- 16 Mart 2022
- 3.291
- 3.268
- 83
- 33
Ben de düşünüyorum acaba çok mu sorun ediyorum kendi kendime diyeÜff şaka gibiler. Ben bu kv mevzularını aşırı kafama takıyordum . sonra bir baktım tüm gelinlerin ortak derdiymiş artık daha sakin kalıyorum
Geldim şimdi bekliyorumiçimde dert olup stres olucama rahatlayım iki hafta sonra bidaha gelirim nasılsa zararı yok ultrasonun ses dalgası mi neymiş zarar vermiyormus kiizz içim bı mutlu şuan geldim gorucem ya o bile beni rahatlattı allahimm elhamdülillah bu duyguları yaşattığın için ayy seninde çok bişey kalmadiii yaşasın
Evet ya bende hala daha beklesem mi alışveriş için diyoruminsan yine de gerçekten acaba mı diyor bana da kesin kız denilmişti 2 hafta önce ama ben yine de acaba sonradan erkek çıkar mı diye şeyediyordum anlıyorum o yüzden hadi bakalım yavaştan alışverişler başlar artık
Maşallah canımKızlar doktordan şimdi cıktım , sağlık durumumuz iyi 16 hafta 14 cm , 210 gram ,
cinsiyette erkek miş
e tabi gezip harcamaya da ayırmak lazımVizen var mı şu an? Çünkü randevuyu çok geç tarihe veriyorlar. Evet orada hastane dışında zaten ev tutma yeme içme vs hem de erken giriş yapman gerekiyor biraz da karın gizleyerek çünkü onu da sıkıntı edebiliyorlarmış girişte. O yüzden uzun süre kalınca da haliyle masraf artıyor. Bence de tatil için iyi bir fırsat ama ne bileyim benim sonradan çok içime sinmedi bir de biz ara ara Avrupa'da Almanya Hollanda gibi ülkelere iş başvurusu yapıyoruz eşim yapıyor yani ben meslekten kaybediyorumiyi fırsatlar çıkmadı şimdiye kadar ama çıkması durumunda zaten yurt dışında yaşarız o da oranın imkanlarından yararlanır o da olmasa burada iyi yerlere göndermek için çabalarız zaten tek çocukta kalmayı düşünüyoruz şu an ki imkanımızla tek çocuğu iyi yetiştirebiliriz diye düşünüyorum o parayı da gezerek harcarım herhalde
yetişirrrr benim eşim 23 ekime randveu aldıben de düşündüm ama vizem yetişmez galiba :/
Ahhh ah kuzum biz öğretmeniz ve doğudayız malesef gidince 3-4 günden fazla oluyor kalmamız 1 ay kadarCanım kv lere gittiğinde yatırırsın bebeğini o yatağa. 3-4 gün bile kalsan kullanırsın bebiş rahat edersen yanında taşımazsın yatak bırak alsınlar torunlarına para harcasınlar ne olacak
Ben yarınki kontrolümden sonra yavaştan başlayacağım canım çok da geçe bırakma sen de bebişin de iyiymiş çok şükürEvet ya bende hala daha beklesem mi alışveriş için diyorum
Ayyy gerçekten beni aşırı sinir ediyor aşırı. Ona göre ben oğluna hep yardım edeyim arkasını toplayayım. Çünkü o öyle yapıyormuş. Oğlu içeride iş yapsın yanında oturayım hep bu kafada. Peşinde dolanayım yani. O yüzden bize gelmesini istemiyorum tüm düzenim bozuluyorayPeynirdomates ten hariç bir de senin kv ile benziyo benimki oğlu ne yapsak haklı . aman yaa niye böyle bunlar
Ben sınıf öğretmeniyim o yüzden benim de çok zore tabi gezip harcamaya da ayırmak lazımsenin mesleğin ne? Başak bu kanamalardan falan ben de korktum senin gibi tek çocuk yetecek diyorum Ben de gidemem avukatlık yapılması çok zor başka ülkede sıfırdan başlamak. Ama çocuk için giderim de vizem var eşim yeni başvurdu 23 Ekim'e verdiler randevuyu şans eseri. Eğer alabilirse süper. İlk kez alacak o.
1 ayda çok zor olur 1 sene gibi gelir insanaAhhh ah kuzum biz öğretmeniz ve doğudayız malesef gidince 3-4 günden fazla oluyor kalmamız 1 ay kadaralmasınlar ya parasını bana versinler ben daha mantıklı şeyler alırım. Az önce çocuğa yün yorgan yaptırmak istediğini söyledi. Hayır dedim. Benim alerjim var. Çocuk benle yatacak yün yorgan yaptıracakmış çocuğa
Uzak yerlere evet okumaya çok az aile izin verir kızlarını okumaya..korkarlar kimseye güvenmezler.Benim durumum çok farklıydı yaz yaz bitmez yaniAynen öyle ama Azerbaycan kızlarını çok dışarı vermezler sizinkiler iyi vermişlerbenim Azeri velim vardı ailesi onaylamayınca kaçmış sonradan barışmışlar ama o da demişti orası kızlarını okutmaya bile dışarı göndermiyor diye bizim üniversitede de hep Azerbaycan'dan gelen erkekler vardı ama hiç kızlar yoktu ben de ondanmış meğer demiştim
Benimki de diyordu sigarayı sen bıraktır off çok kokuyor falan yap diyordu. Kocaman adam 14 yaşından beri içiyormuş kendisi bıraktırsymış kolaysaAyyy gerçekten beni aşırı sinir ediyor aşırı. Ona göre ben oğluna hep yardım edeyim arkasını toplayayım. Çünkü o öyle yapıyormuş. Oğlu içeride iş yapsın yanında oturayım hep bu kafada. Peşinde dolanayım yani. O yüzden bize gelmesini istemiyorum tüm düzenim bozuluyor
Canım kaçıncı haftalarda bu gramlardaydıBüyüyor canım sıkıntı etme ben de 4 kilo vermiştim 12 haftada ve 50ye düştüm hala da 50 kiloyum bebiş kilo alıyor 110 gr dı ve en son muayenede 135 gr olmuş yani kilo almış ben ne kadar almasam da
Benim annem de öyle der. Çünkü bilir beni. Bana bile bi şey almaz çünkü beğenmem. Kv bunu çok anlattım. Aldı beğenmedim bozuldu hep böyle oldu yine de anlamıyor kadın. Şimdi her konuşmada söylüyorum sakın almayın ben çok araştırıyorum bilmem ne diye. Ama dinlemez biliyorum ki alacak1 ayda çok zor olur 1 sene gibi gelir insanayok kuzum onu akıl edebilen kv olmuyor malesef parasını verelim kendi zevkine göre alsın diyeni duymadım benim annem geçen gün kendisi dedi bana ben alırsam beğenmezsin belki parasını vereyim kendi zevkine göre al torunuma dedi
Benimki de aynen 14-15 yaşında başlamış. Oğluna yanına kahvesini çayını götürür sigara ile içsin diye. Yapma diyorum teşvik ediyorsun yok yapcam der. Gerçekten kafa yapısını asla anlamıyorum kadının. Ben böyle olmak istemiyorum. Çok okuyorum çok araştırıyorum. Eşime de anlatıyorum bak şöyle olmalı böyle olmalı diye. Allahtan anne babasının yanlış şeyler yaptığını görüyor ve bana da kabul ettiğini söylüyor o da öyle yetiştirmek istemiyorBenimki de diyordu sigarayı sen bıraktır off çok kokuyor falan yap diyordu. Kocaman adam 14 yaşından beri içiyormuş kendisi bıraktırsymış kolaysaben sanki içmesini istiyorum keşke içmese
Aayyyyyiiiii kv lerin benzerliği yetmiyor gibi bi de eşler benzer çıktıBen de düşünüyorum acaba çok mu sorun ediyorum kendi kendime diyebenim eşim de yufka yürekli hiç kıyamıyor ailesine ben biraz o durumu kıskanıyorum sanırım.belli etmiyorum tabi hiç. iç güdülerime engel olamıyorum Benim 3 görümcem var bi de. eşim tek erkek keşke bir erkek daha olsaymış elti görümceye göre nasıl olurduki ,eltinin de namı meşhur gerçi
Ee allahtan eşinin iş yapmasına ses çıkarmıyorAyyy gerçekten beni aşırı sinir ediyor aşırı. Ona göre ben oğluna hep yardım edeyim arkasını toplayayım. Çünkü o öyle yapıyormuş. Oğlu içeride iş yapsın yanında oturayım hep bu kafada. Peşinde dolanayım yani. O yüzden bize gelmesini istemiyorum tüm düzenim bozuluyor
olmazsa ikimiz birlikte gidip doğuralım ben alırım ama eşimin yetişmez :)) hamileyiz diye kapıdan çevirme durumları olur mı acaba turist vizesiyle gidersek bir de kaçıncı hafta gitmek gereke tabi gezip harcamaya da ayırmak lazımsenin mesleğin ne? Başak bu kanamalardan falan ben de korktum senin gibi tek çocuk yetecek diyorum Ben de gidemem avukatlık yapılması çok zor başka ülkede sıfırdan başlamak. Ama çocuk için giderim de vizem var eşim yeni başvurdu 23 Ekim'e verdiler randevuyu şans eseri. Eğer alabilirse süper. İlk kez alacak o.
Nasip olacak ya bir şekilde olmuşUzak yerlere evet okumaya çok az aile izin verir kızlarını okumaya..korkarlar kimseye güvenmezler.Benim durumum çok farklıydı yaz yaz bitmez yaniKısa olarak yazıcam..Benim akrabam burda evli benim eşimde onun eşiyle çalışıyor..eşim görmüş arkadaşı mutlu demişki banada bul Azeri kızı onlarda beni aramışlar bende dedim hayatda uzağa gelin gitmem çok ısrar etdilerki hemen yok deme bir konuş dediler..bende o zaman hastanede kovid hastalarıyla çok yoğun çalışıyordum..beni görüntüyle aradı benim bir tek ağzım gözlerim açık geri kalan kovidle çalıştığım kapalıyım konuşunca bir birimizi hiç anlamadık kapatınca hemen dedim hayatda evlenemem beni hiç anlamıyor dedim arkadaşıma arkadaşımda sevindi dedi ohh ne güzel senin ne işin var uzakta Ama eşim ısrarla dediki akşam eve gidince konuşak daha sakin ortamda ve gerçektende biz konuştuk o kadar güzel bir birimizi anladıkki Sonra babam izin vermedi tabi annem dedi gidemezsin hep kovidle alakalı yollar kapalıydı ben gide biliyordum ama türkiyeden kimse gelemiyordu ondan elçilikte görüntülü oldu Kp ısrarla arıyordu bizi kızın biletini alıyoruz gelsin tanışak gitdim aman benim ailem her dakika arıyordular sonra ikinci defa gelince ilk cehizlerim geldi sonra ben çalıştım kısa olsun ama
Sen ilk kv uzak tut çocuğunu bu nasıl bir annelik pes yaniBenimki de aynen 14-15 yaşında başlamış. Oğluna yanına kahvesini çayını götürür sigara ile içsin diye. Yapma diyorum teşvik ediyorsun yok yapcam der. Gerçekten kafa yapısını asla anlamıyorum kadının. Ben böyle olmak istemiyorum. Çok okuyorum çok araştırıyorum. Eşime de anlatıyorum bak şöyle olmalı böyle olmalı diye. Allahtan anne babasının yanlış şeyler yaptığını görüyor ve bana da kabul ettiğini söylüyor o da öyle yetiştirmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?