2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ikili tarama testinde yaş riski çıktı dr çoğu gebede çıkıyor bu dedi ama içim hiç rahat değil böyle bi sonuç alan oldu mu aranızda ya da bilgisi olan var mı
Yaş 30 üstüyse direk riskli çıkıyor genelde canım o . Önemli olan kombine risk kısmı. Yaş kısmını önemseme. İkili tarama eski bir yöntem olduğundan 30'a kadar doğurabidiğin kadar doğur mantığı var.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. 18+0 ım Herşey yolunda kilosu 210 gram haftası ile uyumlu. Organlarına tekrar baktı şimdilik sıkıntılı bir durum görmedi çok şükür. Vajinal mantar için fitil verdi onu kullanacağım inşallah şu akıntılardan kurtulurum. 31 Ekim detaylı ultrason için randevu aldım. Biz de durumlar böyle

Yaşım 31 Dr 28 yaşında bir gebede de yaş riski çıkabiliyor çok önemli değil dedi zaten ama gene bi fikir almak istedim.Diger sonuçlarımda bi sıkıntı çıkmadı riskli bi durum yok çok şükür.

Çok şükür canım bebişin iyiBende detaylı ultrason için randevumu değiştim 19 hafta olucam çok erken..ondan haftaya doktora gidince kesin sorucam 20 ve ya 21 hangisine alayım

Çok şükür canım bebişin iyiBende detaylı ultrason için randevumu değiştim 19 hafta olucam çok erken..ondan haftaya doktora gidince kesin sorucam 20 ve ya 21 hangisine alayım
Canım bence de 19 erken gibi. Doktor 20-22 haftalar detaylı için uygun dedi. Ben 22. haftayı aldım.

Kızlar AFP testi yaptıran var mı? Benim AFP mom değeri 81 yazıyor ve referans değerleri belirtilmemiş o yüzden normal mi değil mi anlayamadım. Millet yazmış AFP mom 2 çıktı 3 çıktı doktorları normal demiş ben anlamadım bu durumu, doktoruma attım sonucu ama henüz görmedi. Bilen var mı

Gi
Hiçbir bilgim yok canım bu test neden isteniyor

Canım bence de 19 erken gibi. Doktor 20-22 haftalar detaylı için uygun dedi. Ben 22. haftayı aldım.
Aynen erken.22kadar bekleyemem ben bence mesela bu gün çok duyğusalım yine başladım korkularım acaba bebişim nasıl diye suyu azaldımı detaylıda doktor ne söylicek bitmiyor kafamdakı sorular

Canım Tetanoz aşısını da sordum. Biz hastane de 28. haftada bir doz yapıyoruz dedi. Yaptırır mıyım bilmiyorum ama sağlık ocağında kesin yaptırmayacağım.

Kuzum ilk haftamda ne yapıldıysa yapıldı bana sonra istemedi benden doktor test ondan hiç bilmiyorum

Aynen erken.22kadar bekleyemem ben bence mesela bu gün çok duyğusalım yine başladım korkularım acaba bebişim nasıl diye suyu azaldımı detaylıda doktor ne söylicek bitmiyor kafamdakı sorular
Benim 21 Ekim'de detaylı için randevum, son adete göre 20. haftaya denk geliyor

Canım Tetanoz aşısını da sordum. Biz hastane de 28. haftada bir doz yapıyoruz dedi. Yaptırır mıyım bilmiyorum ama sağlık ocağında kesin yaptırmayacağım.
Benim doktorum kesin demedi vurdur mesela dün instaqramda iyi yorumlar okumadım aşıdan sonra düşük yapanlar varmış ondan kesin vurdurmucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…