- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ayy aynı işte . İnşallah dediğin gibi korkulacak bir şey yoktur kuzucum . Cidden bugünümü kendime zindan ettim .kuzum renk yok bildiğin su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy aynı işte . İnşallah dediğin gibi korkulacak bir şey yoktur kuzucum . Cidden bugünümü kendime zindan ettim .kuzum renk yok bildiğin su
Teşekkürler canım iyi ki varsınız gerçektenYok canım ben 16. Hafta da hep 1 hafta da 5 gün alttan muayene oldum mecbur rahim ağzı ölçümü oldu açıklık kontrolü derken zaten cihazı rahim ağzında tutuyorlar bebek daha ileri de endişe etme![]()
Endişelenme her şey yolunda :)Benim de bazen o sarımsı akıntı etrafında su gibi ıslaklık oluyor sizin dediğiniz gibi. Bazen de hiç sarımsı bir şey olmuyor sadece iç çamaşırımın o bölgesinin ıslandığını görüyorum. İnşallah normal akıntıdır![]()
İyi ki varsınız burası olmasa tüm günüm ağlamakla geçecekti sanırım :)Endişelenme her şey yolunda :)
Hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz birlikte tabii ki destek olacağız birbirimizi bizden daha iyi kimse anlayamaz çünkü . KK iyi ki var gerçekten :)İyi ki varsınız burası olmasa tüm günüm ağlamakla geçecekti sanırım :)
Benim doktorum su gibi alıntım olduğunda alttan muayene etme sebebi rahim ağzında bi açıklık var mı diye baktı bir de bebeğin kese suyuna baktı her şey normal olunca kullandığım ilaçlardan progestanı vajinal alıyordum onun su akıntısı yaptığını söyledi beyaz akıntı harici su gibi de akıntı yapıyor onu 12. Hafta da bıraktırdı bir daha da yaşamadım şükür bir de idrar testi istedi enfeksiyon da akıntıyı tetikler demişti idrar enfeksiyonu hafif çıkmıştı ilaç kullandım geçtiTeşekkürler canım iyi ki varsınız gerçektenpeki özellikle alttan muayene etmesinin sebebi ne. Yani neye bakılıyor
inşallah mutlaka bana haber ver olur mu doktoruma yazayım bende hemen gderimAyy aynı işte . İnşallah dediğin gibi korkulacak bir şey yoktur kuzucum . Cidden bugünümü kendime zindan ettim .
Hayır, gerekli görmedi, salı kontrolüm var, umarım her şey yolundadır.Nst çekti mi canım hiç
Bana da dua etsene kuzum . Güzel haberlerle geleyimBenim doktorum su gibi alıntım olduğunda alttan muayene etme sebebi rahim ağzında bi açıklık var mı diye baktı bir de bebeğin kese suyuna baktı her şey normal olunca kullandığım ilaçlardan progestanı vajinal alıyordum onun su akıntısı yaptığını söyledi beyaz akıntı harici su gibi de akıntı yapıyor onu 12. Hafta da bıraktırdı bir daha da yaşamadım şükür bir de idrar testi istedi enfeksiyon da akıntıyı tetikler demişti idrar enfeksiyonu hafif çıkmıştı ilaç kullandım geçti![]()
Tabiki yazarım canımm. İnşallah güzel haberlerle gelmek istiyorum yarın burayainşallah mutlaka bana haber ver olur mu doktoruma yazayım bende hemen gderim![]()
Teşekkür ederim canımmGünde 1 defa canım doktor 2 defa bile dedi kullana bilirsin
Ben de de oluyor genelde bende normal olarak biliyorum.Akıntı gibi bir şey mi bildiğin su gibi mi akıntı ise bende de çok oluyor uzun sure oturup kalktıktan sonra özellikle
Geçmiş olsun canım Allahın izniyle her şey yolundadır tabi endişe etmeHayır, gerekli görmedi, salı kontrolüm var, umarım her şey yolundadır.
Dogum paketinin içinde değil miBen samsunda medical park a gidiyorum 20.haftada dedi doktor. Daha 4 hafta var hemen fiyat almadım ama görüşenler var mı merak ettim
Tabiki kuzum dualarım seninle Allahın izniyle iyi haberlerle geleceksin ama şimdi endişe yapma bebiş strese girmesinBana da dua etsene kuzum . Güzel haberlerle geleyim
Tabiki yazarım canımm. İnşallah güzel haberlerle gelmek istiyorum yarın buraya![]()
ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum inan kiBana da dua etsene kuzum . Güzel haberlerle geleyim
Tabiki yazarım canımm. İnşallah güzel haberlerle gelmek istiyorum yarın buraya![]()
canım iğneleri biz hastaneye veriyoruz tıbbi atık olarak aklınızda olsun çöpe attığımız da geri dönüşümü nasıl oluyor bilmiyorumBende çoğunu biriktirdim ve hepsine teşekkür ettim bugünlere gelmemde payları büyük :) halada saklıyorum anı olarak hep kalacaklar :)
canım sen neden kötü düşündün ki hemen ıslaklık hepimizde var hiç aklına getirme bile kötü senaryo belki ama mantar vsdir o da kötü ama fitil antibiyotik veriyorlarAzönce WC gittiğimde iç çamaşırımda yine ıslaklık vardı ve 1 damla kadar zıbınıma da geçmiş . Doktoru aradım yarın gel alttan muayene edelim dedi. Kızlar çok korkuyorum yaa bir şey yoktır dimi . Kendime engel olamıyorum durup durup ağlıyorum![]()
Aminn hepimizin canımHadi hayırlısı olsun güzel sonuçlar olsun
Kaç haftalık oluyor o zamana
İnşallah güzel haberlerimizi yazarız muayenelerden sonraBende Recep hocaya 9 kasıma randevu aldım
İki haftada bir, bazı hissettiklerim kabızlık ve gazla ilgiliydi onu anladım süreçte ama bazıları kasılmaydı. Çok şükür bir lekelenmem yok, akıntım yok. Hafif bir nezle geçirdim, ateş olmadan, burun akıntısı ile. Doktor ısrarla yolunda diyince insanın elinden pek bir şey ce gelmiyorGeçmiş olsun canım Allahın izniyle her şey yolundadır tabi endişe etmekaç hafta da bir kontrolün