2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oyun odası bende istiyorum ama biraz zaman geçsin dedim büyüsün azıcık ondan sonra yaparım diye düşündüm

Bunu anlamıyorlar herhalde komik ve salakça buluyoruz hareketlerini. Bana hep benim ki der ki anne olunca görürsün sen de
ama oğullarını tek düşünüyolar hep gelinleri olduğumuzu unutuyolsr istedklerini yapabilecekkerini düşünüyolar bizim annelerimiz evlermize gelmeye çekinirken onlar oğlan annesiyz diye paşalar gibi girip çıkıyo valla

Benim annem biz de toplasan bir hafta kalmamıştır. Kayınvalidem aylarca

Günaydin kizlar perinatolojiden randevu aldim tarama testi icin ama parantez icinde sadece yuksek riskli gebelere bakilmaktadir yaziyor uzaktada bi hastane testi yaparlarmi siz randevu alirken boyle biseyle karsilastiniz mi ??

Canım başım sağolsun sonsuza kadar muhtaç değilsin çok şükür azıcık sabret sonunda bitecek bu durumun hoş bebek olunca da ayrı muhtaçlığımız başlayacak

benim de bir ara karnım kocaman oldu gibi geldi şimdi hamile kalmadan önceki halim gibi hemen hemen bence bazılarımızında bebek değil gaz gibi büyümesi şuan kimse hamile olduğumu anlamıyor :)) ama aksam koca göbekli oluyorum hala :))3 kg almışım ama bugün ölcüldüm aynı kilom bence ödem gaz gibi durumlarda çok etkili bağırsak çalışması hareket

Valla dün yine oturdum okudum benim gibi olanlar çokmuş ondan takmıcam geceler bendede davul gibi oluyorBelkide boyla alakalı ve ya iç karnın geniş olmasıyla ama hiç unutmam benim bir arkadaşımda aynen öyleydi kızın karnı en son aylarda belli olmaya başlıyordu 3 çocukta bile boyu uzundu ve zayıfdı

Canım başım sağolsun sonsuza kadar muhtaç değilsin çok şükür azıcık sabret sonunda bitecek bu durumun hoş bebek olunca da ayrı muhtaçlığımız başlayacak
Amin canım, aynen sorma canım bebek olunca belki daha çok artacak, bu sefer başlayacak sütün yetmiyor mu? Bebek zayıf mı, emziriyorsun bunu ye şunu ye bir dünyada öyle laf çıkacak. Sanırım logusalıgım depresyonla geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…