2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım, benim daha var ama yaklaşınca ben de heyecanlanırım
Sandımki fetal DNA iyi çıkarsa detaylını hiç düşünmem zaten doktor öyle demişti bana ama en son gitdiğimde dediki ikiside farklı bir şeyler ondan daha çok korkum vargün geçtikçe daha çok duyğusal oluyorum

Bu test ne için canım . Benden hiç böyle bi test istemedi ,adını bile ilk kez şimdi duydum

Kızlar ikeadan antilop mama sandalyesi almak isteyenler girip alsın bence 466 lira şu an stok güncellendi, ben mail istemiştim stok güncellenince dün hemen aldım. Geçen ay daha pahalıydı indirimli güncellemişler diğer sitelerde uçuyor fiyatlar o yüzden ikeanin kendi sitesinden alın. Bir de bunu öneriyorum gerçekten çok hafif odadan odaya bile taşı istediğin gibi

Bu test ne için canım . Benden hiç böyle bi test istemedi ,adını bile ilk kez şimdi duydum
Ya ben doktorumu değiştirmiştim bu doktor da perinatolog o yüzden her şeye ayrıntılı bakıyor muayenem bile yarım saat sürüyor nerdeyse her organına bakıyor kan testleri istiyor falan filan. Benim 16. hafta muayenemde rutin istenen testlerden biri de buymuş anamoli testi gibi bir şey dedi, bunu da istedi ki zaten ben doğum paketi satın aldım testlere para da ödemiyorum yaptırdım işte dertsiz başıma dert arıyorum da denebilir sonuç çıkınca merak ettim normal mi acaba diye ama burada kimse yaptırmamış anlaşılan

Evet ayrıntılı tüm organları inceleniyor inşallah iyi çıkacak bence çünkü önceki muayenelerde anormal durum olduğunda bir sinyal oluyor muhakkak

Benim detaylı 3 Kasım'da . 20+1 de gitmiş oluyorum. O zaman çağırdı hem bebeği görmek istediğimden sanırım ertelemem ama biraz daha büyüdüğünde detaylı görsem daha iyi olur diye de düşünüyordum

Zaten 20+1 detaylı için iyi bir zaman, erteleme tabii ki

Çok küçük duruyor yaaa . Ne zamana kadar kullanabilir acaba çocuklar . Alsam mı ki bende

Beni de 20+3 de çağırdı canım. 26 ekimde gidicz. 20-22 hafta arası normalmiş ztn

Çok küçük duruyor yaaa . Ne zamana kadar kullanabilir acaba çocuklar . Alsam mı ki bende
Benim yeğenim kullanıyor şu an 17 aylık hala devam ediyor, olmadı YouTube tan kullananları izle daha iyi fikir edinirsin ben çevremde çok kullanan var diye tercih ettim. Mesela bir yakınım Chicco nun mama sandalyesini kullanıyor ama modelini hatırlamıyorum eski model. O kadar ağır ki misafir var diye mutfaktaydı salona taşıyalım çocuk da beraber otursun dedik ama belimiz kopacaktı taşırken

hafif olması iyi ama mesela ek gıda zamanında önüne mama koyma koyma yeri vs yok bide ayaklarının sabit kalması sallanmaması gerekiyor diyorlar bebek için yoksa baya güzel uygun fiyatlı :/

619 tl olanında sehpa varmıs önünde

Kızlar selam. Bugünkü konum çatlak kremi 20. haftadan sonra başlamak gerekiyormuş. Aranızda muhakkak kullananlar yada araştıranlar vardır. Ben aslında aktardan kakao yağı badem yağı vs. Alıp kendim doğal bi şeyler yapmak istiyordum ama bugün araştırmalarım sonucu bi marka buldum. Yorumları gayet iyi, çoğu kişi doktor tavsiyesiyle almış ve doğal içerikli. Ben de size sormak istedim. Daha önce buna denk gelen, duyan, bilen var mı diye.

hafif olması iyi ama mesela ek gıda zamanında önüne mama koyma koyma yeri vs yok bide ayaklarının sabit kalması sallanmaması gerekiyor diyorlar bebek için yoksa baya güzel uygun fiyatlı :/
Ayakları sabit kalan da mı varmış . onu bilmiyordum sanki hepsi böyle sallanıyor gibi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…