- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
ay kız bundan hepimiz alalım bence hatta cok güzel gecen buz mavisini de beğenmiştiKızlar buna bayıldım, bir tane çorap bile alamadım daha hep nir korku hep bir endişe acaba bunu alsam mı? Birde dün akşam rüyamda yeşil gözlü bir erkek bebek gördüm öyle güzeldi ki
Benim aynı sitedeyiz. Sağolsun bakıyor bana sürekli bir laf sokma derdinde bu ara çok pimpiriklisin, yok eskiden bumu vardı. Yok eskiden şöyleydi. Yok biz ağaçtan bir elma yerdik ( ben çok yıkatıyorum meyveyi) köfte yapıyor iyi kızart diyorum onda bir laf güzelce söylüyor ama ben alınıyorum. Vallahi hep bir dert hep bir sorun Kvler.
Hahahahah kıymetini bil valla bizimkiler olsa bir şey demezayyy skcşsşsld bizde hastayız ya sabah akşam kontrole geliyor oğluşy evde ya...bırakında bende bi yatayım yahu hamileyim ya hani bide aaa kaç gündür hasta yatıyorum yemek bile getirmedi ilk gün tek bir çorba bu kadar...ikinci günde hazır kahvaltıya geldi oturdu şwmcşslslflf bide geldi aman kızım oğluma şunu yap iyileşir bunu yap iyileşr diyor eşimde döndü ne yapsın anne o kızda hasta zaten sürekli bir şey diyosunuz dedi eldmsşşs gurur duydum içimden kocaaaam dedim
Hastaneye doktora kontrole falan götürürken çok güzel olur dimi fiyatı sordum Cevap versinler yazayım buraya bu günleri göreceğiz dimiay kız bundan hepimiz alalım bence hatta cok güzel gecen buz mavisini de beğenmişti
Ama bu çok güzel ya al tabiKızlar buna bayıldım, bir tane çorap bile alamadım daha hep nir korku hep bir endişe acaba bunu alsam mı? Birde dün akşam rüyamda yeşil gözlü bir erkek bebek gördüm öyle güzeldi ki
Canım hiç bilmiyorum kilit sistemine bi bakman lazım.Ayyy çok güzelmiş kuzum . Bende maxi cosi pebble pro puset var. Onunla uyumlu mu acaba
Kuzum şapka 379 tl çok çok uygunHastaneye doktora kontrole falan götürürken çok güzel olur dimi fiyatı sordum Cevap versinler yazayım buraya bu günleri göreceğiz dimi
Canımm lütfen kötü düşünmeyin az kaldı bu telaşlarımızın bitmesine. Hepimiz 20 . haftalara girince rahatlıycaz cok az ksldı hareketlencekler, uyutmuucaklar bzi hatta. Sonra dünyaya geldiklerinde debam edicek tatlı işkenceleriiiHastaneye doktora kontrole falan götürürken çok güzel olur dimi fiyatı sordum Cevap versinler yazayım buraya bu günleri göreceğiz dimi
Ay bana hiç sorma bende hiçbir şey almadım ama bir kaç saat önce çok ağladım eşimde sinirlendi bana haklı olarak gerçi ona demedim haklısınÖyle korkuyorum ki içimdeki korku bir endişe beni yiyip biterecekalmaya başlasam daha mı iyi hissederim diyorum
valla yalan olmasın bazen dolduruyorum ben kocamı LSMCŞWŞWMFÖCŞD hatta sen varyaaa tam bir ara bozansın diyo ama napalım yne lafıma geliyoAyy ne laf sokmaları bitiyor ne tripler ya
Hahahahah kıymetini bil valla bizimkiler olsa bir şey demez
ya bunun kayıpla alakası yok ama canım, ben mesela bir öncekinde kimyasal geçirdim kayıp bile sayılmaz herkesten saklamak istiyorum emin olmadna kimseye söyleyemedm bile. Eşimin amcasının oğlu evlendi eşi hemen hamile kalmış daha keseyi bile görmeden korkmadan falan herkese söylediler çok şükür sağlıklı bebişleri ama yani biz buedan cok şey okudugumuzdan benceAy bana hiç sorma bende hiçbir şey almadım ama bir kaç saat önce çok ağladım eşimde sinirlendi bana haklı olarak gerçi ona demedim haklısınbir yeni tanıdığım arkadaş var görümcem tanış etmiş bizi 10 sene sonra hamile kalmış çok sevindim duyunca benden 3 hafta geriden geliyor mesela hiç korkusu yok cinsiyet partisi yapmış hemen paylaşmış ama ben paylaşamıyorum tabi onun hiç kaybı yok olmasında Allah korusun belkide ondan korkusu yok..bende oturdum ağladım dedim çocuğumuza sevinemedim bile bir şey yapmıyoruz çocuk için resmen krize girdim
Geçenlerde bana oldu. Eşimde baya kızdı bana bağırdı normalde hiç yapmaz, ama olmuyor tamam takmayacağım diyorum en fazla yarım saat sonrası kafamda dönüyor. Sanırım canım biz böyle böyle atlatacağız bizim hep böyle geçecekAy bana hiç sorma bende hiçbir şey almadım ama bir kaç saat önce çok ağladım eşimde sinirlendi bana haklı olarak gerçi ona demedim haklısınbir yeni tanıdığım arkadaş var görümcem tanış etmiş bizi 10 sene sonra hamile kalmış çok sevindim duyunca benden 3 hafta geriden geliyor mesela hiç korkusu yok cinsiyet partisi yapmış hemen paylaşmış ama ben paylaşamıyorum tabi onun hiç kaybı yok olmasında Allah korusun belkide ondan korkusu yok..bende oturdum ağladım dedim çocuğumuza sevinemedim bile bir şey yapmıyoruz çocuk için resmen krize girdim
Belkide ola bilir bilmiyorumki mesela onunda yaşı 30 gecmiş çok fazla mide bulantıları var ve çalışıyor birde..hiç fetal DNA ikili bile yapmamış testlerin..aynı hastaneye gidiyoruz sadece doktorlar farklı ayda 1 defa birde gidiyor çok rahat bazen diyorum biz sanki çok abartıyoruzya bunun kayıpla alakası yok ama canım, ben mesela bir öncekinde kimyasal geçirdim kayıp bile sayılmaz herkesten saklamak istiyorum emin olmadna kimseye söyleyemedm bile. Eşimin amcasının oğlu evlendi eşi hemen hamile kalmış daha keseyi bile görmeden korkmadan falan herkese söylediler çok şükür sağlıklı bebişleri ama yani biz buedan cok şey okudugumuzdan bence
Benimkide çok kızdı annem bile dedi sen sakin bir insanı deli etdin..ama ne edeyim hem istiyorum her şey alayım sonrada diyorum yok yapmayak dur bekle nazar var diye..acaba diyorum bizmi çok abartıyoruz belkide boş bıraksak vallahi çokta güzel olur her şey sanki kötüyü çağırıyoruzGeçenlerde bana oldu. Eşimde baya kızdı bana bağırdı normalde hiç yapmaz, ama olmuyor tamam takmayacağım diyorum en fazla yarım saat sonrası kafamda dönüyor. Sanırım canım biz böyle böyle atlatacağız bizim hep böyle geçecek
Canım malum ben bazı sözleri bilmiyorum kuyruk sokumu nasıl oluyor kiKızlar ben biraz sabit bir koltukta veya sandalyede oturayım, kuyruk sokumum ağrıyor.benim gibi olan varmı?
Sakınan göze çöp batıyor aslında, azıcık rahat olsak belki daha rahat geçecek. Dediğin çok doğru kötüyü çağırıyoruz. Bizim yerimizde olmak isteyen onca kadın var ki. Yıllardır bekleyen. Ben alacağım canım başlayacağım artık. Belki daha iyi olacağım kafamı dağıtacağım. Yarın bir defterler ihtiyacı listesi yapacağım. Yatıyorum zaten araştırayım birseylerBenimkide çok kızdı annem bile dedi sen sakin bir insanı deli etdin..ama ne edeyim hem istiyorum her şey alayım sonrada diyorum yok yapmayak dur bekle nazar var diye..acaba diyorum bizmi çok abartıyoruz belkide boş bıraksak vallahi çokta güzel olur her şey sanki kötüyü çağırıyoruz
Canım bir yerde okudum onu normal diyordu nerde bilmiyorum ama bir forumda GalibaKızlar ben biraz sabit bir koltukta veya sandalyede oturayım, kuyruk sokumum ağrıyor.benim gibi olan varmı?
Canım normalmiş bende okumuştum, hatta Kerem bebiş bak büyüyorum anneciğim diyorKızlar ben biraz sabit bir koltukta veya sandalyede oturayım, kuyruk sokumum ağrıyor.benim gibi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?