Oyun odası bende istiyorum ama biraz zaman geçsin dedim büyüsün azıcık ondan sonra yaparım diye düşündümBende taşımak mümkün diğil çünkü yukarı 1+1 ve +mutfak var ama kullanmıyorum yukardakı mutfakı oda yapıcam çocuğun odasında olan eşyaları ora yerleştiricem.Aşağı bende 2+1 oturma odası kullanılmıyor bende oranı çocuk için oyun odası yapmayı düşünüyorum
Ben mecbur yapmalıyım çünkü yatak odaları yukarda yukarda tek kalamaz tabi sadece uyurken kameradan izlicem iş çok ben hala oturuyorumOyun odası bende istiyorum ama biraz zaman geçsin dedim büyüsün azıcık ondan sonra yaparım diye düşündüm
Canım bunları konuşmak bile iyi geldi banaBen mecbur yapmalıyım çünkü yatak odaları yukarda yukarda tek kalamaz tabi sadece uyurken kameradan izlicem iş çok ben hala oturuyorum
Taktiklere açığızvalla yalan olmasın bazen dolduruyorum ben kocamı LSMCŞWŞWMFÖCŞD hatta sen varyaaa tam bir ara bozansın diyo ama napalım yne lafıma geliyo
Eveeeeeet . Ben bunu daha sormadan söyledi doktor artık acımaya başlar diyeKızlar ben biraz sabit bir koltukta veya sandalyede oturayım, kuyruk sokumum ağrıyor.benim gibi olan varmı?
taktik yok valla ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicezTaktiklere açığız
Sorcam kuzum cumartesiYanma için gaviscon verdi bana baya iyi geldi canım cumartesi bir sor kuzum
Bunu anlamıyorlar herhaldeay yok ben zaten sessizlik seven insanım hiç öyle olacağımı düşünmüyorumama yaptıkları çok komik
ama oğullarını tek düşünüyolar hep gelinleri olduğumuzu unutuyolsr istedklerini yapabilecekkerini düşünüyolar bizim annelerimiz evlermize gelmeye çekinirken onlar oğlan annesiyz diye paşalar gibi girip çıkıyo vallaBunu anlamıyorlar herhaldekomik ve salakça buluyoruz hareketlerini. Bana hep benim ki der ki anne olunca görürsün sen de
Ben de deneyeyim kuzumCanım bende öyleydim.tatlı nane aromalı çocuk diş macunu aldım colgate.şimdi rahatım çok şükür
Benim annem biz de toplasan bir hafta kalmamıştır. Kayınvalidem aylarcaama oğullarını tek düşünüyolar hep gelinleri olduğumuzu unutuyolsr istedklerini yapabilecekkerini düşünüyolar bizim annelerimiz evlermize gelmeye çekinirken onlar oğlan annesiyz diye paşalar gibi girip çıkıyo valla
Güle güle kullansın minik prenses canım, Özellikler baya güzelmişKızlaaaar %90 bebek arabası şunu alıcam
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black - Fiyatı, Yorumları
Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sağol kuzucum bende çok sevdim . Kullanışlı gibi bayaGüle güle kullansın minik prenses canım, Özellikler baya güzelmiş
Canım başım sağolsunSorma canım benim annem vefat etti. Kimse yok bakacak bana mecbur yatıyorum orda kalıyorum. Arada teyzelerim geliyor evime geçiyorum. Ama artık evimde yatacağım gerekirse eşim işe gitmeyecek. Çok strese giriyorum orda rahat edemiyorum. Birine muhtaç kalmak gerçekten çok zor
benim de bir ara karnım kocaman oldu gibi geldi şimdi hamile kalmadan önceki halim gibi hemen hemen bence bazılarımızında bebek değil gaz gibi büyümesi şuan kimse hamile olduğumu anlamıyor :)) ama aksam koca göbekli oluyorum hala :))3 kg almışım ama bugün ölcüldüm aynı kilom bence ödem gaz gibi durumlarda çok etkili bağırsak çalışması hareketAy Amin AllahBenim doktorumda bana diyor neden sen karnına takdın çok küçük diye beni dinle diyor çokta iyi lazımı olan ölçüde..biz büyük istemiyoruz diyor.Valla ben bundan sonra takmıcam hep dediğimiz bu olsun bizim bebişler iyi bu kadar basit dedikçe öylede olucak eminim
Banada canım uyuyub kalmışımCanım bunları konuşmak bile iyi geldi bana
Valla dün yine oturdum okudum benim gibi olanlar çokmuş ondan takmıcam geceler bendede davul gibi oluyorbenim de bir ara karnım kocaman oldu gibi geldi şimdi hamile kalmadan önceki halim gibi hemen hemen bence bazılarımızında bebek değil gaz gibi büyümesi şuan kimse hamile olduğumu anlamıyor :)) ama aksam koca göbekli oluyorum hala :))3 kg almışım ama bugün ölcüldüm aynı kilom bence ödem gaz gibi durumlarda çok etkili bağırsak çalışması hareket
Amin canım, aynen sorma canım bebek olunca belki daha çok artacak, bu sefer başlayacak sütün yetmiyor mu? Bebek zayıf mı, emziriyorsun bunu ye şunu ye bir dünyada öyle laf çıkacak. Sanırım logusalıgım depresyonla geçecekCanım başım sağolsunsonsuza kadar muhtaç değilsin çok şükür azıcık sabret sonunda bitecek bu durumun hoş bebek olunca da ayrı muhtaçlığımız başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?