2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Beni de 20+3 de çağırdı canım. 26 ekimde gidicz. 20-22 hafta arası normalmiş ztn
İkimizin Aynı zamanlara.denk geliyor hemen hemen o zaman canım . Hem doktor da ona göre çağırmıştır heralde dert etmeyeyim bu kadar peki detaylıdan sonra gittiklerimizde hep renkli mi bakcak acaba her gidişimizde :)

Bunun sprey şeklinde olanı var canım çok duydum bu kremi doğal içerikli yorumlarını okudum iyi yorumlarda var tabi kötüde ama var

Zaten 20+1 detaylı için iyi bir zaman, erteleme tabii ki
Tam 1ay var. geçen gittiğimde neden hep renksiz görüyoruz dedim . Şimdi renkli görsen de anlamazsın bişey iskelet gibi olur dedi doktor yine de biraz açtı renkli. Sırtını gördüm kurbağa gibiydi cidden bişey anlamadım. küçük kurbağam

ben ilk öğrendiğim andan itibaren bio oil ve liearac kullanıyorum bunu hiç duymadım çevremdeki arkadaşlarım hep bu ikisini kullanmış memnun oldukları için arayışa girmedim şuanlık bende çok memnunum

Benim doktorum kesin demedi vurdur mesela dün instaqramda iyi yorumlar okumadım aşıdan sonra düşük yapanlar varmış ondan kesin vurdurmucam
Aynen bende öyle şeyler okumuştum.

Aynen bende öyle şeyler okumuştum.
Al işte ondan bu riske giremem..hiçbir yere gitmiyorum ki zaten evdede işimi annem görüyor hala iğne fitil kullanıyorum ne gerek var..zaten sağlık ocağı bile gördü pek iyi yanaşmıyorum sanırım alışmışlar bu duruma ısrar bile etmiyorlar

Canım Tetanoz aşısını da sordum. Biz hastane de 28. haftada bir doz yapıyoruz dedi. Yaptırır mıyım bilmiyorum ama sağlık ocağında kesin yaptırmayacağım.
Ben de çok kararsızım tetanos aşısında. Sağlık ocağında Ekim'de ararım seni demişti aşısını gelir olırsun demişti. Yakında arar. Geçen hafta gittiğimde doktora sormayı da unuttum . olmak da istemiyorum hiç napıcam bilmiyorum

yaaa yerim ama çok çabuk büyüyorlar ya maşallah hepsine

Benim doktorum aşını ol dedi benim normalde pazartesiydi ama işlerim vardı yarın sabah olacağım inşallah

Bio oil e de baktım. 200ml liği için. Ya trendyoldan almaya güvenemiyorum. Saçma isimli satıcılar var sanki sahte ürün gelecek gibi hissediyorum nedense

Bunun sprey şeklinde olanı var canım çok duydum bu kremi doğal içerikli yorumlarını okudum iyi yorumlarda var tabi kötüde ama var
Kötü de mi var benim içime sindi de Trendyol a güvenemedm sahte gelir diye

Benim doktorum kesin demedi vurdur mesela dün instaqramda iyi yorumlar okumadım aşıdan sonra düşük yapanlar varmış ondan kesin vurdurmucam
benim de aile hekimin pek istemedi tetanoz gibi geldi ( bende kararsızım ama düşüğe neden olsa devlet asla izin vermez diye düşünüyorum en ufak riski bile almazlar milyonlarca bebeğin canı sonuçta

Aynen erken.22kadar bekleyemem ben bence mesela bu gün çok duyğusalım yine başladım korkularım acaba bebişim nasıl diye suyu azaldımı detaylıda doktor ne söylicek bitmiyor kafamdakı sorular
Bugün kontrolüm olduğu için üç hafta sonraya aldım, sabredebilirim diye. Ama haklısın iki hafta geçsin benim de hemen içimi korkular kaplıyor. Herşey yolundadır kendini üzme ama içine sıkıntı giriyorsa erkene çek randevunu git bebeğini gör rahatla Detaylı beni de tedirgin ediyor bugün doktor detaylıca tüm organlarına baktı ama tabi en güzel sonuç 22. haftalarda belli olacak. En azından 2 -3 Hafta içim rahat

Canım KK’ de birkaç konu okudum. Bazı doktorlar 30-34. arası bir doz yapıyormuş. Benim doktorum 28. hafta tek doz yaparız dedi. Ben onu 34. haftalara çekersem yaptırırım. Ama erkenden 20. haftalarda yaptırmam. Bebek biraz daha büyüsün Allah korusun artık herşeyden korkuyorum

canım iyi doktorlar 13. haftalarda girilenlerde de görüyor aslında parlama vs oluyor galiba bence korkma Allah hepimizin yüzüne baksın şimdiye kadar görülmediyse daha az ihtimal galiba bir de hiç ultrasona girmeyenler var bir tek detaylıya girenler ikili tarama fetal vs yaptırmayanlar hiç doktor görmeden doğuma giden bile dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…