2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahah aşko kuşko benim rahim ağzı uzunlugu 13. Haftada 33.5 çıktı bana bende yorumlar okuyup evham yaptım sonra dedim ki kendi kendime sıkıntı yapicama doktora gideyim
Ay onu nasıl ölçülüyor. Alttan muayene ile mi? Benim hiç öyle bir şey ölçülmedi daha. 16.haftamdayım

Ben de ya. Herhangi bir sorunlarında her şeyi üstüne alınıveriyor tek erkek diye. Benimki de haksız da olsalar tersleyemez gibi bilsem yanlışlarına yanlış diyecek bu kadar üzülmiycem senin gibi. Hep fedakarlık yapacak sanki onlar için seninki de mi tek erkek

Eşin en azından yanlış olduğunun farkında canım önemli olan o.

Evet canım tek erkek . Hep böyle ben yapayım siz yorulmayın modunda . Ay ben de eşimin tam tersi rahatıma aşırı düşkün bir insanım. Geçende kp diyor ki arada öğrenmenevine gidiyoruz çay içmeye sizi de çağıralım diyoruz ama yorgunsanız falan diye ses etmedik dedi. Ayyy baba çok yorgun oluyoruz gerçekten , çağırmamak doğru tercih heheh dedim güldüm bilmiyorm bozuldular mı

Ay en iyisi bişey almasınlar da sırtımıza yük de olmasınlar en iyisi ya

Aaaaa ses çıkarmaz olur muu hiç bu yaz eşim çamaşır asıyor oğlum sana mı kaldı dedi. Hiç yaptırmaz hiç

Sessiz kaldılarsa bozulmuşlardır iyi olmuş yoksa her gittiklerinde çağırcak olurlar. Hiç alıştırmamak lazım

Aaaaa ses çıkarmaz olur muu hiç bu yaz eşim çamaşır asıyor oğlum sana mı kaldı dedi. Hiç yaptırmaz hiç
Ayyy valla bizde de tam tersi kv yok benim ama ben elimi neye atsam kp kızım sen bırak oğlum sen kalk diyor kp de eşinin hep peşinde dönüyor ben erkeğim havasında değil hiç eşimde babasından öyle gördüğü için ben hiçbir şey istemediğim halde her şeyi yapıyor, hamile değilken de hep ikimiz bir işin ucundan tutuyoruz kimse kimsenin üstünde yük değil ve bunu benim ailem çok garipsiyor eşim de bizim aileyi çok garipsiyor benim babam padişah gibi her şeyi buyur ediyor eşim de şok içinde

Maşallah kız sen Allah'ın vip kullarındanmışsın

Bana bugün 14+3 85 gram dedi.
Normal bence canısı benimki biraz önde gidiyor o yüzden öyle sanırım zaten 14. haftada 50 ile 100 gr arasında oluyor seninki de tam ortasında hatta ortasından yüksek haftanı tamamladığında 100ü geçer

Ayyy maşallah diyelim benim eşimde yapıyor. Öyle alışmadığı halde. İkimiz de çalışıyoruz diyor. Ama kv gelince ya da onlara gidince tüm düzen kayboluyor bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…