Yok canım en son göstermemiştisenin cinsiyet daha belli değil mi kız
Yok şu an normalim şükür.şehr hastanelerinde kadın doğum acil var bakarlar ultrasonla. Nr oldu iyi misin?
internette çıkmaz mı ya da bi konu aç aynı şehirde yaşayanlar yardımcı olur brlki canım strese sokmayın kendinzi iyidir inşallah miniklerimizYok şu an normalim şükür.
Ben ilçede yaşıyorum şehir hastanesi yok. İhtiyacım olursa diye gece ya da haftasonu.
göstermediyse kız olabilir miYok canım en son göstermemiştidoktorda ekimin sonunda gel dedi ayy nasıl dayanayim.ki eşime diyorum gidelim bu hafta yaaa öğrenelim de sonra bir ay gitmem belki
Canım geçen ay eşimde olmuştu activia ile yogurt mayaladım hergun yedi ve hergün 1 2 bardak kefir içirdim muz yedirdim bide internette tarif var ishal icin patates corbası genelde bebeklere yapiyolar ama haslama patatesten daha iyi geldi sanki havuc falanda var icinde hele bide tavuk veya et suyuyla yapinca tadi da guzel oluyoGünaydın kızlar. İshal salgınına galiba ben de yakalandımbol su içmekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım
Ben aksine o an uzulsem de hemen olumlu şeyler düşünmeye başlıyorum. Mesela elimi karnıma koyup bebeğimle konuşuyorum falan. Takmamayi sanırım zaman öğretti banaStresi yönetip yönetemediğimi de anlayamıyorum ki. Yönetemiyorum galiba. Hep olumsuza odaklıyım. Mutlu olmayı beceremiyorumtakmamayı nasıl öğrendin
Benden mazok alınmamış ama gebelikten önce alınmıştı hiç acım kaşıntım olmamıştı..ola bilir çok bastırmışMerhaba kizlar. 12+5 de doktorum mazok aldı ( vajina girisinden sivi almak) baya bir bastirdi uzun bir seyle aldi. Aldiktan sonra 4 5 gundur acisi geçmedi çok fazla yanma gibi kaşima istegi. Iliskiye acidan giremedim o kadar yani. Simdi azda olsa geçti gecen bebgimde boyle olmamisti. Sizde boyle bisey oldumu acaba bastirdigindan olmustur demi.
Ayyyy at kuzum linkEvettt patates mideme de iyi gelir hem
Ay inşallah olmaz kuzum
Evet canım su da sevemiyorum bir türlü ama zorlayacağım artık
Ayyy ben buldummmmlink atayım sana da. Bu odayı paylaşan kadının reelslerinde buldum
Dün aldırdığım sprey iyi geldi kuzu bana. Al sende bulunsun evde. Hamilelikte kullanabiliyormusuz.
Ayiiii muz severim bak
Vallahi kuzum soru sormaya korktum birleyen takarım diye. Sormadım. Hep diyorlar ya belli eder diye inşallah böyle birşey yaşamayalımCanım peki kontrolde öğrendiğinde daha önce hiç belirti yaşamamış mı ? Valla meraktan soruyorum . Konuyu deşelemek için değil. Bana olursa haberim olsun diye
Şu anlık genelde herkes kız diyor yani beni görenler kız diyor artık bende kız hissediyorum galiba normalde hep erkek hissettimgöstermediyse kız olabilir mi
Haklısın canım.sen baş etmeyi öğrenmişsin uyguluyorsunBen aksine o an uzulsem de hemen olumlu şeyler düşünmeye başlıyorum. Mesela elimi karnıma koyup bebeğimle konuşuyorum falan. Takmamayi sanırım zaman öğretti banaMesela bekarken babam falan bir şey dediğinde odama geçip müzik dinliyordum falan düşünmemeye çalışıyordum. Şimdi de mesela bu sabah aynısı yaptım ve geçti. Ben şöyle düşünüyorum, özellikle hamile kaldıktan sonra öncelikli her şeyden önce bebeğim ve sonra ben geliyor. Kendimi ve bebeğimi düşünüyorum. Birisi bana trip mi atiyor mesela atabilir ya da biraz ben takıntılıyim ya, bu durumlarımdan mi rahatsız ? Olabilir ben böyle iyiyim. Evet mesela takıntılı bir insanım ama biyle daha huzurlu hissediyorum kendimi ve zaten bunun içinde terapi almaya başladım. Derdim olursa beni anlayacak biriyle paylaşıyorum artık beni yargılayacak aaa sende amaaa böyle yapmaaa diyeyecrk insanlarla değil. Elbette üzülebilirim ama bir dakika sonra ne olacağımız belli değil o yüzden bu hayat bu kadar üzülmeye mutsuzluğa değer mi ? Ee diyorum ki Rabbim bana bir can nasip etti dünyanin en güzel duygusunu nasip etti. Kalk seher toparlan hadi mutlu olmaya bak tadını çıkart diyorum. Zaman çok hızlı geçiyor bugunleri güzel hatırlamak istiyorum inşAllah hepimiz için öyle olur. Ohh rahatladım ne konuştum be
Bende akşamlar en çok oluyor mesela bir olumsuz mesaj görüyorum ve çocuğumu kayb etmek korkusu içime giriyor ya bir şey olursa diye..Kızlar yaaa sizlerde de hassaslık oluyor mu acaba? Ben zaten biraz galiba öyleydim hamilelikle daha da arttı tabi her Zaman değil zaman zaman oluyorÖyle olduğum zamanlarda birazcık gözümden yaş akıyor sonra toparlıyorum hemen aklıma bebeğim geliyor sonra müzik açıyorum o an sakin kalmaya çalışıyorum. Yani mesela böyle bir iki gün çok iyiyken diğer gün biraz daha alıngan ve duygusal bir günüm oluyor Umarım bebeğim etkilenmez o an etkilenmemesi için aslında elimden geleni yapıyorum ama zaten uzun süren bir şey olmuyor kısa sürede geçiyor çünkü normalde sakin bir insanımdır
Bende hep kız hissediyordum ama benim.çevrem erkek diyordu kalçadan falan hiç kilo almadım aksine zayıfladım göbeğim alta doğru olunca kesin erkek demeye başladılar doktor da %65 erkek dedi bakalım ne olcak sağlıklı olsunlar daŞu anlık genelde herkes kız diyor yani beni görenler kız diyor artık bende kız hissediyorum galiba normalde hep erkek hissettimTabi sağlıklı olsun öncelikle de ama erkek olursa bütün tezleri çürütmüş olacağım özellikle kalça büyüme konusunda
Canım genelde bunun gibi durumlar genetik testi vermeyenlere oluyor sanırım..mesela önlem amaclı hiçbir şey kullanmayanlar..Allah sabır versinAh kızlar yeni kendime geldim nöbetten sonra. Çok gerginim. Dün ki nöbet arkadaşımın kardeşinin iki kez bebeği ölmüş karnında. Biri kanamayla anlaşılmış. Diğerinde normal kontrole gidince kalbi durmuş görmüşler. Bunları zaten düşünmekten kafaları yiyorum bir de bunu anlattılar iyice geldiler bana
Evet biliyorum hep siz kız hissediyordunuz sonra çevreniz erkek diyince sizde öyle düşünmeye başlamiştiniz. Olsuuun sağlıklı ve hayırlı olsunda canım benimBende hep kız hissediyordum ama benim.çevrem erkek diyordu kalçadan falan hiç kilo almadım aksine zayıfladım göbeğim alta doğru olunca kesin erkek demeye başladılar doktor da %65 erkek dedi bakalım ne olcak sağlıklı olsunlar da
İnşAllah canım benimHaklısın canım.sen baş etmeyi öğrenmişsin uyguluyorsun. Yaşadığımız çok güzel bir duygu. Kıymetini bilmek gerekiyor hiç kimseyi takmamak gerekiyor. Neyse biz de düzelicez elbet
Evet öyle benimki de söylemeyecekti ben istedim tahminde bulunmasını ölçüm yaoayım bakarım dedi kesin bacak arasına baktı erkek olabilir dedi bide devlete gidiyorum ya 16dan önce söylemiyolar normalde yüzde istedim baya bi düşümdü %65 dedi ve kendisi perinatologdu görümcem falan değişmez bizimde öyle oldu diyolar bilmiyorum bakalımEvet biliyorum hep siz kız hissediyordunuz sonra çevreniz erkek diyince sizde öyle düşünmeye başlamiştiniz. Olsuuun sağlıklı ve hayırlı olsunda canım benimbana doktor tahmin bile yapmadı yaa
Geçen gün yazmıştım bi gruba tam da aynı konuda:Stresi yönetip yönetemediğimi de anlayamıyorum ki. Yönetemiyorum galiba. Hep olumsuza odaklıyım. Mutlu olmayı beceremiyorumtakmamayı nasıl öğrendin
Canım ah bende bu konuda nasıl muzdaribim sana anlatamam 14+5 teyim halen bulantı ile uğraşıyorum, miden boş kalmasın bak en iyi çözüm tuzlu patates haşlaması, beyaz peynir ekmek, makarna, bunlar iyi geliyor. Doktor bana yapacak birsey yok. Çok kötü olur kusarsan serum takıl, ben öyle yapıyorum. Çok geçmiş olsun çok zor çokKizlarrr 4 gündür kusuyorum ne yapacağımi bilmiyorum prilami arttırdık banamisin demiyor siz neler yaptınız böyle olunca 12.haftamdayim. ne zaman geçer bu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?