2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çalışıyorum malasef geçen hafta da raporluydum bu hafta için sanırım gitmem gerekecek. Geçen hafta böyle bir durumum yoktu ama çok grip olmuştum. Benim de hep ağrım fln biseyler oldu bnde hala evdeyim aslnda iş dışında çıkmıyorum bile uzun yürümüyorum. İnşallah canım sağlıkla kavuştuğumuz günleri göstersin Allah hepimize

maalesef çoğu benek sarılık oluyor galiba ama şekerli su verilip su zehirlenmesi nedeniyle öleni okudum burada ben vermeyeceğim (
Ben de.duydum benim görümcem de vermiş geçen sene sarılık var diye. Onunki düzelmiş. Ama şekerli su aşırı mantıksız. Suyu geçtim şekeri bebek nasıl hazmetsin. Bazıları da hurmayı suda bekletip veriyormuş o suyu . Emzirmek daha mantıklı emzirilmiyorsa da uygun bir mama verilmeli

benim de rahim bölgemde ağırlık var ( ben de aşağıda taşıyor gibiyim ( bulantım 2 haftadır yoktu bugün 2 kere çıkardım geçti sanmayın dönüyorlar arada
Off bende geçti sandım aynen bugün her yediğimi çıkardım 14. Hafta da hala et tavuk balık yiyemiyorum salçalı yemek yiyemiyorum inşallah geçer diye umuyorum

Bugün öğleden beri başım çatlıyor çok kötü bulantı hissi yaratıyor ağrı
Tansiyon ölçebiliyorsanız ölçün isterseniz geçen benimde öyleydi en son başım döndü meğer tansiyonum 60/43 e kadar düşmüş doktoruma yazdım sadece sodayla 1 tatlı kaşığı deniz tuzu ekleyin geçer dedi tuzlu kraker yedim geçmedi sonra doktorumun önerdiğini uyguladım baş ağrım kesildi tansiyonum 11/70 e çoktı normalde de böyle düzeldim şükür

Kızlaaar nasip olursa bebişimin odasına şöyle bir salıncakta almayı düşünüyorum. Çok tatlış değil mi yaaaa ama nereden alacağımı bulamadım . Zıbından sonra hızlı bir geçiş oldu bana

Eklentiler

• IMG_4959.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 97
Geçmiş olsun canım. Benim ilk yoğun kanama olunca 1.8cm ölçtü. 2 hafta sonra 7 mm idi. 3 mm olunca kalçadan kullandığım iğneyi kesti. Şimdi hiç alan yok. Ama. Göbekten iğnem hala devam ediyor. Haftaya sanırım kesecek onu. Sıkıcı çok kanama geçirenlere 32. Haftaya kadar fitil veriyorlarmış.

Evet evet ben de progrsteran iğneden bahsediyorum olsalar zaten bana hiç vermemişti doktorlarım, corasprin kanama bitince başladı.

Bence sadece cigere dikkat etmek lazim deneyip dogum lekesiyle sonuclanan bir arkadasim var
Bende çok inanmıyorum böyle şeylere ama bende olunca içime hep bir şüphe düşüyor kolumda ciğer lekesi var benimde annem ciğere dokunduğunu söylemiştiiiii

Cig et ve ciğere bakteriden ötürü dokunmuyorum ama zeytine illa dokunmusumdur ben pek inanmiyorum o tarz şeylere ilk kızım kafasında hemanjiomla dogdu halk dilinde çilek diyorlar gören ay çilek aserdin de yemedin mi yok çilek yiyip kafana mi sürdün elini bir sürü şey dediler

et yemeği yapmıyor musunuz hiç ya da eldivenle mi

Kızlar burun tıkanıklığından patlıycam . Eşim nöbetçi eczaneden şunu alcak. Kullanabiliyoruz dimi ya

Eklentiler

• IMG_4961.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar benim 2 li tarama sonucum pappa 1.73 serbest beta hcg 19 çıkmış çok yüksek çıkmış anlayan varmi bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…