Benim kardeşim kullandı aslında biberonu o memnundu bayaBiberon bende Philips düşünüyordum dün hiç iyi yorumlar görmedim hemen vazgeçtim mamajou çok iyi diyorlar çocuklar hemen kolay alıyorlarmış sorunsuz.Şampuan mustela bende düşünüyorum..mustelanın losyonu iyi diğilmiş diyorlar yapış yapış ediyormuş..ondan ben ecowel alıcam baby me o da iyi.Aklıma geldikce yazıcam
Canım bensin aynı bende bakım ürünleri Mustela alacağım. Emzik biberon süt sağma makine avnent olacak
Benimde anlayışım yok resmen oturuyorum bir bir okuyorum illaki yalnış bir şeyler alıcam biliyorumBenim kardeşim kullandı aslında biberonu o memnundu bayao dediklerine de bakayım fikir olsun bana sonuçta daha almadım bu arada dediğin gibi hepsini birden alınca epey pahalı Allah yardımcımız olsun tüp bebek tedavisi ile 4.denememde hamileyim çok uzun süre olmasa da çok istedim o yüzden ne bileyim her şey içime sinsin istiyorum çok hakettik bunu Allah evlatlarımızla ve eşimizle güzel günler göstersin hepimize bir de alım gücü versin inşallah
Çok zorlu bir süreç yaşayan anlar benim de 1 kimyasalım var diğerleri de negatif sonuçlanmıştı bu da elimizdeki son embriyolardı ve çok şükür ikisi olmasa da biri nasip olduBenimde anlayışım yok resmen oturuyorum bir bir okuyorum illaki yalnış bir şeyler alıcam biliyorumama bunu minimuma endirmek istiyorum Evet hesaplayınca baya ediyor.Biliyorum canım ben 1 defa yaptım tüp bebek kimyasal olunca o kadar ağladımki hiç elimde embriyom kalmadığı için ve yaşımda ileri olduğu için vaktim yoktu çocuk için sıraya girdik randevu aldık dedik alırız devletten büyütürüz ama Allah nasip etdi çok şükür doğal yolla hamile kaldım ondan çok kıymetli bizim için her anı
Sizin durumunuzda o mantıklı tabiki canım . Tamamdır o zaman ben bakmaya devamMantıklı kuzum. Biz tayinciyiz. 1.5 yaşına gelince inşallah tayin olcaz ben o zaman gittiğim yere göre oda yapmayı düşünüyorum burada yapmayı düşünmüyorum
Prima gercekten iyi ilk 6 ay prima kullanacak sekilde stoklamaya calisiorum suan sonra en iyisi molfix bulabilirsem pure and soft alicam yoksa duz molfix sleepy kizimda acaip pisik yapmisti bionaturalde ayni kullanamadim cope attim uzulerek..Canlar selambebek alışverişine başlayan var mı özellikle bu stoklamalik ürünler ıslak mendil bez gibi alanlar var mı almalı mıyız şimdiden ozellikle tecrübeli anneler marka fikir verirse mutlu olurum herşey de zamlaniyor malum şimdiden basliyim diyorum
Bence sadece cigere dikkat etmek lazim deneyip dogum lekesiyle sonuclanan bir arkadasim varKızlar bir de bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum merak ediyorum, çiğ ete dokunmak, gül koklamak, zeytin ellemek ciğere dokunmak vs aklıma gelmiyor başka bunlara inanıyor musunuz acaba ya da dikkat ediyor musunuzayıptır söylemesi et yapcaktim aklıma geldi birden, zeytini de yeni duydum ve zeytini çok severim hiç aklıma bile gelmez yani her sabah 7 tane yerim
ben de 15 teyim karnımda bazen sağda bazen ortada bazen solda patlamış şeker hissi oluyor günde 3 kere falan sizce o bebek mi :)) nasıl bir his oluyor?Merhaba kızlar 15+5 im 2. Gebelik bebeğin hareketlerini hissetmiyorum hiç.2.ci de daha erken hissederler diyolar ama ben ilkinde 18. Haftada hissetmiştim bunda hissetmiyorum.
korkutmak gibi olmasın ama altına koca bir bez koyuyorlardı büyükler için olandan onla pijama giyilmez diye düşünüyorum çünkü regl kanama başlıyor takım bana imkansız gözüktü ama bilemiyorumBen kapalıyım kapalı kızlar yazmış en çok takım kullanılıyormuş ve normal doğumda Altdan bakıldığı için gecelik iyiymiş ama sezeryanda bir tek dikişe bakıldığı için takımla çok rahat oluyormuş..esnek oluyor zaten sanmıyorum acısın
Yok ben korkmamkorkutmak gibi olmasın ama altına koca bir bez koyuyorlardı büyükler için olandan onla pijama giyilmez diye düşünüyorum çünkü regl kanama başlıyor takım bana imkansız gözüktü ama bilemiyorum
Canım Bn bu haftaya kadar progestan kullandım günaşırı olarak önlem amaçlıydi. Bu hafta kesmişti iğneyi daha. Bugün ikili testte 8*30*26 mm olarak kanama alanı gördü başka bir dr. Malasef az önce de lekelenmem oldu. Şuan 13e yaklaştıkCanım merhaba, iğne derken kan sulandırıcı mı? Onu kanama olanım olur olmaz kesti. 5. Hafta başladı kanama alanım. 3,5 cm’di. Hastanede bile yattım. Kanamam çok oldu benim ilk haftalar. Sonra bana hep yatış verdi. Cuma günü gittim 14+3 de 2,5 cm düşmüş ama çok uzun haftalar 3,5 olarak kaldı. Progestan iğneler vuruldum. Progestanı günde 600 aldım. Şimdi 400e düştü. Progestan başladı mı? Ve kaç hafta oldu şimdi.
Ben 16+1 im. 10.haftalarda göğüs hassasiyetm tamamen geçtiKızlar selam ,14+0 dayım dünden beri meme hassasiyetim geçti acı yok kasıklarımdan rahmime doğruda sancı vuruyor endişeleniyorum . Meme hassasiyeti geçen var mı ?
Canım doktoruna bir danış ulaşabilirsen bir mesaj at çok geçmiş olsun.Korkma Allah’ın izni ile birsey olmaz kan kırmızıya dönene kadar korkma. Leke ne renkti canımCanım Bn bu haftaya kadar progestan kullandım günaşırı olarak önlem amaçlıydi. Bu hafta kesmişti iğneyi daha. Bugün ikili testte 8*30*26 mm olarak kanama alanı gördü başka bir dr. Malasef az önce de lekelenmem oldu. Şuan 13e yaklaştık
benim de rahim bölgemde ağırlık varBen 16+1 im. 10.haftalarda göğüs hassasiyetm tamamen geçti13.haftalarda da bulantım geçt. Şuan sadece kasıklarımda bir ağırlık var. Sanki oralarda taş taşıyorum
İlk defa baktı, bnce oksapar kullananlara bakılmalı, ınr 'nin 5i geçince tehlikeli oldugu soylenıyoNe sıklıkta baktı bu testlere peki bana öyle birşey de demedi
Evet doğru sadece doğduğunda sarılık olma ihtimali yüksek sadece baba negatif olursa , başka kan uyuşmazlığı için iğnesi falan yokSizin durumda iğne yapılmıyor. Anne negatif baba pozitifse iğne yapılıyor. Ab-0 uyuşmazlığı sarılıkla alakalı ama diğeri değilmiş anladığım kadarıyla
Leke kahverengiydi canım ama bugün kanama alanını da duyunca zaten çok endiselnmistim. Proluton vermişti doktorum onu yaptırdım şimdi. İnşallah devam etmez lekelenmeler benimde sizindeCanım doktoruna bir danış ulaşabilirsen bir mesaj at çok geçmiş olsun.Korkma Allah’ın izni ile birsey olmaz kan kırmızıya dönene kadar korkma. Leke ne renkti canım
Canım bol bol dinlen derim ben, bir kaç gün imkanın varsa sadece WC ye kalk canım, inşallah birsey olmaz korkmaz ben 5.haftadan beri kanama alanı ile uğraşıyorum. Sadece WC’ye kalkıyorum. Sıfır yürüyüş. 5. Haftadan ver sadece doktora kontrolü için dışarı çıktım. Bol bol dinleneceğiz doktorlarda kanama alanı için açıklama yapamıyorlar. Ama bebişlerimiz bizimle Allah’ın izni ileLeke kahverengiydi canım ama bugün kanama alanını da duyunca zaten çok endiselnmistim. Proluton vermişti doktorum onu yaptırdım şimdi. İnşallah devam etmez lekelenmeler benimde sizinde
Bence o rahimin ağırlığı. Gittiğimde hiç bebek aşağıda falan demedi çünkü doktorbenim de rahim bölgemde ağırlık var( ben de aşağıda taşıyor gibiyim ( bulantım 2 haftadır yoktu bugün 2 kere çıkardım geçti sanmayın dönüyorlar arada
bana da demediBence o rahimin ağırlığı. Gittiğimde hiç bebek aşağıda falan demedi çünkü doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?