2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet şu an şeker sıkıntısı yok ama evet doktor 16+4 gelişimi dedi sat a göre 16 4 gün ileride

Yok demedi doktor hatta benimde biraz kilom var doktor hamileliğim başından beri şimdiye kadar kilo almadığım için beni de tebrik etti
Ben bu kadar mide bulantıda rağmen 3 kilo aldım ama sürekli yatıyorum 0 hareket benim sadece WC ye kalkıyorum. İki hafta daha yatacağım. Oyyy maşallah ne güzel kilo almamışsın canım

Ben bu kadar mide bulantıda rağmen 3 kilo aldım ama sürekli yatıyorum 0 hareket benim sadece WC ye kalkıyorum. İki hafta daha yatacağım. Oyyy maşallah ne güzel kilo almamışsın canım
Kanama alanın için ne söyledi geçmiş mi

Kızlar bu oksapar ve coraspirin baya etki etti bende bugün kan verdim fışkırdı sanki pamukta bile baya kan geldi mesela. çok mu doz kullanıyorum acaba normali mi bu doktorum olur dedi burun kanamalarıni da ona bağladı önceki doktorlarım iğne ilaç tedavisine baslatmamisti bu başlattı bazılarına kayıp sonrası da veriliyor benim de var ama kayıplarım ama bu konuda tehlikeli olabilir mi bunlar

Benim çok şükür pek mide bulantım olmadı , hamile olduğumu unutup işe daldığım çok oluyor ,köpeğimizde var evde dubleks epey onlar beni yoruyor

Bende kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri oksapar ile bebe aspirin , ama bu durumu doktorunla paylaş , hatta benim bu ay oksapar gün aşırı yapalım dedi

Kızlar bende eşimle basindan beri dogumda annem kalicak 2 hafta dedim esimde annesine soylemis sehir disinda yasadiklari icin ilk annesi gelicek 2 hafta toparlanana kadar kalicak sizde 2 hafta sonra gelin demis kv cigimin cevabi bende annesiyim ben kizim gibi goruyorum o da annesi gorsun ( bana gore kv en iyiside olsa en kotu annenin yerini tutmaz anne yani ya) valla hic kimseye uzulemicem en guzel gunlerimi sinir stres icinde geciremem

Kizlarrr çıktım doktordan iyi ki gitmişim o kadar rahatladım ki Rabbime binlerce kez şükürler olsun ense kalınlığı 2.2ydi 1.3e düşmüş plesentam asagidaydi yukarı çıkmış rahim ağzı uzunlugu içinde hunilesme vs. Yok o yüzden endişe edilecek ölçüde değil 35 ile 40 arası olması gerekiyor senin 33.5 çok bir fark yok bu ölçülerde olunca anne yıpranmadan kolay doğum yapıyor dedi ama yinede çarşı pazar gezmeye kalma dinlen dedi veee cinsiyetimiz kesinleşti kızımız oluyor Allah'ın izniyle adı Alya olacak abisi koydu

Maşallah çok sevindim kuzum adıyla yaşasın minik prenses

Ayyyyy maşallah ne güzel haberler verdin , ismiyle güzel bir ömrü olsun Allah nazarlardan korusun

kaçıncı haftandaydın kız sen sana erkek tahmini yapmıştı diye hatırlıyorım hep nedense Alya da coook güzelll isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…