2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim kardeşim kullandı aslında biberonu o memnundu baya o dediklerine de bakayım fikir olsun bana sonuçta daha almadım bu arada dediğin gibi hepsini birden alınca epey pahalı Allah yardımcımız olsun tüp bebek tedavisi ile 4.denememde hamileyim çok uzun süre olmasa da çok istedim o yüzden ne bileyim her şey içime sinsin istiyorum çok hakettik bunu Allah evlatlarımızla ve eşimizle güzel günler göstersin hepimize bir de alım gücü versin inşallah

Benimde anlayışım yok resmen oturuyorum bir bir okuyorum illaki yalnış bir şeyler alıcam biliyorumama bunu minimuma endirmek istiyorumEvet hesaplayınca baya ediyor.Biliyorum canım ben 1 defa yaptım tüp bebek kimyasal olunca o kadar ağladımki hiç elimde embriyom kalmadığı için ve yaşımda ileri olduğu için vaktim yoktu çocuk için sıraya girdik randevu aldık dedik alırız devletten büyütürüz ama Allah nasip etdi çok şükür doğal yolla hamile kaldım ondan çok kıymetli bizim için her anı

Çok zorlu bir süreç yaşayan anlar benim de 1 kimyasalım var diğerleri de negatif sonuçlanmıştı bu da elimizdeki son embriyolardı ve çok şükür ikisi olmasa da biri nasip oldu Allah sağlıkla kavuştursun bizi evlatlarımıza inşallah, evet her anı çok kıymetli Allah'a çok şükür çok şükür hem de

Prima gercekten iyi ilk 6 ay prima kullanacak sekilde stoklamaya calisiorum suan sonra en iyisi molfix bulabilirsem pure and soft alicam yoksa duz molfix sleepy kizimda acaip pisik yapmisti bionaturalde ayni kullanamadim cope attim uzulerek..
3 kutu uni baby yenidogan aldim islak mendil bi de
Islak mendil riskli de bezlere hicbisey olmuyor

Bence sadece cigere dikkat etmek lazim deneyip dogum lekesiyle sonuclanan bir arkadasim var

Merhaba kızlar 15+5 im 2. Gebelik bebeğin hareketlerini hissetmiyorum hiç.2.ci de daha erken hissederler diyolar ama ben ilkinde 18. Haftada hissetmiştim bunda hissetmiyorum.
ben de 15 teyim karnımda bazen sağda bazen ortada bazen solda patlamış şeker hissi oluyor günde 3 kere falan sizce o bebek mi :)) nasıl bir his oluyor?

korkutmak gibi olmasın ama altına koca bir bez koyuyorlardı büyükler için olandan onla pijama giyilmez diye düşünüyorum çünkü regl kanama başlıyor takım bana imkansız gözüktü ama bilemiyorum

korkutmak gibi olmasın ama altına koca bir bez koyuyorlardı büyükler için olandan onla pijama giyilmez diye düşünüyorum çünkü regl kanama başlıyor takım bana imkansız gözüktü ama bilemiyorum
Yok ben korkmamYeni çıkınca zaten kendi giyimleri oluyor diyorlar sonrada takımla çok rahat oluyormuş ondan sipariş etdim bende..hem sezeryanda normal doğum gibi fazla kanama olmuyor..hatda çok fazla ped alan kızlar olmuş önceden ama hepsini kullanmamışlar..birde gerçekten ben gecelikle hayatda rahat edemem kapalı olduğum için

Canım Bn bu haftaya kadar progestan kullandım günaşırı olarak önlem amaçlıydi. Bu hafta kesmişti iğneyi daha. Bugün ikili testte 8*30*26 mm olarak kanama alanı gördü başka bir dr. Malasef az önce de lekelenmem oldu. Şuan 13e yaklaştık

Kızlar selam ,14+0 dayım dünden beri meme hassasiyetim geçti acı yok kasıklarımdan rahmime doğruda sancı vuruyor endişeleniyorum . Meme hassasiyeti geçen var mı ?
Ben 16+1 im. 10.haftalarda göğüs hassasiyetm tamamen geçti 13.haftalarda da bulantım geçt. Şuan sadece kasıklarımda bir ağırlık var. Sanki oralarda taş taşıyorum

Canım doktoruna bir danış ulaşabilirsen bir mesaj at çok geçmiş olsun.Korkma Allah’ın izni ile birsey olmaz kan kırmızıya dönene kadar korkma. Leke ne renkti canım

Ben 16+1 im. 10.haftalarda göğüs hassasiyetm tamamen geçti 13.haftalarda da bulantım geçt. Şuan sadece kasıklarımda bir ağırlık var. Sanki oralarda taş taşıyorum
benim de rahim bölgemde ağırlık var ( ben de aşağıda taşıyor gibiyim ( bulantım 2 haftadır yoktu bugün 2 kere çıkardım geçti sanmayın dönüyorlar arada

Sizin durumda iğne yapılmıyor. Anne negatif baba pozitifse iğne yapılıyor. Ab-0 uyuşmazlığı sarılıkla alakalı ama diğeri değilmiş anladığım kadarıyla
Evet doğru sadece doğduğunda sarılık olma ihtimali yüksek sadece baba negatif olursa , başka kan uyuşmazlığı için iğnesi falan yok

Canım doktoruna bir danış ulaşabilirsen bir mesaj at çok geçmiş olsun.Korkma Allah’ın izni ile birsey olmaz kan kırmızıya dönene kadar korkma. Leke ne renkti canım
Leke kahverengiydi canım ama bugün kanama alanını da duyunca zaten çok endiselnmistim. Proluton vermişti doktorum onu yaptırdım şimdi. İnşallah devam etmez lekelenmeler benimde sizinde

Leke kahverengiydi canım ama bugün kanama alanını da duyunca zaten çok endiselnmistim. Proluton vermişti doktorum onu yaptırdım şimdi. İnşallah devam etmez lekelenmeler benimde sizinde
Canım bol bol dinlen derim ben, bir kaç gün imkanın varsa sadece WC ye kalk canım, inşallah birsey olmaz korkmaz ben 5.haftadan beri kanama alanı ile uğraşıyorum. Sadece WC’ye kalkıyorum. Sıfır yürüyüş. 5. Haftadan ver sadece doktora kontrolü için dışarı çıktım. Bol bol dinleneceğiz doktorlarda kanama alanı için açıklama yapamıyorlar. Ama bebişlerimiz bizimle Allah’ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…