2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Dün bebek mağazasını gezerken hamile bir kızla sohbetim oldu. İlk bebeğini kaybettiğini anlattı tabi ben de de yine bi tramva etkisi oldu. Ne kadar düşünmek istemesem de benim de bi şekilde hep karşıma çıkıyor kızlar

Günaydın kızlar. İshal salgınına galiba ben de yakalandım bol su içmekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım
Canım geçen ay eşimde olmuştu activia ile yogurt mayaladım hergun yedi ve hergün 1 2 bardak kefir içirdim muz yedirdim bide internette tarif var ishal icin patates corbası genelde bebeklere yapiyolar ama haslama patatesten daha iyi geldi sanki havuc falanda var icinde hele bide tavuk veya et suyuyla yapinca tadi da guzel oluyo 2. Gunde azaldi 3. Gunde tam bitti seninde hemen geçer insallahhh

Stresi yönetip yönetemediğimi de anlayamıyorum ki. Yönetemiyorum galiba. Hep olumsuza odaklıyım. Mutlu olmayı beceremiyorum takmamayı nasıl öğrendin
Ben aksine o an uzulsem de hemen olumlu şeyler düşünmeye başlıyorum. Mesela elimi karnıma koyup bebeğimle konuşuyorum falan. Takmamayi sanırım zaman öğretti bana Mesela bekarken babam falan bir şey dediğinde odama geçip müzik dinliyordum falan düşünmemeye çalışıyordum. Şimdi de mesela bu sabah aynısı yaptım ve geçti. Ben şöyle düşünüyorum, özellikle hamile kaldıktan sonra öncelikli her şeyden önce bebeğim ve sonra ben geliyor. Kendimi ve bebeğimi düşünüyorum. Birisi bana trip mi atiyor mesela atabilir ya da biraz ben takıntılıyim ya, bu durumlarımdan mi rahatsız ? Olabilir ben böyle iyiyim. Evet mesela takıntılı bir insanım ama biyle daha huzurlu hissediyorum kendimi ve zaten bunun içinde terapi almaya başladım. Derdim olursa beni anlayacak biriyle paylaşıyorum artık beni yargılayacak aaa sende amaaa böyle yapmaaa diyeyecrk insanlarla değil. Elbette üzülebilirim ama bir dakika sonra ne olacağımız belli değil o yüzden bu hayat bu kadar üzülmeye mutsuzluğa değer mi ? Ee diyorum ki Rabbim bana bir can nasip etti dünyanin en güzel duygusunu nasip etti. Kalk seher toparlan hadi mutlu olmaya bak tadını çıkart diyorum. Zaman çok hızlı geçiyor bugunleri güzel hatırlamak istiyorum inşAllah hepimiz için öyle olur. Ohh rahatladım ne konuştum be

Benden mazok alınmamış ama gebelikten önce alınmıştı hiç acım kaşıntım olmamıştı..ola bilir çok bastırmış

Ayyyy at kuzum link

Canım peki kontrolde öğrendiğinde daha önce hiç belirti yaşamamış mı ? Valla meraktan soruyorum . Konuyu deşelemek için değil. Bana olursa haberim olsun diye
Vallahi kuzum soru sormaya korktum birleyen takarım diye. Sormadım. Hep diyorlar ya belli eder diye inşallah böyle birşey yaşamayalım

göstermediyse kız olabilir mi
Şu anlık genelde herkes kız diyor yani beni görenler kız diyor artık bende kız hissediyorum galiba normalde hep erkek hissettim Tabi sağlıklı olsun öncelikle de ama erkek olursa bütün tezleri çürütmüş olacağım özellikle kalça büyüme konusunda

Haklısın canım.sen baş etmeyi öğrenmişsin uyguluyorsun . Yaşadığımız çok güzel bir duygu. Kıymetini bilmek gerekiyor hiç kimseyi takmamak gerekiyor. Neyse biz de düzelicez elbet

Bende akşamlar en çok oluyor mesela bir olumsuz mesaj görüyorum ve çocuğumu kayb etmek korkusu içime giriyor ya bir şey olursa diye..

Bende hep kız hissediyordum ama benim.çevrem erkek diyordu kalçadan falan hiç kilo almadım aksine zayıfladım göbeğim alta doğru olunca kesin erkek demeye başladılar doktor da %65 erkek dedi bakalım ne olcak sağlıklı olsunlar da

Canım genelde bunun gibi durumlar genetik testi vermeyenlere oluyor sanırım..mesela önlem amaclı hiçbir şey kullanmayanlar..Allah sabır versin

Evet biliyorum hep siz kız hissediyordunuz sonra çevreniz erkek diyince sizde öyle düşünmeye başlamiştiniz. Olsuuun sağlıklı ve hayırlı olsunda canım benim bana doktor tahmin bile yapmadı yaa

Haklısın canım.sen baş etmeyi öğrenmişsin uyguluyorsun . Yaşadığımız çok güzel bir duygu. Kıymetini bilmek gerekiyor hiç kimseyi takmamak gerekiyor. Neyse biz de düzelicez elbet
İnşAllah canım benim Abim psikolog bazen bazı şeyler anlatıyor mesela ayy diyorum ki çok şükür her halimize. Bak mesela abim psikolog ama onunda var takıntıları bir sürü Hatta bir şey anlatayım, abim araba aldı ve kapısını sürekli kontrol ediyormuş kilitli mi diye sonra biz bir gün ben abim eşim falan bir yere gittik, abim yine kapıyı kontrol etmiş eşimde demiş ki, abi kapandı niye kontrol ediyosun falan, işte emin olmak için demiş. Sonra o durum eşime de geçti şimdi o da arabanın kapısını kontrol etmeye başladı Abime diyor ki beni takıntılı yaptın diye bir gülüyoruz bu duruma

Evet biliyorum hep siz kız hissediyordunuz sonra çevreniz erkek diyince sizde öyle düşünmeye başlamiştiniz. Olsuuun sağlıklı ve hayırlı olsunda canım benim bana doktor tahmin bile yapmadı yaa
Evet öyle benimki de söylemeyecekti ben istedim tahminde bulunmasını ölçüm yaoayım bakarım dedi kesin bacak arasına baktı erkek olabilir dedi bide devlete gidiyorum ya 16dan önce söylemiyolar normalde yüzde istedim baya bi düşümdü %65 dedi ve kendisi perinatologdu görümcem falan değişmez bizimde öyle oldu diyolar bilmiyorum bakalım

Stresi yönetip yönetemediğimi de anlayamıyorum ki. Yönetemiyorum galiba. Hep olumsuza odaklıyım. Mutlu olmayı beceremiyorum takmamayı nasıl öğrendin
Geçen gün yazmıştım bi gruba tam da aynı konuda:
alla ben de öyleyim, o kadar çok çaba sarf ettim ki çok şükür Allah kabul etti dualarımı bu bebeği bana verdi çok mutluyum aslında ama, hayatım karmaşıklaştı gibi. Benden başka kişiler belli taleplerle geliyor bebekle ilgili, çocuğumun adını bile istediğim isim seçemiyorum eşim beğenmiyor diye, doğum yapmak için hangi ülkede olmalıyım, kv çocuğu beni sormuyor ama kendi isteğini şak diye söylüyor, taşınmam gerekebilir şimdi bebek gelmeden önce, çocuğumu Türkiye'de yetiştirmek istemiyorum ama nasıl gidicem apar topar, eşim ben sexy imalar istemeyince küsüyor, yani çocuk mu büyüteyim, kadınlık mı yapayım, gelinlik mi yapayım, ne yapayım bilemiyorum. Vücudum değişti mutsuz ediyor, bi de sanki hayatımı yeterince yaşamamışım ve şimdi artık çok geç gibi geliyor. Çocuktan beri eşimle ilişkim daha kötü. Bebeğimi çok istedim onu çok seviyorum Allah'ın gücüne gitmesin, tüp bebek ile yaptım çok şükür, sağlıklı, inşallah bana mutluluk getirir

Kizlarrr 4 gündür kusuyorum ne yapacağımi bilmiyorum prilami arttırdık banamisin demiyor siz neler yaptınız böyle olunca 12.haftamdayim. ne zaman geçer bu yahu
Canım ah bende bu konuda nasıl muzdaribim sana anlatamam 14+5 teyim halen bulantı ile uğraşıyorum, miden boş kalmasın bak en iyi çözüm tuzlu patates haşlaması, beyaz peynir ekmek, makarna, bunlar iyi geliyor. Doktor bana yapacak birsey yok. Çok kötü olur kusarsan serum takıl, ben öyle yapıyorum. Çok geçmiş olsun çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…