2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Benimde iğne yeni kesilmişti ama böyle durumlar için proluton vermişti yedekte onu yaptırdım. Benimde kafam karışık. İğnenin bitişine mi denk geldi yoksa hep vardı iğneyle mi sorun olmuyordu bilmiyorum. Benimde 8*20*26mm boyutunda ölçülmüs radyalog rapora öyle yazdı

Bende de aynı sorun var akşamları burnum tıkanıyor.ben akşamları kullanıyorum burun spreyi ama iyi mi yapıyorum bilemedim
Canım gece yatmadan önce ılık suya tuzu kariştirin ve burnunuza hafif çekip sümkürün, biraz açık yazdım ama bana iyi geliyor ben bir ara hep öyle yapıyordum

Kızlar benim 2 li tarama sonucum pappa 1.73 serbest beta hcg 19 çıkmış çok yüksek çıkmış anlayan varmi bundan
Canım ikili testi hiç anlamıyorum doktorun yorumladı mı ? Ama ikili testlerde yanılma payı çok oluyır fetal DNA ver istersen

Ben de almaya başlayayım dedim erken daha ama olsun ıslak mendil neden riskli ki

İlk defa baktı, bnce oksapar kullananlara bakılmalı, ınr 'nin 5i geçince tehlikeli oldugu soylenıyo
Bnce baktırmalısın
Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum burun kanaması da yaşadım kaç kere Dr da iğneden olabilir demişti bun testleri hangi bölümde yaptirdiniz kadın doğumda mı

Merhaba kizlar. 12+5 de doktorum mazok aldı ( vajina girisinden sivi almak) baya bir bastirdi uzun bir seyle aldi. Aldiktan sonra 4 5 gundur acisi geçmedi çok fazla yanma gibi kaşima istegi. Iliskiye acidan giremedim o kadar yani. Simdi azda olsa geçti gecen bebgimde boyle olmamisti. Sizde boyle bisey oldumu acaba bastirdigindan olmustur demi.

Kızlar yaaa sizlerde de hassaslık oluyor mu acaba? Ben zaten biraz galiba öyleydim hamilelikle daha da arttı tabi her Zaman değil zaman zaman oluyor Öyle olduğum zamanlarda birazcık gözümden yaş akıyor sonra toparlıyorum hemen aklıma bebeğim geliyor sonra müzik açıyorum o an sakin kalmaya çalışıyorum. Yani mesela böyle bir iki gün çok iyiyken diğer gün biraz daha alıngan ve duygusal bir günüm oluyor Umarım bebeğim etkilenmez o an etkilenmemesi için aslında elimden geleni yapıyorum ama zaten uzun süren bir şey olmuyor kısa sürede geçiyor çünkü normalde sakin bir insanımdır

Canım seninki en azından kısa sürüyormuş. Benimki saatlerce bazen günlerce sürüyor sinir krizleri geçiriyorum içimde volkanlar patlıyor. Ya da duygusallık çöküyor uzun süre gitmiyor. Hormonlar yüzünden eski kafama taktığım konular, tartışmalar hepsi gün yüzüne çıkıyor kafamda yeniden yaşıyorum hepsini yavruma üzülüyorum benim bu duygu dengesizliklerime maruz kalıyor hep. Allah korusun bebişlerimizi.

Ay bunlara ben de bayılıyorummmm da bunlar özel örülüyor galiba kuzum. Dolapta bulunabilir belki

Ah kızlar yeni kendime geldim nöbetten sonra. Çok gerginim. Dün ki nöbet arkadaşımın kardeşinin iki kez bebeği ölmüş karnında. Biri kanamayla anlaşılmış. Diğerinde normal kontrole gidince kalbi durmuş görmüşler. Bunları zaten düşünmekten kafaları yiyorum bir de bunu anlattılar iyice geldiler bana

Ben psikoloğuma sormuştum mesela stres yapınca ağlıyorum falan diye, stresi yönetme şekli dedi çünkü herkesin stresi yönetme şekli farklıdır, kimi ağlar, kimi daha çok sinirlenir vs önemli olan yönetebilmek demişti. Ve 9 ay boyunca ağlamamak sinirlenmemek stres yapmamak mümkün değil. Yani sürekli olarak aynı duyguda kalmamız bence mümkün değil yani. Dediğim gibi mesela ben gerçektende çok sakin bir insanimdir kimseyle kavgam vs olmaz ki aile apartmanında oturuyorum bazen stresli zamanlarimiz oluyor ama takmamaya öğrendim. Sadece eşimi çok seviyorum ve sanırım hep ondan iyi şeyler duymak görmek istiyorum mesela bir ters cevap verince hemen gözlerim doluyor üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…