2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eveet kızlar ben de doktordan geldim detaylıya girdiğim için çok didikledi beni doktor,burun kemiği var ense kalınğı güzel istediğim gibi dedi,beyini inceledi gördüğüm kadarıyla normal dedi neyse kalpte ki 3damardan 1tanesini göremedi ama haftası küçük dedi ben zorla görmeye çalışıyorum bebeklik bi sorun yok dedi,ben de sıkıntı yapmıyorum şimdilik,harici sıkıntım yok ikili testi ve sıvı aldırmayı kabul etmedim bi kağıt imzaladım sizde de öyle mi oldu,yaaa aşırı hareketliydi yani dört dönüyordu resmen

Pembemsi. Tam kırmızı değil. Şimdi bir daha gittim çok şükür hiçbir şey yok inşallah da olmaz. Çok çok azdı. Bir daha olmazsa boşuna gitmeyeyim diyorum. İnşallah daha olmaz

Sırtı dönük üç boyutlu tipe bakın yaküçük kurbağambu arada 16.haftadan önce cinsiyet açıklamayı sevmem ama erkek hani dedi yüksek ihtimalle eşim tekrar sorunca erkek gibi dedi

Eklentiler

• 3889cb88-91d5-49d3-b3da-e0cec6ff8b57.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_4821.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 67
Pembemsi. Tam kırmızı değil. Şimdi bir daha gittim çok şükür hiçbir şey yok inşallah da olmaz. Çok çok azdı. Bir daha olmazsa boşuna gitmeyeyim diyorum. İnşallah daha olmaz
Olmaz inşallh canım bak strese girme sakın etki ediyor illa ki,varsa ilacını al bolca dinlen,kontrolün ne zaman

Olmaz inşallh canım bak strese girme sakın etki ediyor illa ki,varsa ilacını al bolca dinlen,kontrolün ne zaman
Yok kuzum ilaç kullanmıyorum yani normal takviye kullanıyorum. 6 ekimde kontrolüm. İnşallah gelmez bir daha. Gelirse tekrar direk giderim acile. Allah korusun

Canımm benimde 12+1 gittiğimde hiç hareket etmemişti bende korktum hatta burdan sormuştum sanırım henüz küçük oluyorlar şuan yerinde durmuyor hiç endişe etme
ayyy inşallah az önce arkadaşımın biri cinsiyetin kız olduğunu söyledi 11 haftalıkken doktoru erkek demişti ona da şu an hiç güvenemedim

Canımm benimde 12+1 gittiğimde hiç hareket etmemişti bende korktum hatta burdan sormuştum sanırım henüz küçük oluyorlar şuan yerinde durmuyor hiç endişe etme
Öyle canım en rahat hareket ettiği dönemdeler dedi,tabi ki uyuduğu ana denk gelinebilinir ama çok hareketliler

Kızlar yaaa ben normalde dikkat ederdim ama 4. Aydayim diye biraz daha rahatım az önce bulaşık makinesi çıkartırken, bizim dolaplar biraz yüksekce uzanmış oldum sonra da karnımın sol tarafına ağrı oldu ama çok değil az bir şekilde kanama vs de yok şu anlık ama.yine de korktum, normalde.eşimle.yapiyorduk ama o çalışıyor bende dedim yapayım artık yani bir şey olmaz herhalde internette de bir şey olmaz yazıyor ama bilemedim

aaa inanmıyorum kötü olmuş 2024 tek başına da olsa gidecek misin?

Bir şey olmaz Allahın izniyle canım şimdiden sonra dinlenirsin,korkma canım dinlendikçe ağrın geçmiş olacak

Cnm bnde her gun oksapar 0.4 iğne ve gün aşırı coraspin kullanıyorum. Bnde çok kan verdım daha dün verdım hatta, aşırı bı fışkırma yok, ama biyerım yara olsun koparayım kan aşağı dogru süzülüyo, kanıyo bayaa

Buarada dün bna aptt ve ınr testi yaptı
Pıhtılaşmaya baktı, sende yaptır

Kesti canım, 2,5 cm kadar daha var kese altında korkma geçecek diyor ama gel bana sor. Ya geçmezse diyorum geçecek diyor 16.haftaya kadar yatmaya devam 600 alıyordum progestan 400 e düşürdü
Ben de 400 alıyorum kanama alanım geçmesine rağmen geçene kadar 3x3 kullandım çok az kalmış, inşallah geçecek. Bebek büyüdükçe önemi azalıyor kanama alanının.

Canım belkide yorulmuşsun canım hem çalışıyorsun ayakta çok kaldığın içinde ola bilir..bir daha olursan doktoruna yaza bilirsin hem için rahat ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…