Güzel günler bizi bekliyor canım, martta oğluşlarımız kucağımızda olacak Allahım izni ile. Güzel düşünelim hersey çok güzel olsunBanada canım uyuyub kalmışım
Amin canım Amin.Tabi güzel günlerimiz olucak ve şimdide iyiyiz çok şükür.Bir bakmışız mart ayı gelmişGüzel günler bizi bekliyor canım, martta oğluşlarımız kucağımızda olacak Allahım izni ile. Güzel düşünelim hersey çok güzel olsun
Aynen canım ne kaldı bak yolun yarısı bitiyor Allah’ın izni ile, ben 16 oldum şükür olsun Rabbime. Birde hareketleri hissetsek. Bira ara hisseder gibi oldum şimdi hiç anlamıyorum. Ultrasonda çok hareketli ama hissedemiyorumAmin canım Amin.Tabi güzel günlerimiz olucak ve şimdide iyiyiz çok şükür.Bir bakmışız mart ayı gelmiş
Bende yarın 17 oluyorum çok şükür bu günümüzeAynen canım ne kaldı bak yolun yarısı bitiyor Allah’ın izni ile, ben 16 oldum şükür olsun Rabbime. Birde hareketleri hissetsek. Bira ara hisseder gibi oldum şimdi hiç anlamıyorum. Ultrasonda çok hareketli ama hissedemiyorum
Maşallah aman iyi olsunlar canım yeterki kuzularımız iyi olsun. Sağlıklı olsun yeter bize, ne zaman bir daha kontrol canım seninBende yarın 17 oluyorum çok şükür bu günümüzeBen hiss etmiyorum ama bence ben anlamıyorum çünkü dediğin gibi ultrasonda kıpır kıpır.Bu gün sağlık ocağına gitmeliyim mecbur hiç gidesim yok belki öğlen giderim sabaha kadar yağmur yağmış.
Amin canım.Bende 14 detaylı ultrasona randevum var sorduk dediler 18 haftadan 20 haftaya kadar çekile bilir dediler..bende 19 olucam Allahın izniyle sadece saatı için kendileri arıcaklar.Maşallah aman iyi olsunlar canım yeterki kuzularımız iyi olsun. Sağlıklı olsun yeter bize, ne zaman bir daha kontrol canım senin
Ben bu kamerayı almayı düşünüyorum wi fi olmadan çalışıyor bende bazen yukarda wi fi gidiyorKızlar şimdi bunlara baktım şu anne çantası hoşuma gitti kullanışlıda aldım onu , çöp kovası bence çok lazım. Böyle baktıklarımızı birbirimize atalım fikir olsun
mamas&opapaslara da mutlaka bak ben coookk kararsızım birkaç marka arasında kaldım senin attığında fikir olduKızlaaaar %90 bebek arabası şunu alıcam
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black - Fiyatı, Yorumları
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ben çocuk zayıflığını hiç umursamam gibi geliyor kardesimle ben inanılmaz zayıf afrikalı çocuklar gibiydik hiçbisey yemezdik okula 12 kg başladık ikimizinde hiç sağlık sorunu olmadı boşuna çocukları zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum açlıktan ölecek halleri yok acıkınca yiyecekler :)Amin canım, aynen sorma canım bebek olunca belki daha çok artacak, bu sefer başlayacak sütün yetmiyor mu? Bebek zayıf mı, emziriyorsun bunu ye şunu ye bir dünyada öyle laf çıkacak. Sanırım logusalıgım depresyonla geçecek
süprizzzzKizlar gittim randevuma tarama testi haftam gecmis 15 haftalik oldugumdan yapilmadii amaaa kızım değil oğlum olacağini öğrendim
aaa kız mı denmişti size :)Kizlar gittim randevuma tarama testi haftam gecmis 15 haftalik oldugumdan yapilmadii amaaa kızım değil oğlum olacağini öğrendim
canım beşiği bir daha paylaşır mısın ben karar veremedim bir türlü hepsini çok beğendim kendi adıma teşekkür ederimGünaydın kızlar. Bu hava nedir böyle. İnsanın işe gidesi gelmiyor. Ama sonra bebeğimin alıncakları aklıma geldi ve fırladım yerimden
Mobilya bende bu tipte almak istiyorum sadece bej ve ya kahverengi bulursamBuarada ben de aldıklarımın ekran görüntülerini ileteyim. Benim evim klasik ikea evi. O yüzden dolaplara uysun diye yine ikedan dolap alacaktım ancak 2 kapaklı bir dolap bile (içine çekmece ekleyerek) min. 12-13 tutunca, daha yatağı, şifonyeri vs düşünerek takımlara gittim baktım oldukça uyguna geliyor. Yatak büyüyebiliyor ve ileride çıkan parçalarla komodin ve çalışma masası yapılıyor.
Küveti ve anne yanı beşiğini 2. el aldım tertemiz geldiler.
Skip Hop küvet ve joie yatak.
birde aşağıdaki 2 kitabı muhakkak tavsiye ederim
Canım bende çok gördüm hamilelikte kanama ama Google baktım hamilelerin korkusu fazla olduğu için ondan görüyoruz.Çok kötü rüyalar gördüm. Bebeğimi düşürüyordum bir sürü kanamam olduAllah'ım sen koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?