2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar buna bayıldım, bir tane çorap bile alamadım daha hep nir korku hep bir endişe acaba bunu alsam mı? Birde dün akşam rüyamda yeşil gözlü bir erkek bebek gördüm öyle güzeldi ki
ay kız bundan hepimiz alalım bence hatta cok güzel gecen buz mavisini de beğenmişti

Ayy ne laf sokmaları bitiyor ne tripler ya

Hahahahah kıymetini bil valla bizimkiler olsa bir şey demez

Kızlar buna bayıldım, bir tane çorap bile alamadım daha hep nir korku hep bir endişe acaba bunu alsam mı? Birde dün akşam rüyamda yeşil gözlü bir erkek bebek gördüm öyle güzeldi ki
Ama bu çok güzel ya al tabi

Hastaneye doktora kontrole falan götürürken çok güzel olur dimi fiyatı sordum Cevap versinler yazayım buraya bu günleri göreceğiz dimi
Canımm lütfen kötü düşünmeyin az kaldı bu telaşlarımızın bitmesine. Hepimiz 20 . haftalara girince rahatlıycaz cok az ksldı hareketlencekler, uyutmuucaklar bzi hatta. Sonra dünyaya geldiklerinde debam edicek tatlı işkenceleriii

Öyle korkuyorum ki içimdeki korku bir endişe beni yiyip biterecek almaya başlasam daha mı iyi hissederim diyorum
Ay bana hiç sorma bende hiçbir şey almadım ama bir kaç saat önce çok ağladım eşimde sinirlendi bana haklı olarak gerçi ona demedim haklısınbir yeni tanıdığım arkadaş var görümcem tanış etmiş bizi 10 sene sonra hamile kalmış çok sevindim duyunca benden 3 hafta geriden geliyor mesela hiç korkusu yok cinsiyet partisi yapmış hemen paylaşmış ama ben paylaşamıyorum tabi onun hiç kaybı yok olmasında Allah korusun belkide ondan korkusu yok..bende oturdum ağladım dedim çocuğumuza sevinemedim bile bir şey yapmıyoruz çocuk için resmen krize girdim

ya bunun kayıpla alakası yok ama canım, ben mesela bir öncekinde kimyasal geçirdim kayıp bile sayılmaz herkesten saklamak istiyorum emin olmadna kimseye söyleyemedm bile. Eşimin amcasının oğlu evlendi eşi hemen hamile kalmış daha keseyi bile görmeden korkmadan falan herkese söylediler çok şükür sağlıklı bebişleri ama yani biz buedan cok şey okudugumuzdan bence

Geçenlerde bana oldu. Eşimde baya kızdı bana bağırdı normalde hiç yapmaz, ama olmuyor tamam takmayacağım diyorum en fazla yarım saat sonrası kafamda dönüyor. Sanırım canım biz böyle böyle atlatacağız bizim hep böyle geçecek

Belkide ola bilir bilmiyorumki mesela onunda yaşı 30 gecmiş çok fazla mide bulantıları var ve çalışıyor birde..hiç fetal DNA ikili bile yapmamış testlerin..aynı hastaneye gidiyoruz sadece doktorlar farklı ayda 1 defa birde gidiyor çok rahat bazen diyorum biz sanki çok abartıyoruz

Benimkide çok kızdı annem bile dedi sen sakin bir insanı deli etdin..ama ne edeyim hem istiyorum her şey alayım sonrada diyorum yok yapmayak dur bekle nazar var diye..acaba diyorum bizmi çok abartıyoruz belkide boş bıraksak vallahi çokta güzel olur her şey sanki kötüyü çağırıyoruz

Kızlar ben biraz sabit bir koltukta veya sandalyede oturayım, kuyruk sokumum ağrıyor. benim gibi olan varmı?
Canım malum ben bazı sözleri bilmiyorum kuyruk sokumu nasıl oluyor kisadece kasıklarda mesela şimdi bile var

Sakınan göze çöp batıyor aslında, azıcık rahat olsak belki daha rahat geçecek. Dediğin çok doğru kötüyü çağırıyoruz. Bizim yerimizde olmak isteyen onca kadın var ki. Yıllardır bekleyen. Ben alacağım canım başlayacağım artık. Belki daha iyi olacağım kafamı dağıtacağım. Yarın bir defterler ihtiyacı listesi yapacağım. Yatıyorum zaten araştırayım birseyler

Kızlar ben biraz sabit bir koltukta veya sandalyede oturayım, kuyruk sokumum ağrıyor. benim gibi olan varmı?
Canım normalmiş bende okumuştum, hatta Kerem bebiş bak büyüyorum anneciğim diyor

Eklentiler

• D95D11EA-ED1B-4B83-9B90-F702A5838EF8.webp
    33 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…