Sağol kuzum. Öyle yapcamAh canım ya kolaylıklar diliyorum her fırsatta dinlenmeye çalış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum. Öyle yapcamAh canım ya kolaylıklar diliyorum her fırsatta dinlenmeye çalış![]()
ben de de yeni başladı çok ağrıyor belim ki hiç ağrımazdıbende gaz pek yok ama bel ağrısı çok kötü ya
Canım bunlar direk alttan çıkarılabilen zıbınlar kullanımı çok rahat olsada yakası genişleme ihtimalleri oluyor,çıtçıtlının da yeri ayrı her ikisini de tercih edebilirsin en iyisi
Aaaaa bunlar alttan mı çıkarılıyordu. Yakası ondan böyle demek. Ayy cidden ilk gebelik cahilliklerle dolu. TeşekkürlerCanım bunlar direk alttan çıkarılabilen zıbınlar kullanımı çok rahat olsada yakası genişleme ihtimalleri oluyor,çıtçıtlının da yeri ayrı her ikisini de tercih edebilirsin en iyisi
koca kafalı oluyorlar ya ondan galibaAaaaa bunlar alttan mı çıkarılıyordu. Yakası ondan böyle demek. Ayy cidden ilk gebelik cahilliklerle dolu. Teşekkürler![]()
Sorma.. bir de bildirim gelince üstüne basıyorum beni direkt o gönderiye götürmüyor. Sizin de öyle miYa kızlar ben bu uygulamayı reklamdan zor kullanıyorum sizlerin nasıl merak ediyorum ekranı kaplıyor aşırı kaldırıyorum yine geliyorlar
Kız valla bilmiyordum alttan çıktığını çok şaşırdımkoca kafalı oluyorlar ya ondan galiba![]()
Kan uyuşmazlığı iğnesi canım. Anne negatif kan grubunda, baba pozitifse , anne bebek arasında kan uyuşmazlığı olabiliyormuş.Hangi igne bu![]()
Kan uyuşmazlığı iğnesi,Hangi igne bu![]()
Cinsiyet tahmini için diyorsan benim doktorum ilk tahminde 12.haftada bulunacaktı ama kesin demiyorlar o haftadaBen bugün 12 yim acaba bugün gitsem mi kontrole görürmüyüm
Kesin istiyorumCinsiyet tahmini için diyorsan benim doktorum ilk tahminde 12.haftada bulunacaktı ama kesin demiyorlar o haftada![]()
Ben sabah ezanıyla horoz gibi tünedimAy kızlar ne ara uyandınız da konuşmaya başldınız benim daha gözümün biri açılmadı bu arada![]()
Benim oğlumda tahmini 10 da yaptı 12 de netleştirdiCinsiyet tahmini için diyorsan benim doktorum ilk tahminde 12.haftada bulunacaktı ama kesin demiyorlar o haftada![]()
Kız ne yaptın o saatteBen sabah ezanıyla horoz gibi tünedim![]()
Ee tamam bu sefer kızın olacaksa nasıl net konuşsun drBenim oğlumda tahmini 10 da yaptı 12 de netleştirdi![]()
Tekrar uyumayı bekledim. Uyuyamayınca sinirlendim,Kız ne yaptın o saatteben hala yataktayım
ay bi de misafirim gelecek ikramlık bir şey yapcam daha
![]()
Tekrar uyumayı bekledim. Uyuyamayınca sinirlendim,hamilelik uykumu çok bozdu benim hep böyleyim 3 aydır .
![]()
Sana kolay gelsin canım![]()
Ya ciddi misinAy o zıbınlar minnacık el kadar nasıl şekerler ya dedim buna bebek sığar mı diye o yüzden 3-6 ay aldımonlar da minnacık ben hiç bebek sevmedim hayatımda görmedim bile desem yeridir çevremizde hiç yoktu- sokaktaki çocuklar dışında- bir değişik olacak :))
Aaaaa bunlar alttan mı çıkarılıyordu. Yakası ondan böyle demek. Ayy cidden ilk gebelik cahilliklerle dolu. Teşekkürler![]()
Canım fikrim yok ama nedense haftanı 3günü benimde ishal geçiyor anlamadım,kefir sevmesemde tüketmeyi denicem bağırsak sağlığı için,sadece ilaçtan sonra olduysa geçicidirGunaydin kizlar doktor enfeksiyon icin uromisin tek kullanimlik ilac verdi kullandim pesinden ishal oldum acaba ilacla mi alakali basina gelen oldu mu? Doktora gitmeli miyim bebek icin risk olusturur mu
Garanti değil aslında ama tahminde bulunan da oluyor sır vermeyendeBen bugün 12 yim acaba bugün gitsem mi kontrole görürmüyüm
Ben erkenciyim çocuklardan önce kalkarım ama sonra uykum gelir o zaman da uyumak imkansızlaşırTekrar uyumayı bekledim. Uyuyamayınca sinirlendim,hamilelik uykumu çok bozdu benim hep böyleyim 3 aydır .
Sana kolay gelsin canım![]()