok deme bir konuş dediler..bende o zaman hastanede kovid hastalarıyla çok yoğun çalışıyordum..beni görüntüyle aradı benim bir tek ağzım gözlerim açık geri kalan kovidle çalıştığım kapalıyımkonuşunca bir birimizi hiç anlamadık kapatınca hemen dedim hayatda evlenemem beni hiç anlamıyor dedim arkadaşımaarkadaşımda sevindi dedi ohh ne güzel senin ne işin var uzaktaAma eşim ısrarla dediki akşam eve gidince konuşak daha sakin ortamda ve gerçektende biz konuştuk o kadar güzel bir birimizi anladıkkiSonra babam izin vermedi tabi annem dedi gidemezsin hep kovidle alakalı yollar kapalıydı ben gide biliyordum ama türkiyeden kimse gelemiyordu ondan elçilikte görüntülü olduKp ısrarla arıyordu bizi kızın biletini alıyoruz gelsin tanışak gitdim aman benim ailem her dakika arıyordularsonra ikinci defa gelince ilk cehizlerim geldi sonra bençalıştım kısa olsun ama

Benimki de diyordu sigarayı sen bıraktır off çok kokuyor falan yap diyordu. Kocaman adam 14 yaşından beri içiyormuş kendisi bıraktırsymış kolaysa ben sanki içmesini istiyorum keşke içmese

Büyüyor canım sıkıntı etme ben de 4 kilo vermiştim 12 haftada ve 50ye düştüm hala da 50 kiloyum bebiş kilo alıyor 110 gr dı ve en son muayenede 135 gr olmuş yani kilo almış ben ne kadar almasam da
Canım kaçıncı haftalarda bu gramlardaydı

Benim annem de öyle der. Çünkü bilir beni. Bana bile bi şey almaz çünkü beğenmem. Kv bunu çok anlattım. Aldı beğenmedim bozuldu hep böyle oldu yine de anlamıyor kadın. Şimdi her konuşmada söylüyorum sakın almayın ben çok araştırıyorum bilmem ne diye. Ama dinlemez biliyorum ki alacak

Benimki de diyordu sigarayı sen bıraktır off çok kokuyor falan yap diyordu. Kocaman adam 14 yaşından beri içiyormuş kendisi bıraktırsymış kolaysa ben sanki içmesini istiyorum keşke içmese
Benimki de aynen 14-15 yaşında başlamış. Oğluna yanına kahvesini çayını götürür sigara ile içsin diye. Yapma diyorum teşvik ediyorsun yok yapcam der. Gerçekten kafa yapısını asla anlamıyorum kadının. Ben böyle olmak istemiyorum. Çok okuyorum çok araştırıyorum. Eşime de anlatıyorum bak şöyle olmalı böyle olmalı diye. Allahtan anne babasının yanlış şeyler yaptığını görüyor ve bana da kabul ettiğini söylüyor o da öyle yetiştirmek istemiyor

Aayyyyyiiiii kv lerin benzerliği yetmiyor gibi bi de eşler benzer çıktı bende öyle biliyor musun. Aslında eşim böyle yeri gelince onları hiç kırar mıyım diye düşünmeden tersleyebilir desem eminim bu kadar takmayacam. Ama benimki de annecim babacım diye konuşur sinir olurum

Ee allahtan eşinin iş yapmasına ses çıkarmıyor kimi kv ler onu bile istemiyo şaka gibiler

olmazsa ikimiz birlikte gidip doğuralım ben alırım ama eşimin yetişmez :)) hamileyiz diye kapıdan çevirme durumları olur mı acaba turist vizesiyle gidersek bir de kaçıncı hafta gitmek gerek

Nasip olacak ya bir şekilde olmuş Allah daim etsin inşallah aracı olmasa zormuş o yüzden kısmet olmuş işte ne kadar güzel

Sen ilk kv uzak tut çocuğunu bu nasıl bir annelik pes yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…