2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bugün 2 li tarama icin kan verdim ultrasona girdim 10 gun sonra sonuca gelince cinsiyetide soylerim dedi tahmileriniz varmi

Eklentiler

• Screenshot_20230922-120136_Gallery.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar az önce tuvalete gittim. Çok az kırmızılık gördüm tırnak kadar. Daha önce de olmuştu gitmiştim doktora çok yorulma vs demişti. Bugün biraz iş yaptım ama dinlene dinlene. Robot süpürdü ben vileda şeklinde. Biraz endişe ediyorum ama bir daha olursa gideyim dimi doktora? Hemen gitmeme gerek var mıdır

Canım bu haftalarda baş ağrısı daha sık görülebiliyormuş,görüş gününüz yakınsa biraz öne çekebilirsiniz,açıkcası benimde baş ağrım var ara ara ilk haftalar bile ağrımamıştı böyle

Baş ağrısına bişey demedi ama yoğun enfeksiyon çıktı

Canım bana doktorum daha önceki hamileliğimde şöyle demişti kahvrengi az lekelenme de o gün gelemessen ertesi gün gel ama gel bir kontrol edelim eğer ki kırmızı ve gelmeye devam ediyorsa ve özellikle kasintida varsa anında geliyorsun sırada bekleme gir hemen soyle yanıma demişti

Ay kendi kızı gibi görüyorsa kızının rahatını düşünsün o zaman

Kanın rengi net kırmızı mı,ağrın yoksa tekrarı gelmiyorsa bekle istersen,daha öncekinin miktarı da az mıydı,ben de robotun peşinden vileda yaparım hep ama istemeden eğil kalk yerde gördüğünü al falan yoruluyor insan,bir de kesinlikle için rahat etmiyorsa dr git çünkü düşünmekle yoruyor insan için rahatlar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…