Sağol canım sana da geçmiş olsun. Benimde iğne yeni kesilmişti ama böyle durumlar için proluton vermişti yedekte onu yaptırdım. Benimde kafam karışık. İğnenin bitişine mi denk geldi yoksa hep vardı iğneyle mi sorun olmuyordu bilmiyorum. Benimde 8*20*26mm boyutunda ölçülmüs radyalog rapora öyle yazdıGeçmiş olsun canım. Benim ilk yoğun kanama olunca 1.8cm ölçtü. 2 hafta sonra 7 mm idi. 3 mm olunca kalçadan kullandığım iğneyi kesti. Şimdi hiç alan yok. Ama. Göbekten iğnem hala devam ediyor. Haftaya sanırım kesecek onu. Sıkıcı çokkanama geçirenlere 32. Haftaya kadar fitil veriyorlarmış.
Bende de aynı sorun var akşamları burnum tıkanıyor.ben akşamları kullanıyorum burun spreyi ama iyi mi yapıyorum bilemedimKızlar burun tıkanıklığından patlıycam . Eşim nöbetçi eczaneden şunu alcak. Kullanabiliyoruz dimi ya
Canım gece yatmadan önce ılık suya tuzu kariştirin ve burnunuza hafif çekip sümkürün, biraz açık yazdım amaBende de aynı sorun var akşamları burnum tıkanıyor.ben akşamları kullanıyorum burun spreyi ama iyi mi yapıyorum bilemedim
kraker çok iyi geliyor ve de limon tuzu. Patates de haşlayabilirsinGünaydın kızlar. İshal salgınına galiba ben de yakalandımbol su içmekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım
Canım ikili testi hiç anlamıyorum doktorun yorumladı mı ? Ama ikili testlerde yanılma payı çok oluyır fetal DNA ver istersenKızlar benim 2 li tarama sonucum pappa 1.73 serbest beta hcg 19 çıkmış çok yüksek çıkmış anlayan varmi bundan
Ah cok geçmiş olsun canım cok kötü olursan serum falan al,Günaydın kızlar. İshal salgınına galiba ben de yakalandımbol su içmekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım
Ben de almaya başlayayım dedim erken daha ama olsunPrima gercekten iyi ilk 6 ay prima kullanacak sekilde stoklamaya calisiorum suan sonra en iyisi molfix bulabilirsem pure and soft alicam yoksa duz molfix sleepy kizimda acaip pisik yapmisti bionaturalde ayni kullanamadim cope attim uzulerek..
3 kutu uni baby yenidogan aldim islak mendil bi de
Islak mendil riskli de bezlere hicbisey olmuyor
Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum burun kanaması da yaşadım kaç kere Dr da iğneden olabilir demişti bun testleri hangi bölümde yaptirdiniz kadın doğumda mıİlk defa baktı, bnce oksapar kullananlara bakılmalı, ınr 'nin 5i geçince tehlikeli oldugu soylenıyo
Bnce baktırmalısın
Günaydın canım. Geçmiş olsun . Bol su ve güzel beslen . Vücudun su,mineral kaybetmesin ,Günaydın kızlar. İshal salgınına galiba ben de yakalandımbol su içmekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım
Evt kadın doğum yapıyor, kayıt açıyor laboratuar yapıyorÇok teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum burun kanaması da yaşadım kaç kere Dr da iğneden olabilir demişti bun testleri hangi bölümde yaptirdiniz kadın doğumda mı
Cnm kombıne riskin ne çıkmış ve yaş kaç? Bunlarda önemliKızlar benim 2 li tarama sonucum pappa 1.73 serbest beta hcg 19 çıkmış çok yüksek çıkmış anlayan varmi bundan
Canım seninki en azından kısa sürüyormuş. Benimki saatlerce bazen günlerce sürüyor sinir krizleri geçiriyorum içimde volkanlar patlıyor. Ya da duygusallık çöküyor uzun süre gitmiyor. Hormonlar yüzünden eski kafama taktığım konular, tartışmalar hepsi gün yüzüne çıkıyor kafamda yeniden yaşıyorum hepsiniKızlar yaaa sizlerde de hassaslık oluyor mu acaba? Ben zaten biraz galiba öyleydim hamilelikle daha da arttı tabi her Zaman değil zaman zaman oluyorÖyle olduğum zamanlarda birazcık gözümden yaş akıyor sonra toparlıyorum hemen aklıma bebeğim geliyor sonra müzik açıyorum o an sakin kalmaya çalışıyorum. Yani mesela böyle bir iki gün çok iyiyken diğer gün biraz daha alıngan ve duygusal bir günüm oluyor Umarım bebeğim etkilenmez o an etkilenmemesi için aslında elimden geleni yapıyorum ama zaten uzun süren bir şey olmuyor kısa sürede geçiyor çünkü normalde sakin bir insanımdır
Ay bunlara ben de bayılıyorummmm da bunlar özel örülüyor galiba kuzum. Dolapta bulunabilir belkiKızlaaar nasip olursa bebişimin odasına şöyle bir salıncakta almayı düşünüyorum. Çok tatlış değil mi yaaaaama nereden alacağımı bulamadım . Zıbından sonra hızlı bir geçiş oldu bana
Ayyyy kuzum ben de böyleyim. Ben de hava veren birşey alacağım eve. Zaten olduğum yer çok kuru çok kötü oluyorumKızlar burun tıkanıklığından patlıycam . Eşim nöbetçi eczaneden şunu alcak. Kullanabiliyoruz dimi ya
Muz yiyebilirsin canım ya da patates haşlayıp yiyebilirsin ya da leblebi :) bunlar iyi gelirGünaydın kızlar. İshal salgınına galiba ben de yakalandımbol su içmekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım
Ben psikoloğuma sormuştum mesela stres yapınca ağlıyorum falan diye, stresi yönetme şekli dedi çünkü herkesin stresi yönetme şekli farklıdır, kimi ağlar, kimi daha çok sinirlenir vs önemli olan yönetebilmek demişti. Ve 9 ay boyunca ağlamamak sinirlenmemek stres yapmamak mümkün değil. Yani sürekli olarak aynı duyguda kalmamız bence mümkün değil yani. Dediğim gibi mesela ben gerçektende çok sakin bir insanimdir kimseyle kavgam vs olmaz ki aile apartmanında oturuyorum bazen stresli zamanlarimiz oluyor ama takmamaya öğrendim. Sadece eşimi çok seviyorum ve sanırım hep ondan iyi şeyler duymak görmek istiyorum mesela bir ters cevap verince hemen gözlerim doluyor üzülüyorumCanım seninki en azından kısa sürüyormuş. Benimki saatlerce bazen günlerce sürüyor sinir krizleri geçiriyorum içimde volkanlar patlıyor. Ya da duygusallık çöküyor uzun süre gitmiyor. Hormonlar yüzünden eski kafama taktığım konular, tartışmalar hepsi gün yüzüne çıkıyor kafamda yeniden yaşıyorum hepsiniyavruma üzülüyorum benim bu duygu dengesizliklerime maruz kalıyor hep. Allah korusun bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?