Bende taşımak mümkün diğil çünkü yukarı 1+1 ve +mutfak var ama kullanmıyorum yukardakı mutfakı oda yapıcam çocuğun odasında olan eşyaları ora yerleştiricem.Aşağı bende 2+1 oturma odası kullanılmıyor bende oranı çocuk için oyun odası yapmayı düşünüyorum
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ama oğullarını tek düşünüyolar hep gelinleri olduğumuzu unutuyolsr istedklerini yapabilecekkerini düşünüyolar bizim annelerimiz evlermize gelmeye çekinirken onlar oğlan annesiyz diye paşalar gibi girip çıkıyo valla
ama oğullarını tek düşünüyolar hep gelinleri olduğumuzu unutuyolsr istedklerini yapabilecekkerini düşünüyolar bizim annelerimiz evlermize gelmeye çekinirken onlar oğlan annesiyz diye paşalar gibi girip çıkıyo valla
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Günaydin kizlar perinatolojiden randevu aldim tarama testi icin ama parantez icinde sadece yuksek riskli gebelere bakilmaktadir yaziyor uzaktada bi hastane testi yaparlarmi siz randevu alirken boyle biseyle karsilastiniz mi ??
Sorma canım benim annem vefat etti. Kimse yok bakacak bana mecbur yatıyorum orda kalıyorum. Arada teyzelerim geliyor evime geçiyorum. Ama artık evimde yatacağım gerekirse eşim işe gitmeyecek. Çok strese giriyorum orda rahat edemiyorum. Birine muhtaç kalmak gerçekten çok zor
Canım başım sağolsun sonsuza kadar muhtaç değilsin çok şükür azıcık sabret sonunda bitecek bu durumun hoş bebek olunca da ayrı muhtaçlığımız başlayacak
Ay Amin AllahBenim doktorumda bana diyor neden sen karnına takdın çok küçük diye beni dinle diyor çokta iyi lazımı olan ölçüde..biz büyük istemiyoruz diyor.Valla ben bundan sonra takmıcam hep dediğimiz bu olsun bizim bebişler iyi bu kadar basit dedikçe öylede olucak eminim
benim de bir ara karnım kocaman oldu gibi geldi şimdi hamile kalmadan önceki halim gibi hemen hemen bence bazılarımızında bebek değil gaz gibi büyümesi şuan kimse hamile olduğumu anlamıyor :)) ama aksam koca göbekli oluyorum hala :))3 kg almışım ama bugün ölcüldüm aynı kilom bence ödem gaz gibi durumlarda çok etkili bağırsak çalışması hareket
benim de bir ara karnım kocaman oldu gibi geldi şimdi hamile kalmadan önceki halim gibi hemen hemen bence bazılarımızında bebek değil gaz gibi büyümesi şuan kimse hamile olduğumu anlamıyor :)) ama aksam koca göbekli oluyorum hala :))3 kg almışım ama bugün ölcüldüm aynı kilom bence ödem gaz gibi durumlarda çok etkili bağırsak çalışması hareket
Valla dün yine oturdum okudum benim gibi olanlar çokmuş ondan takmıcam geceler bendede davul gibi oluyorBelkide boyla alakalı ve ya iç karnın geniş olmasıyla ama hiç unutmam benim bir arkadaşımda aynen öyleydi kızın karnı en son aylarda belli olmaya başlıyordu 3 çocukta bile boyu uzundu ve zayıfdı
Canım başım sağolsun sonsuza kadar muhtaç değilsin çok şükür azıcık sabret sonunda bitecek bu durumun hoş bebek olunca da ayrı muhtaçlığımız başlayacak
Amin canım, aynen sorma canım bebek olunca belki daha çok artacak, bu sefer başlayacak sütün yetmiyor mu? Bebek zayıf mı, emziriyorsun bunu ye şunu ye bir dünyada öyle laf çıkacak. Sanırım logusalıgım depresyonla geçecek