2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
benim de aile hekimin pek istemedi tetanoz gibi geldi ( bende kararsızım ama düşüğe neden olsa devlet asla izin vermez diye düşünüyorum en ufak riski bile almazlar milyonlarca bebeğin canı sonuçta
Aman devlet kovid aşısınıda kesin dedi vurdurun..vurduranlar daha çok hasta oldu ve hala oluyor..her kesin tabi kendi kararı canım..bu kadar iğneler vurduruyorum ufacık riski bile göze alamam

Sorun olursa normal ultrasonda görülürmü canım?şimdiye kadar çok şükür iyi gidiyoruz..korkumdan bu gün su başladım içmeye ama nasıl görsen içine reçel suyu katıyorum ancak öyle

yok sanırım değil. o renklide bebeklerin tüm organları falan inceleniyormuş o yüzden renkli galiba :)

Benimki 20 bile değil 18. Haftada çağırdı sağlık ocağında ki hemşire aradığında en azından önce doktora soracağım diyeyim bari. 20. Hafta gittiğimde de sorarım . Öyle geç haftalarda yapılıyorsa gerek yok o zaman erkenden olmaya

Aslında bende haftaya doktordayım 3 haftam oluyor benimde bebişi görürsem rahatlarım belki detaylıyı 21 ve ya 22 çekerim

bu biraz
hareketleri hissedemediğimiz için şöyle hepimiz bir başlasak hissetmeye daha rahat edeceğiz ben hafiften hissediyorum gibi geliyor tabiki kesin bebek diyemiyorum ama yine de o zaman iyi diyorum

Çok küçük duruyor yaaa . Ne zamana kadar kullanabilir acaba çocuklar . Alsam mı ki bende
Tecrübeli bir anne olarak ben portatiflerden öneririm hem istediğiniz yere goturebiliyorsunuz, evde yerde kaplamiyor, sandalyeye sabitlenmesi. Eltimde bundan kullanıyor kızı 2.5 yaşına geldi hala bunda oturuyor çok rahat bir şekilde

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-04-13-48-47-266_com.android.chrome-edit.webp
    24 KB · Görüntüleme: 60
Aslında bende haftaya doktordayım 3 haftam oluyor benimde bebişi görürsem rahatlarım belki detaylıyı 21 ve ya 22 çekerim
Kuzum bebişlerimizin keyfi yerinde aslında biz kuruntu yapıyoruz ah keşke böyle olmasak ama seni çook iyi anlıyorum haftaya bişey kalmamış hangi gün gidiceksin. Bende geçen hafta gün sayıyordum ama geçiyor bir şekilde sen gönlünü ferah tut. evet gidince öyle oluyor iki hafta daha beklerim ya ne olacak ki diyorsun

Kızlar göbeğim altında dün bir şişlik hissettim ele kücük erik gibi geliyordu bugün de daha üstteydi 4 parmak kadar acaba bebek olabilir mi dokununca hissedebilir miyim acaba minik bir bilye kadar yoksa druma mı danışsam :))

İnternette stoğu yok hiç

bu biraz

hareketleri hissedemediğimiz için şöyle hepimiz bir başlasak hissetmeye daha rahat edeceğiz ben hafiften hissediyorum gibi geliyor tabiki kesin bebek diyemiyorum ama yine de o zaman iyi diyorum
Evet ya hareketleri tam anlamıyla hissetsek içimiz çok rahat edicek. Ama benim birkaç gündür daha net olarak pıt pıt diye bişeyler atıyor hissediyorum. Eğer ki bu hareket ise tabi tecrübeli anneler doğru mu?
Önceki haftalarda gaz hareketlenmesi gibiydi. Bu hafta daha farklı.

Evet canım doktoruna mutlaka danış. Niye herkes farklı haftalarda vuralım diyor onu da anlamadım. Ama ecelemiz bence yok bekleyelim.

Aynen öyle ya ordan çıkınca eşime diyorum tamam rahatladım birde konuşmucam eşimde anneme diyorki 1 gün konuşmucakBen şimdi randevumu değişecem 14 almıştım detaylı için araştırdım çok erken olduğunu anladım..şimdi haftaya belki cumaya alırım doktor için.Dün arkadaşımla konuşuyorum burda tanıştık biz kızı oldu onun o da zor hamile kaldı dün bana diyorki sanki benim kızım yok oğlum var ben gülüyorum ama o çok sinirlihiç kucaktan inmez bir tek dışarıya istiyor kucak istiyor yoruldum diyor evde bile sadece beni kucakta gezdir diyor30 yaştan sonra anne olmak zormuş diyor ben zaten hep diyorum 20 anne olmak tabi daha kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…