2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay şöyle şeyler anlatanlara sinir oluyorum bana da geçen arkadaşım anlattı tanıdığının 4 kez uzun haftalarda kalbi durmuş bebeğinin 5. De doğurmuş en sonundanyeter anlatmayın dedim yani bir daha da onun yanında gebeliğimle ilgili bir şey demiyorum

Stresi yönetip yönetemediğimi de anlayamıyorum ki. Yönetemiyorum galiba. Hep olumsuza odaklıyım. Mutlu olmayı beceremiyorum takmamayı nasıl öğrendin

Gerçekten düşünmekten deli olcam. Olmadı Ekim başını bekleyemicem bu cuma gitcem

Canım sen düşünme bunları, herkes aynı şeyleri yasicak diye bir şey yok. Kafana takıp daha çok stres yapma kendine üzme. Ben kötü duyduğum hikayaleri hiç aklımda tutmuyorum. Rabbim bize neyi nasip ettiyse onu yaşıcaz. Alan da Rabbim veren de. Gönlünü ferah tut. Bak benim kuzenim erken doğum yaptı ve bebeğin kordonu boynuna dolanmışti şimdi küvezde ama MaşAllah o kadar güzel gidiyor ki gelişimi. Kuzenim de stres yaptı üzüldü tabi öyle olunca ama eğer ki yiyecek ekmeği varsa zaten yaşıyor. Hep güzel şeyler düşünmek lazım kuzum

Gerçekten düşünmekten deli olcam. Olmadı Ekim başını bekleyemicem bu cuma gitcem
Ben de sinir ve üzüntüden dün gittim doktora normalde 5 ekimdi randevum şükür gördüm rahatladım zaten rahat gitmiştim ama bir nebze görmek istedim 3 hafta uzun geldi bekleyemem dedim

Gerçekten öyle. Doğacağı varsa her türlü doğacak yaşayacak biliyorum ama aklıma engel olamıyorum rahatlatamıyorum kendimi

Kizlarrr 4 gündür kusuyorum ne yapacağımi bilmiyorum prilami arttırdık banamisin demiyor siz neler yaptınız böyle olunca 12.haftamdayim. ne zaman geçer bu yahu

Bu bende fobi oldu artık. Doktora gidince kalbi atmıyor ya da bir sorunu var demesi.

Ben de sinir ve üzüntüden dün gittim doktora normalde 5 ekimdi randevum şükür gördüm rahatladım zaten rahat gitmiştim ama bir nebze görmek istedim 3 hafta uzun geldi bekleyemem dedim
Ben de giderim sanırım cuma. Mecbur cuma çünkü o gün boş günüm attık bu haftasonundan geçti

Ben geçen gece acile gittim. Çok kötü oldum o gün . Gittiğim hastanenin acilinde ultrason yokmuş. Göremedim. . doktorumu aradım o da haftaya kadar yokmuş 2 ekimdeki randevumu 27 eylüle alabildim anca. Doktorla konuşunca biraz rahatlamıştım.

kraker çok iyi geliyor ve de limon tuzu. Patates de haşlayabilirsin
Evettt patates mideme de iyi gelir hem

Ah cok geçmiş olsun canım cok kötü olursan serum falan al,
Ay inşallah olmaz kuzum

Günaydın canım. Geçmiş olsun . Bol su ve güzel beslen . Vücudun su,mineral kaybetmesin ,
Evet canım su da sevemiyorum bir türlü ama zorlayacağım artık

Ay bunlara ben de bayılıyorummmm da bunlar özel örülüyor galiba kuzum. Dolapta bulunabilir belki
Ayyy ben buldummmm link atayım sana da. Bu odayı paylaşan kadının reelslerinde buldum

Ayyyy kuzum ben de böyleyim. Ben de hava veren birşey alacağım eve. Zaten olduğum yer çok kuru çok kötü oluyorum
Dün aldırdığım sprey iyi geldi kuzu bana. Al sende bulunsun evde. Hamilelikte kullanabiliyormusuz.

Muz yiyebilirsin canım ya da patates haşlayıp yiyebilirsin ya da leblebi :) bunlar iyi gelir
Ayiiii muz severim bak

Valla ben galiba bir hafta daha bekleyemicem bu cuma gideceğim. Yoksa delinebilirim yani düşündükçe ağlama isteği geliyor
Canım peki kontrolde öğrendiğinde daha önce hiç belirti yaşamamış mı ? Valla meraktan soruyorum . Konuyu deşelemek için değil. Bana olursa haberim olsun diye

Kizlaaaarr kötü düşünmeyin ne olur bir şey olsa siz zaten bunu hissetmez misiniz ? Ve her şey yolunda gidiyorsa nasıl bir problem olabilir ki. Öncelikle sakinleşin ve derin nefes alıp kötü dusunceleri bir kenara atın. Bebeklerimiz iyi inşAllah ve daha da iyi olcak her şey Allah'ın izniyle. Böyle kötü hikayaler duydukça ya da kötü şeyler düşündükçe duygularınız sizi ele alıyor ve bu şekilde düşünmeye başlıyorsunuz. Her şey yolunda gidiyordur inşAllah merak etmeyin. Gönlünüzü ferah tutun. Ve elinizi karnınıza koyup Ya Musavvir zikrini çekin bebeklerimiz için. Benim de ekimin sonunda randevum ama ya bu hafta ya da haftaya gidicem ama cinsiyetini merak ediyorum özellikle Eğer ki Güzel şeyler düşünmeye çalışırsıniz hep o şekilde hissedersiniz, kötü düşünceler ise beynimizi ele alır ve öyle düşünmeye başlarız o yüzden sakin kalıp güzel şeyler düşünelim. Belli ki bugün hepimiz sanırım biraz gerginiz ama geçicek hepsi

Kızlar her devlet hastanesinin acilinde ultrason olur mu ? Bilginiz var mı?

Ben geçen özele gittim bana olmadığını söylediler.

senin cinsiyet daha belli değil mi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…