2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri oksapar ile bebe aspirin , ama bu durumu doktorunla paylaş , hatta benim bu ay oksapar gün aşırı yapalım dedi
Doktora söyledim kan basıncı artar normal dedi ben de her gün hem iğne hem aspirin kullaniyorum 37. Haftaya kadar devam edeceksin dedi ama bununla ilgili bı kontrol yapılacak vs demedi bazılarına yapılıyormuş

Ay çok sevindimmm canım maşallah maşallah bir prensesimiz daha geliyor.

Çok sevindim canım bak şimdi rahatlaya bilirsingözün aydın kızın oluyor isimde çok güzel

Ben bu kadar mide bulantıda rağmen 3 kilo aldım ama sürekli yatıyorum 0 hareket benim sadece WC ye kalkıyorum. İki hafta daha yatacağım. Oyyy maşallah ne güzel kilo almamışsın canım
canım yat dinlen bebeğine de şifa olsun zaman hızlı gecer sonra zaten verirsin bebek yürüsün etsin oooo :))

Merhaba kızlar geçen hafta 11+4de ikili tarama testi yaptırmıştım devlet hastanesinde bugün sonuçları çıkmış doktora salı gideceğim ama içim içimi yediği için sordum sonuçlarım gayet iyi herhangi bir sıkıntı yokmuş inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza bebişleri

harikasın! ben miami'yi tanımıyorum çok LA ve NY biliyorum sadece, gel biz beraber gidelim benim de annem gelemem ben o kadar uzun süre diyor haha eşim de yanlış almış randevuyu şimdi tekrar verdiler kasım 2024 için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…