Canım inşallah bugün doktor bitmiş desin diye çok bekledim çok ağladım, bebiş iyiydi detaylı baktı herseyine, parmaklarına kadar saydı hatta ama ne bileyim korkuyorum halen neden geçmiyor.Ben de 400 alıyorum kanama alanım geçmesine rağmen geçene kadar 3x3 kullandım çok az kalmış, inşallah geçecek. Bebek büyüdükçe önemi azalıyor kanama alanının.
Canım birsey olmaz Allah’ın izni ile uzandı ise kas ağrısıdır o, doktorum bana tabiki uzan ama parmakla uçlarına basarak demişti,Kızlar yaaa ben normalde dikkat ederdim ama 4. Aydayim diye biraz daha rahatım az önce bulaşık makinesi çıkartırken, bizim dolaplar biraz yüksekce uzanmış oldum sonra da karnımın sol tarafına ağrı oldu ama çok değil az bir şekilde kanama vs de yok şu anlık ama.yine de korktum, normalde.eşimle.yapiyorduk ama o çalışıyor bende dedim yapayım artık yani bir şey olmaz herhalde internette de bir şey olmaz yazıyor ama bilemedim
Canım takip et bel ağrısı hemen hemen hepimizde oluyor. Takip et kanama falan var mı ? İnsallaj birsey olmaz Allah’ın izni ileBel agrim dışında yok şükür. Şimdilik devlete gidiyorum dr un numarası yok maalesef
Tamamdır canım benim teşekkür ederim içim rahatladıCanım birsey olmaz Allah’ın izni ile uzandı ise kas ağrısıdır o, doktorum bana tabiki uzan ama parmakla uçlarına basarak demişti,
Canım ne demek içini rahat tut, annem hep derli kardeşine hamileyken koca koca sular taşıdım. Birsey olmadı. Mesela ben karnıma dokunmaya korkuyorum doktor bugün dönsün diye ultrasonla neler yaptı hatta canım acıdı düşünTamamdır canım benim teşekkür ederim içim rahatladı
aynisini yasamis birisi olarak hamile kalmaya tobeliydim ama allah verdi elden bisey gelmez yine ayni seyleri yasayacagim uzakta olmak gercekten zor ha bu arada suan benim birilerine ihtiyacim var surekli kusuyorum uyuyorm iki cocugum var aksi gibi kimse yardim etmez ne hikmetse dogum zamani dolarlar eveMalesef uzak olmak gerçekten çok kötü yakın olsa hani hafta geçince eşim geri götürür ama çok mesafedeyiz
Şuan takip ediyorum bir daha olmadı gibi kuzumCanım belkide yorulmuşsun canım hem çalışıyorsun ayakta çok kaldığın içinde ola bilir..bir daha olursan doktoruna yaza bilirsin hem için rahat ola bilir
Kuzum ben buradan önce de eşimin doğu görevi yerindeydim. Ben sonradan atandım yani. Oradayken de korktum çünkü şehire gitmek orada baya mesafe yollar virajlıydı. Buraya atanınca Artuk daha fazla beklemek istemedim zaten 30 yaşındayım zamanı diye düşündümaynisini yasamis birisi olarak hamile kalmaya tobeliydim ama allah verdi elden bisey gelmez yine ayni seyleri yasayacagim uzakta olmak gercekten zor ha bu arada suan benim birilerine ihtiyacim var surekli kusuyorum uyuyorm iki cocugum var aksi gibi kimse yardim etmez ne hikmetse dogum zamani dolarlar eve
Canım çok geçmiş olsun iyi misin? Yoruldum belki ondan oldu hafta sonu bol bol dinlenŞuan takip ediyorum bir daha olmadı gibi kuzumolmayacak da inşallah
İyiyim şuan kuzum yatıyorum. İnşallah bir daha olmazCanım çok geçmiş olsun iyi misin? Yoruldum belki ondan oldu hafta sonu bol bol dinlen
ah aha bende 31 yasindayim 3 cocuk ilgi desen hic yok burdaki hastanede millet cunku 8 cocuk dogruyor bu doguda doktorlar ilgisiz ben geleli 3 ay oldu doguyaKuzum ben buradan önce de eşimin doğu görevi yerindeydim. Ben sonradan atandım yani. Oradayken de korktum çünkü şehire gitmek orada baya mesafe yollar virajlıydı. Buraya atanınca Artuk daha fazla beklemek istemedim zaten 30 yaşındayım zamanı diye düşündüm
Olmaz canım Allah’ın izni ileİyiyim şuan kuzum yatıyorum. İnşallah bir daha olmaz
Evet evet biz çok hassasiz, ben de senin gibiydim doktor karnıma hafif vurunca dedim.ki doktor bey ben korkuyordum, doktor da dedi ki çok şiddetli bir darbe almadigin sürece yani plesantaya bir şey olmayacağı sürece hiç bir şey olmaz dedi. Mesela eğiliyorum da iş yaparken sonuçta bazen yani, ama bugün yükseğe uzaninca korktum ama geçtiCanım ne demek içini rahat tut, annem hep derli kardeşine hamileyken koca koca sular taşıdım. Birsey olmadı. Mesela ben karnıma dokunmaya korkuyorum doktor bugün dönsün diye ultrasonla neler yaptı hatta canım acıdı düşün
Aynen canım birsey olmaz Allahım izni ileEvet evet biz çok hassasiz, ben de senin gibiydim doktor karnıma hafif vurunca dedim.ki doktor bey ben korkuyordum, doktor da dedi ki çok şiddetli bir darbe almadigin sürece yani plesantaya bir şey olmayacağı sürece hiç bir şey olmaz dedi. Mesela eğiliyorum da iş yaparken sonuçta bazen yani, ama bugün yükseğe uzaninca korktum ama geçti
çok geçmiş olsun canımŞuan takip ediyorum bir daha olmadı gibi kuzumolmayacak da inşallah
Ayyy bende öyleyim yaaaAynen canım birsey olmaz Allahım izni ileevet hassasız ve gerçekten hamilelik çok farklı bir boyutmuş onu çok iyi anladım. Hiç ben eski ben değilim diyorum
Burada bir özel hastane var ben oraya gidiyorum kuzum. Sorma sorma devlet hastaneleri felaket durumda. Sıra desen yok pat küt içeride hasta mı var önemli değil dalıyorlar. Ben de 2 senedir buradayım. Bekleyip daha geç olsun istemedim zaten bayadır deniyoruz yeni oldu çocuğumuzah aha bende 31 yasindayim 3 cocuk ilgi desen hic yok burdaki hastanede millet cunku 8 cocuk dogruyor bu doguda doktorlar ilgisiz ben geleli 3 ay oldu doguya
İnşallah kuzumOlmaz canım Allah’ın izni ile
Çok canım çok, hep bir acabalarda kalıyor ‘’acaba birsey oldu mu?’’ Sürekli bu haldeyiz ama güzel günler göreceğiz Allahımın izni ileİnşallah kuzumay vallahi bu hamilelik çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?