- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
benimkide dönmedi diye bunlar coook nazlıBenim yarım saat ense kalınlığını ölçemedi hareketsiz olduğu için
Canm bi doktora git bence ihmal etmeKızlar ya bugün okulda nöbet tutarken karnıma çok sert top geldi risk oluşturmuş mudur sizce
Canım bana doktorum daha önceki hamileliğimde şöyle demişti kahvrengi az lekelenme de o gün gelemessen ertesi gün gel ama gel bir kontrol edelim eğer ki kırmızı ve gelmeye devam ediyorsa ve özellikle kasintida varsa anında geliyorsun sırada bekleme gir hemen soyle yanıma demişti
Pembemsi. Tam kırmızı değil. Şimdi bir daha gittim çok şükür hiçbir şey yokKanın rengi net kırmızı mı,ağrın yoksa tekrarı gelmiyorsa bekle istersen,daha öncekinin miktarı da az mıydı,ben de robotun peşinden vileda yaparım hep ama istemeden eğil kalk yerde gördüğünü al falan yoruluyor insan,bir de kesinlikle için rahat etmiyorsa dr git çünkü düşünmekle yoruyor insan için rahatlar en azından
Olmaz inşallh canım bak strese girme sakın etki ediyor illa ki,varsa ilacını al bolca dinlen,kontrolün ne zamanPembemsi. Tam kırmızı değil. Şimdi bir daha gittim çok şükür hiçbir şey yokinşallah da olmaz. Çok çok azdı. Bir daha olmazsa boşuna gitmeyeyim diyorum. İnşallah daha olmaz
İnşallah canım benim yorma kendini dik bacaklarını yukarı dinlen inşallah bidaha yaşamazsinPembemsi. Tam kırmızı değil. Şimdi bir daha gittim çok şükür hiçbir şey yokinşallah da olmaz. Çok çok azdı. Bir daha olmazsa boşuna gitmeyeyim diyorum. İnşallah daha olmaz
Yok kuzum ilaç kullanmıyorum yani normal takviye kullanıyorum. 6 ekimde kontrolüm. İnşallah gelmez bir daha. Gelirse tekrar direk giderim acile. Allah korusunOlmaz inşallh canım bak strese girme sakın etki ediyor illa ki,varsa ilacını al bolca dinlen,kontrolün ne zaman
Amin kuzum inşallahİnşallah canım benim yorma kendini dik bacaklarını yukarı dinlen inşallah bidaha yaşamazsin
Canımm benimde 12+1 gittiğimde hiç hareket etmemişti bende korktum hatta burdan sormuştum sanırım henüz küçük oluyorlar şuan yerinde durmuyor hiç endişe etme12+3 canım
ayyy inşallah az önce arkadaşımın biri cinsiyetin kız olduğunu söyledi 11 haftalıkken doktoru erkek demişti ona daCanımm benimde 12+1 gittiğimde hiç hareket etmemişti bende korktum hatta burdan sormuştum sanırım henüz küçük oluyorlar şuan yerinde durmuyor hiç endişe etme
Öyle canım en rahat hareket ettiği dönemdeler dedi,tabi ki uyuduğu ana denk gelinebilinir ama çok hareketlilerCanımm benimde 12+1 gittiğimde hiç hareket etmemişti bende korktum hatta burdan sormuştum sanırım henüz küçük oluyorlar şuan yerinde durmuyor hiç endişe etme
aaa inanmıyorum kötü olmuş 2024harikasın! ben miami'yi tanımıyorum çok LA ve NY biliyorum sadece, gel biz beraber gidelimbenim de annem gelemem ben o kadar uzun süre diyor haha eşim de yanlış almış randevuyu şimdi tekrar verdiler kasım 2024 için
Bir şey olmaz Allahın izniyle canım şimdiden sonra dinlenirsin,korkma canım dinlendikçe ağrın geçmiş olacakKızlar yaaa ben normalde dikkat ederdim ama 4. Aydayim diye biraz daha rahatım az önce bulaşık makinesi çıkartırken, bizim dolaplar biraz yüksekce uzanmış oldum sonra da karnımın sol tarafına ağrı oldu ama çok değil az bir şekilde kanama vs de yok şu anlık ama.yine de korktum, normalde.eşimle.yapiyorduk ama o çalışıyor bende dedim yapayım artık yani bir şey olmaz herhalde internette de bir şey olmaz yazıyor ama bilemedim
Cnm bnde her gun oksapar 0.4 iğne ve gün aşırı coraspin kullanıyorum. Bnde çok kan verdım daha dün verdım hatta, aşırı bı fışkırma yok, ama biyerım yara olsun koparayım kan aşağı dogru süzülüyo, kanıyo bayaaKızlar bu oksapar ve coraspirin baya etki etti bende bugün kan verdim fışkırdı sanki pamukta bile baya kan geldi mesela. çok mu doz kullanıyorum acaba normali mi bu doktorum olur dedi burun kanamalarıni da ona bağladı önceki doktorlarım iğne ilaç tedavisine baslatmamisti bu başlattı bazılarına kayıp sonrası da veriliyor benim de var ama kayıplarım ama bu konuda tehlikeli olabilir mi bunlar
Kesti canım, 2,5 cm kadar daha var kese altında korkma geçecek diyor ama gel bana sor. Ya geçmezse diyorum geçecek diyor 16.haftaya kadar yatmaya devam 600 alıyordum progestan 400 e düşürdüne kadar kalmış alan bi de coraspin kesti mi sende
Ben giderim ama eşim üzülür o yüzden gitmemaaa inanmıyorum kötü olmuş 2024tek başına da olsa gidecek misin?
Ben de 400 alıyorum kanama alanım geçmesine rağmen geçene kadar 3x3 kullandım çok az kalmış, inşallah geçecek. Bebek büyüdükçe önemi azalıyor kanama alanının.Kesti canım, 2,5 cm kadar daha var kese altında korkma geçecek diyor ama gel bana sor. Ya geçmezse diyorum geçecek diyor 16.haftaya kadar yatmaya devam 600 alıyordum progestan 400 e düşürdü
Canım belkide yorulmuşsun canım hem çalışıyorsun ayakta çok kaldığın içinde ola bilir..bir daha olursan doktoruna yaza bilirsin hem için rahat ola bilirKızlar az önce tuvalete gittim. Çok az kırmızılık gördümtırnak kadar. Daha önce de olmuştu gitmiştim doktora çok yorulma vs demişti. Bugün biraz iş yaptım ama dinlene dinlene. Robot süpürdü ben vileda şeklinde. Biraz endişe ediyorum ama bir daha olursa gideyim dimi doktora? Hemen gitmeme gerek var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?