- 16 Mart 2022
- 3.287
- 3.266
- 83
- 33
İkimizin Aynı zamanlara.denk geliyor hemen hemen o zaman canım . Hem doktor da ona göre çağırmıştır heraldeBeni de 20+3 de çağırdı canım. 26 ekimde gidicz. 20-22 hafta arası normalmiş ztn
Şu an tepsisi olmadığını fark etmem peki619 tl olanında sehpa varmıs önünde
yok ayaklı olanlar var ya sabit değilde basamak olanları düşün oraya basması gerekyor diye duymuştumAyakları sabit kalan da mı varmış . onu bilmiyordum sanki hepsi böyle sallanıyor gibi gelmişti
Bunun sprey şeklinde olanı var canım çok duydum bu kremi doğal içerikli yorumlarını okudum iyi yorumlarda var tabi kötüde ama varKızlar selam. Bugünkü konum çatlak kremi20. haftadan sonra başlamak gerekiyormuş. Aranızda muhakkak kullananlar yada araştıranlar vardır. Ben aslında aktardan kakao yağı badem yağı vs. Alıp kendim doğal bi şeyler yapmak istiyordum ama bugün araştırmalarım sonucu bi marka buldum. Yorumları gayet iyi, çoğu kişi doktor tavsiyesiyle almış ve doğal içerikli. Ben de size sormak istedim. Daha önce buna denk gelen, duyan, bilen var mı diye.
Eki Görüntüle 3311673
Tam 1ay var.Zaten 20+1 detaylı için iyi bir zaman, erteleme tabii ki
Kızlar selam. Bugünkü konum çatlak kremi20. haftadan sonra başlamak gerekiyormuş. Aranızda muhakkak kullananlar yada araştıranlar vardır. Ben aslında aktardan kakao yağı badem yağı vs. Alıp kendim doğal bi şeyler yapmak istiyordum ama bugün araştırmalarım sonucu bi marka buldum. Yorumları gayet iyi, çoğu kişi doktor tavsiyesiyle almış ve doğal içerikli. Ben de size sormak istedim. Daha önce buna denk gelen, duyan, bilen var mı diye.
Eki Görüntüle 3311673
Aynen bende öyle şeyler okumuştum.Benim doktorum kesin demedi vurdur mesela dün instaqramda iyi yorumlar okumadım aşıdan sonra düşük yapanlar varmış ondan kesin vurdurmucam
Al işte ondan bu riske giremem..hiçbir yere gitmiyorum ki zaten evdede işimi annem görüyor hala iğne fitil kullanıyorum ne gerek var..zaten sağlık ocağı bile gördü pek iyi yanaşmıyorum sanırım alışmışlar bu duruma ısrar bile etmiyorlarAynen bende öyle şeyler okumuştum.
Ben de çok kararsızım tetanos aşısında. Sağlık ocağında Ekim'de ararım seni demişti aşısını gelir olırsun demişti. Yakında arar. Geçen hafta gittiğimde doktora sormayı da unuttum .Canım Tetanoz aşısını da sordum. Biz hastane de 28. haftada bir doz yapıyoruz dedi. Yaptırır mıyım bilmiyorum ama sağlık ocağında kesin yaptırmayacağım.
Tam 1ay var.geçen gittiğimde neden hep renksiz görüyoruz dedim . Şimdi renkli görsen de anlamazsın bişey iskelet gibi olur dedi doktor yine de biraz açtı renkli. Sırtını gördüm kurbağa gibiydi cidden bişey anlamadım. küçük kurbağam
en iyisi 22 canımÇok şükür canım bebişin iyiBende detaylı ultrason için randevumu değiştim 19 hafta olucam çok erken..ondan haftaya doktora gidince kesin sorucam 20 ve ya 21 hangisine alayım
Benim doktorum aşını ol dedi benim normalde pazartesiydi ama işlerim vardı yarın sabah olacağım inşallahBen de çok kararsızım tetanos aşısında. Sağlık ocağında Ekim'de ararım seni demişti aşısını gelir olırsun demişti. Yakında arar. Geçen hafta gittiğimde doktora sormayı da unuttum .olmak da istemiyorum hiç napıcam bilmiyorum
Haftaya doktor randevum var bana dedi 20 yaptır yine sorarım kendisine tekraren iyisi 22 canım
Bio oil e de baktım. 200ml liği için. Ya trendyoldan almaya güvenemiyorum. Saçma isimli satıcılar var sanki sahte ürün gelecek gibi hissediyorum nedenseben ilk öğrendiğim andan itibaren bio oil ve liearac kullanıyorum bunu hiç duymadım çevremdeki arkadaşlarım hep bu ikisini kullanmış memnun oldukları için arayışa girmedim şuanlık bende çok memnunum
Kötü de mi varBunun sprey şeklinde olanı var canım çok duydum bu kremi doğal içerikli yorumlarını okudum iyi yorumlarda var tabi kötüde ama var
benim de aile hekimin pek istemedi tetanoz gibi geldiBenim doktorum kesin demedi vurdur mesela dün instaqramda iyi yorumlar okumadım aşıdan sonra düşük yapanlar varmış ondan kesin vurdurmucam
Ben canım trendyolda okudum yorumlarıKötü de mi varbenim içime sindi de Trendyol a güvenemedm sahte gelir diye
Bugün kontrolüm olduğu için üç hafta sonraya aldım, sabredebilirim diye. Ama haklısın iki hafta geçsin benim de hemen içimi korkular kaplıyor. Herşey yolundadır kendini üzme ama içine sıkıntı giriyorsa erkene çek randevunu git bebeğini gör rahatlaAynen erken.22kadar bekleyemem ben bence mesela bu gün çok duyğusalım yine başladım korkularım acaba bebişim nasıl diye suyu azaldımı detaylıda doktor ne söylicek bitmiyor kafamdakı sorular
Canım KK’ de birkaç konu okudum. Bazı doktorlar 30-34. arası bir doz yapıyormuş. Benim doktorum 28. hafta tek doz yaparız dedi. Ben onu 34. haftalara çekersem yaptırırım. Ama erkenden 20. haftalarda yaptırmam. Bebek biraz daha büyüsün Allah korusun artık herşeyden korkuyorumBen de çok kararsızım tetanos aşısında. Sağlık ocağında Ekim'de ararım seni demişti aşısını gelir olırsun demişti. Yakında arar. Geçen hafta gittiğimde doktora sormayı da unuttum .olmak da istemiyorum hiç napıcam bilmiyorum
canım iyi doktorlar 13. haftalarda girilenlerde de görüyor aslında parlama vs oluyor galiba bence korkma Allah hepimizin yüzüne baksın şimdiye kadar görülmediyse daha az ihtimal galiba bir de hiç ultrasona girmeyenler var bir tek detaylıya girenler ikili tarama fetal vs yaptırmayanlar hiç doktor görmeden doğuma giden bile doluSandımki fetal DNA iyi çıkarsa detaylını hiç düşünmem zaten doktor öyle demişti bana ama en son gitdiğimde dediki ikiside farklı bir şeyler ondan daha çok korkum vargün geçtikçe daha çok duyğusal oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?