Aman devlet kovid aşısınıda kesin dedi vurdurun..vurduranlar daha çok hasta oldu ve hala oluyor..her kesin tabi kendi kararı canım..bu kadar iğneler vurduruyorum ufacık riski bile göze alamambenim de aile hekimin pek istemedi tetanoz gibi geldi( bende kararsızım ama düşüğe neden olsa devlet asla izin vermez diye düşünüyorum en ufak riski bile almazlar milyonlarca bebeğin canı sonuçta
Sorun olursa normal ultrasonda görülürmü canım?şimdiye kadar çok şükür iyi gidiyoruz..korkumdan bu gün su başladım içmeye ama nasıl görsen içine reçel suyu katıyorum ancak öylecanım iyi doktorlar 13. haftalarda girilenlerde de görüyor aslında parlama vs oluyor galiba bence korkma Allah hepimizin yüzüne baksın şimdiye kadar görülmediyse daha az ihtimal galiba bir de hiç ultrasona girmeyenler var bir tek detaylıya girenler ikili tarama fetal vs yaptırmayanlar hiç doktor görmeden doğuma giden bile dolu
yok sanırım değil. o renklide bebeklerin tüm organları falan inceleniyormuş o yüzden renkli galiba :)İkimizin Aynı zamanlara.denk geliyor hemen hemen o zaman canım . Hem doktor da ona göre çağırmıştır heraldedert etmeyeyim bu kadar peki detaylıdan sonra gittiklerimizde hep renkli mi bakcak acaba her gidişimizde :)
Benimki 20 bile değil 18. Haftada çağırdı sağlık ocağında ki hemşireCanım KK’ de birkaç konu okudum. Bazı doktorlar 30-34. arası bir doz yapıyormuş. Benim doktorum 28. hafta tek doz yaparız dedi. Ben onu 34. haftalara çekersem yaptırırım. Ama erkenden 20. haftalarda yaptırmam. Bebek biraz daha büyüsün Allah korusun artık herşeyden korkuyorum
Aslında bende haftaya doktordayım 3 haftam oluyor benimde bebişi görürsem rahatlarım belki detaylıyı 21 ve ya 22 çekerimBugün kontrolüm olduğu için üç hafta sonraya aldım, sabredebilirim diye. Ama haklısın iki hafta geçsin benim de hemen içimi korkular kaplıyor. Herşey yolundadır kendini üzme ama içine sıkıntı giriyorsa erkene çek randevunu git bebeğini gör rahatlaDetaylı beni de tedirgin ediyor bugün doktor detaylıca tüm organlarına baktı ama tabi en güzel sonuç 22. haftalarda belli olacak. En azından 2 -3 Hafta içim rahat
hareketleri hissedemediğimiz için şöyle hepimiz bir başlasak hissetmeye daha rahat edeceğiz ben hafiften hissediyorum gibi geliyor tabiki kesin bebek diyemiyorum ama yine de o zaman iyi diyorumBugün kontrolüm olduğu için üç hafta sonraya aldım, sabredebilirim diye. Ama haklısın iki hafta geçsin benim de hemen içimi korkular kaplıyor. Herşey yolundadır kendini üzme ama içine sıkıntı giriyorsa erkene çek randevunu git bebeğini gör rahatlaDetaylı beni de tedirgin ediyor bugün doktor detaylıca tüm organlarına baktı ama tabi en güzel sonuç 22. haftalarda belli olacak. En azından 2 -3 Hafta içim rahat
Yaaa üzüldümyok sanırım değil. o renklide bebeklerin tüm organları falan inceleniyormuş o yüzden renkli galiba :)
Tecrübeli bir anne olarak ben portatiflerden öneririm hem istediğiniz yere goturebiliyorsunuz, evde yerde kaplamiyor, sandalyeye sabitlenmesi. Eltimde bundan kullanıyor kızı 2.5 yaşına geldi hala bunda oturuyor çok rahat bir şekildeÇok küçük duruyor yaaa . Ne zamana kadar kullanabilir acaba çocuklar . Alsam mı ki bende
ay evet özleriz yaaaa. resmen renklide ne gördüysen birebir aynı çıkıyo bebek, o haftalardan sonra çok değişmiyor diyolar. ayyyy çok heyecanlıııııYaaa üzüldümdiğerlerinde organlarını incelemese de arada renkli yüzünü gösterse keşke
aaa çok mantıklı. her sandalyeye olur mu ki buTecrübeli bir anne olarak ben portatiflerden öneririm hem istediğiniz yere goturebiliyorsunuz, evde yerde kaplamiyor, sandalyeye sabitlenmesi. Eltimde bundan kullanıyor kızı 2.5 yaşına geldi hala bunda oturuyor çok rahat bir şekilde
Kuzum bebişlerimizin keyfi yerinde aslında biz kuruntu yapıyoruz ah keşke böyle olmasak ama seni çook iyi anlıyorum haftaya bişey kalmamış hangi gün gidiceksin. Bende geçen hafta gün sayıyordum ama geçiyor bir şekilde sen gönlünü ferah tut.Aslında bende haftaya doktordayım 3 haftam oluyor benimde bebişi görürsem rahatlarım belki detaylıyı 21 ve ya 22 çekerim
Tabi bütün sandalyelere oluyoraaa çok mantıklı. her sandalyeye olur mu ki bu
İnternette stoğu yok hiçTecrübeli bir anne olarak ben portatiflerden öneririm hem istediğiniz yere goturebiliyorsunuz, evde yerde kaplamiyor, sandalyeye sabitlenmesi. Eltimde bundan kullanıyor kızı 2.5 yaşına geldi hala bunda oturuyor çok rahat bir şekilde
Evet ya hareketleri tam anlamıyla hissetsek içimiz çok rahat edicek. Ama benim birkaç gündür daha net olarak pıt pıt diye bişeyler atıyor hissediyorum. Eğer ki bu hareket ise tabi tecrübeli anneler doğru mu?bu biraz
hareketleri hissedemediğimiz için şöyle hepimiz bir başlasak hissetmeye daha rahat edeceğiz ben hafiften hissediyorum gibi geliyor tabiki kesin bebek diyemiyorum ama yine de o zaman iyi diyorum
Farklı markalara da bakabilirsiniz portatif mama sandalyesi diye yazın ozellikleri aynı e bebekte oluyor sandalyeye bu şekilde sabitleniyorİnternette stoğu yok hiç
Evet canım doktoruna mutlaka danış. Niye herkes farklı haftalarda vuralım diyor onu da anlamadım. Ama ecelemiz bence yok bekleyelim.Benimki 20 bile değil 18. Haftada çağırdı sağlık ocağında ki hemşirearadığında en azından önce doktora soracağım diyeyim bari. 20. Hafta gittiğimde de sorarım . Öyle geç haftalarda yapılıyorsa gerek yok o zaman erkenden olmaya
Bir araştıyım teşekkürler :)Farklı markalara da bakabilirsiniz portatif mama sandalyesi diye yazın ozellikleri aynı e bebekte oluyor sandalyeye bu şekilde sabitleniyor
Aynen öyle ya ordan çıkınca eşime diyorum tamam rahatladım birde konuşmucam eşimde anneme diyorki 1 gün konuşmucakKuzum bebişlerimizin keyfi yerinde aslında biz kuruntu yapıyoruz ah keşke böyle olmasak ama seni çook iyi anlıyorum haftaya bişey kalmamış hangi gün gidiceksin. Bende geçen hafta gün sayıyordum ama geçiyor bir şekilde sen gönlünü ferah tut.evet gidince öyle oluyor iki hafta daha beklerim ya ne olacak ki diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?