2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ay tuhaftı gerçekten kasık ağrısına falan almıştım da bu garipti

Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım
Canım bende sormuştum burada bir kaç arkadaş antibiyotik kullanmış bende kullanıyorum enfeksiyon ancak öyle geçiyor ne yazık ki zaten doktorlar gebeliği bilmesine rağmen veriyorlar enfeksiyon çok olunca mecbur
Ay iyi kullananların olduğunu görünce rahatladım endişeleniyor insan ister istemez ya
Niqu canım neler yaptım neler ballar ıhlamurlar lımonlar yok fayda etmiyor her sabah üstüne katarak uyanıyorum cumartesi den beri sesim yoktu mesela dün düzelmeye başladı ilaç kullanmadan atlatamayacağım belli ki teşekkür ederim yorumun için
Allah korusun dediğin gibi bende başlayacağım yorum için teşekkürler

Yok beni hiç yapmadı FERRUM kullanıyorum ben idrara çıkmamda bir sorun da yok ama ishalde olmadım sabah akşam kullanıyorum her gün :)
Bende ferrum kullanıyorum günde 1 kez başlarda kabızlık yapıyordu ama şimdi bir yan etkisi yok bende de . Geçen ay perinatoloğum vitaminler ile demir ilacını aynı gün alma dedi birbiri ile etkileşime girer akide şekeri gibi faydası olmaz , boşa içmiş olursun dedi ben artık gün aşırı günde bir kez kullanıyorum ferrum

Anladım bende hiç yapmadı herkeste farklı oluyor demekki zaten demir ilacı dışında kullandığım bir ilaç takviye yok şuanlık belki de ondan sorun yaşamadım

Yok beni hiç yapmadı FERRUM kullanıyorum ben idrara çıkmamda bir sorun da yok ama ishalde olmadım sabah akşam kullanıyorum her gün :)

şu demir ilaçlarıyla ilgili çoğu kişi ciddi şikayetçi ya ben henüz başlamadım ama

Ya bana oreferon diye bir ilaç verdi aç karnına içiliyor günde 1 kez . Sabahları içiyorum ve neredeyse her sabah ishalim. Gün içinde normale dönüyorum . Aslında bi taraftan iyi oluyor tuvalete çıkma sıkıntısı yaşıyordum ama herkeste aynı etkiye mi sahip merak ettim

Günaydin hanımlar 15. Haftam bitiyor sabah bı kalktım kahverengi sarı pemebe ardı ardına farklı renkte akıntılar. kanama alanı ne illet bişey ya 9. Haftadan beri yatıyorum 3cm idi 1.cm ye düşmüş diye yemek falan yapmaya başladım bir haftadir sonuç bu. en son cuma gittim doktora gitmeli miyim daha önce 9. Haftada bir kanamam olmuştu sora bidaha olmamıştı tam 12 haftalık riskli dönem geçti derken hep risk bitmiyor stres korku ..

doktoruna hemen mesaj at bence canım duruma göre çağırır seni

Ben kullandım canım oerinatılog ve kadın doğumcu onayladı enfeksiyon daha riskli dedi düşük doz veriyolar zaten sıkıntı olmadı

Kızlar ikili tarama testinde yaş riski çıktı dr çoğu gebede çıkıyor bu dedi ama içim hiç rahat değil böyle bi sonuç alan oldu mu aranızda ya da bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…