2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Başla iyi ediyorsun.Bizim grupu bir başkası okusa sanıcakki hep hamilelik böyle geciyormuşGelin anlaşak yarından artık daha pozitif olucaz yoksa bu böyle gitmez..bebeklerimizde üzülüyor güzel güzel gördüklerimizi gönderek bir birimize liste tutak

aynen canım biz yarın bebek arabası ile başlıyoruz eşim gidecek almaya, sonra bende liste yapmaya başlayacağım. Yavaş yavaş alalım ki kafamız meşgul olsun birseyler ile

aynen canım biz yarın bebek arabası ile başlıyoruz eşim gidecek almaya, sonra bende liste yapmaya başlayacağım. Yavaş yavaş alalım ki kafamız meşgul olsun birseyler ile
Ne güzel alın..ben en sona sakladım arabayı annemler dedi hangisini istesen alıcaz..bende yarın liste tutucam çocuğun odasında bir sürü eşyalar var onların hepsi başka küçük odaya taşınmalı..boyalar yapılmalı odayı güzel boşaltmak istiyorum..eşim ben izin vermiyorum diye yapmıyor artık söylicem başlasın..yeter yani bu kadar stres..

Aynen öyle canım havalar çok soğumadan boyanı falan yaptır. Bende şimdi yaptıracağım. Bakacağım vallahi artık bende sakınmayacağım, baksana sakındım sakındım, 3 aydır yatıyorum sadece wc ya kalkıyorum

Canım bende öyleydim.tatlı nane aromalı çocuk diş macunu aldım colgate.şimdi rahatım çok şükür

Çok erken gibi geldi ama, demekki ilerleyen dönemler de hiç oturamayacağım.
Kuzuşum artık yolu yarılamana az kaldı bence normaldır. Birde çok uzun süredir sert zeminlerde oturmuyoruz. Koltukta uzanıyoruz vs. Onunda etkisi var.

Tabi ya bekledikçe hep bir şeyler çıkıyor..bak sen yap bak gör kanama alanın nasıl azalıyor ve ya ben hemen doktor iğnelerimi azaltır

Tabi ya bekledikçe hep bir şeyler çıkıyor..bak sen yap bak gör kanama alanın nasıl azalıyor ve ya ben hemen doktor iğnelerimi azaltır
Ayyy inşallah canım evet hep kötü düşündüm hep başıma birsey geldi. Bu sefer böyle yapmayacağım. Hamileliğin tadını çıkaramadım resmen, yok mide bulantısı yok kanama alanı resmen hayattan koptum yüzüm gülmez oldu. Doktor dün diyor ki yüzün niye hep asık az gül. Rengim bembeyaz resmen ölü gibiyim. Ama yapmayalım daha oğluşlarımızın ihtiyaçları ile ilgilenelim onlar bizimle sağlıklı kavuşacağız inşallah onlara

Bu Oda tarzında birsey düşünüyorum

Eklentiler

• 457980AA-C1D9-44B1-979D-18DC7F9064F2.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 53
Yok kuzum orda ağrım yok ama bak oluyormuş demek boş bırak artık bak anlaştık bebişler güzelce büyüyor stresimiz çok fazla bizim bundan sonra pozitif olak
Evet canım, biraz erken o yüzden şaşırdım demek ki erken yaşayacağım varmış.

Ay Amin AllahBenim doktorumda bana diyor neden sen karnına takdın çok küçük diye beni dinle diyor çokta iyi lazımı olan ölçüde..biz büyük istemiyoruz diyor.Valla ben bundan sonra takmıcam hep dediğimiz bu olsun bizim bebişler iyi bu kadar basit dedikçe öylede olucak eminim

Evet canım, biraz erken o yüzden şaşırdım demek ki erken yaşayacağım varmış.
Kuzum ben hep yatdım ya belkide bende ondan ağrım yok sen gel birde benim bacaklarımı gör ağrıdan hep masaj yaptırıyorum damarlar çıkmaya başlamış amaan boş ver

Kuzuşum artık yolu yarılamana az kaldı bence normaldır. Birde çok uzun süredir sert zeminlerde oturmuyoruz. Koltukta uzanıyoruz vs. Onunda etkisi var.
Evet kesin onunda etkisi var evde hiçbişey yok ne zaman dışarı çıkıp biyerde otursam doğrulamıyorum.

Kuzum ben hep yatdım ya belkide bende ondan ağrım yok sen gel birde benim bacaklarımı gör ağrıdan hep masaj yaptırıyorum damarlar çıkmaya başlamış amaan boş ver

Çoook güzelbende duvarları böyle düşünüyorum sadece benim evim dubleks ve yukarı odalar çatı gibi ondan ona uyğun düşünmeliyim
Canım benimde dubleks ama iki daire tarzında benimde. Yukarısı 2+1 aşagısı 3+1 oturma odası var onu yukarıya taşıyacağım orası bebek odası olacak artık. Bebek odası yatak odama yakın yerde olsun

Canım benimde dubleks ama iki daire tarzında benimde. Yukarısı 2+1 aşagısı 3+1 oturma odası var onu yukarıya taşıyacağım orası bebek odası olacak artık. Bebek odası yatak odama yakın yerde olsun
Bende taşımak mümkün diğil çünkü yukarı 1+1 ve +mutfak var ama kullanmıyorum yukardakı mutfakı oda yapıcam çocuğun odasında olan eşyaları ora yerleştiricem.Aşağı bende 2+1 oturma odası kullanılmıyor bende oranı çocuk için oyun odası yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…