2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy maşallah diyelim benim eşimde yapıyor. Öyle alışmadığı halde. İkimiz de çalışıyoruz diyor. Ama kv gelince ya da onlara gidince tüm düzen kayboluyor bizim
İşte uzakta olmak bu yönden de kötü oluyor çünkü gelenler uzak diye kalmaya geliyor bir de uzun kalıyorlar ister istemez de üstünlük kurma şeysine giriyorlar valla Allah yardımcın olsun ben sizin yaşadıklarınızı okurken bile tahammül sınırım aşıyor yok yani aman aman

Malesef uzak olmak gerçekten çok kötü yakın olsa hani hafta geçince eşim geri götürür ama çok mesafedeyiz

Ay kızlar ben de aşırı unutkanlık başladı sizler nasılsınız? Geçen çay demledim altını açmamışım. Ocakta yemek unutup yakıyorum falan

Çıkar yukarı çıkar merak etme

olmazsa ikimiz birlikte gidip doğuralım ben alırım ama eşimin yetişmez :)) hamileyiz diye kapıdan çevirme durumları olur mı acaba turist vizesiyle gidersek bir de kaçıncı hafta gitmek gerek
Hadi gidelim :))) doğurur geliriz 30. Hafta gibi gitmek lazım en geç. Bazı eyaletlerde geri çeviriyorlar hanileleri bazılarında bakmıyorlar diye duydum. Benim arkadaşlarım Miami'de doğurdu. Ocak başında gitmemiz lazım yani miami sıcak da olur.

Evet kuzum iyi değilmiş ama en rahat öyle ediyorum. Ben öğretmenim ders anlattığım için mecbur ayakta kalıyorum. Belim ağrıyor tabi. Dün mesela 8 saat dersim vardı. Üzerimden tır geçti adeta
Çalışınca zor oluyordur tabi eve gelince de ayri iş Allah kolaylık versin

benim vizem vardı bittiyeleme yapmam gerekiyormuş bir aya gelir dediler ama bir çok zengin vaya ünlü de türkiyede doğum yaptı:) vizem gelsn de zamanım var hoş benimle gelecek kimsem yok onların yetişmez ama 10 sene önce miamide 1 sene kalmıştım :))kendim hallederim aslında

Kızlar bugün 2 li tarama icin kan verdim ultrasona girdim 10 gun sonra sonuca gelince cinsiyetide soylerim dedi tahmileriniz varmi

Eklentiler

• Screenshot_20230922-120136_Gallery.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 27
Aaaaa ses çıkarmaz olur muu hiç bu yaz eşim çamaşır asıyor oğlum sana mı kaldı dedi. Hiç yaptırmaz hiç
Benim kv sözü ile özü çok farklı sözde hep ‘erkek karıısna yardım etmeli, ben erkeğim diye geri durmamalı’ falan der. Ama geçende bize geldi. Eşim de patates kızartıyordu . Ben yapıverseydim diyo ben de hayır siz misafirsiniz içeri geçin biz halletcz dedim

Sessiz kaldılarsa bozulmuşlardır iyi olmuş yoksa her gittiklerinde çağırcak olurlar. Hiç alıştırmamak lazım
Hiçbir şey demediler valla muhtemelen bozuldular o zaman napayım ilk zamanlar ayıp olmasın diye susuyordum ama bana ayıp olmaya başladı kv geçende çok az yiyosun deyince ben az yemiyorum siz çok yiyosunz fln dedim millet şok aman banane

Ay kızlar ben de aşırı unutkanlık başladı sizler nasılsınız? Geçen çay demledim altını açmamışım. Ocakta yemek unutup yakıyorum falan
Hem de nasıl.. geçende yumurtayı haşlamak için koydum ocağa . Unutmuşum. Bi ses geliyo tıkır tıkır. Mutfağa bi gittim su bitmiş yumurta hareket ediyor

Ayy kayınvalideler neden böyle yarabbim mesela benim eşim öyle dese yap anne der

Benim mi heyecandan yanlış duydum acaba ya doktor gramını söyledi ama iri falan demedi 210 gram 14.6 cm dedi
Normalde sanırım 18. haftada o grama ulaşıyor ama herkesin farklı canım senin şu an önde gidiyor kilosu 16. hafta için ama zaten doktor ekstra bir şey demediyse her şey yolundadır diye düşünüyorum sen açlık tokluk şekerine baktırmıştın değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…