2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım kalsiyum bol alırsan birsey olmaz. Yoğurdu eksik etme peyniri.

Canım kalsiyum bol alırsan birsey olmaz. Yoğurdu eksik etme peyniri.
Ahhhh ahhhh kuzum ben de eskiden beri eksik bunlar. Zaten hiç sağlıklı beslenen biri olmadım hayatımda. Şimdi beslenemiyorum bile. Ama ilk başlarda 8 haftaya kadar falan ev yapımı yoğurt tükettim o zamanlar daha iyiydim şimdi gaipten kokular alıyorum sürekli

Kaç haftalık oldun canım, activia falan yesen canım meyveli onları denedin mi? Yada kefir

Bunları da sevmiyorum kuzum hiç bugün tam 15+0
Kuzuşum aramızda 5 gün var bende 15+6 oluyorum yarın. İnsallah 16 dan sonra rahatlarsın ama dene. Bak dün doktorum bana hergün bir Bardak kefir, bir avuç kabak çekirdeği, yoğurt her gün yemen gerekli dedi. Kontrol ne zaman senin bebiş erkek dimi

Gerçi her gebelik farklı diyorlar ama burada yazan kişiler de bu haftalarda hep yaşıyorlarmış demek ki normal

üf yaaa nasıl yicez bunları ben cumartesi gideceğim kuzum doktora. Erkek olabilir dedi ama görerek değil tahminen dedi

ayyy skcşsşsld bizde hastayız ya sabah akşam kontrole geliyor oğluşy evde ya...bırakında bende bi yatayım yahu hamileyim ya hani bide aaa kaç gündür hasta yatıyorum yemek bile getirmedi ilk gün tek bir çorba bu kadar...ikinci günde hazır kahvaltıya geldi oturdu şwmcşslslflf bide geldi aman kızım oğluma şunu yap iyileşir bunu yap iyileşr diyor eşimde döndü ne yapsın anne o kızda hasta zaten sürekli bir şey diyosunuz dedi eldmsşşs gurur duydum içimden kocaaaam dedim

Ayyyy bu kadınlarda beyin yok. Gerçekten beyin yok ya yarabbim böyle olmayalım. Olmayız dimiii

Kızlar buna bayıldım, bir tane çorap bile alamadım daha hep nir korku hep bir endişe acaba bunu alsam mı? Birde dün akşam rüyamda yeşil gözlü bir erkek bebek gördüm öyle güzeldi ki

Eklentiler

• 8DB4FA6F-6FB1-4C8F-BC20-F513E8C780D8.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…