- 5 Ekim 2020

- 2.793

- 4.000

- 83

Cuma günü burda neşeli hallerini göreceğimizden eminimTakmıcam söz cuma iyi haberle geleyim doktordan yeterki bu defa inanın banaişte bende çıplak bedene bir göbeyim vardır sanki yine aynı göbek duruyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü burda neşeli hallerini göreceğimizden eminimTakmıcam söz cuma iyi haberle geleyim doktordan yeterki bu defa inanın banaişte bende çıplak bedene bir göbeyim vardır sanki yine aynı göbek duruyor
![]()
Ay Amin canım AminCuma günü burda neşeli hallerini göreceğimizden eminimhareketler devam ediyo mu ?
![]()
Ne güzel işte zayıf olanlar kilolulara nazaran daha erken hissediyormuş hareketleri öyle okumuştum bi kaç yerdeDun gece sanki hareketini hissettim
Heeh hareketlerde basladiysa tamamen artk korkucak bisey yok çok şükürrAy Amin canım Aminharaketler devam ediyor şükür pıt pıt vuruyor
![]()
Ay ne güzel kaçıncı haftadasınızHeeh hareketlerde basladiysa tamamen artk korkucak bisey yok çok şükürrşimdi her hafta artacak iyice rahatlarsin benim 3 gündür dışardan da belli oluyo hareketleri babası gördü hissetti
1 2 haftaya sende de baslar
![]()
Ben uzanınca hiss ediyorum ayakta olunca sanki bir şey yok.Uzanınca aynı yerde atıyor minnoşumHeeh hareketlerde basladiysa tamamen artk korkucak bisey yok çok şükürrşimdi her hafta artacak iyice rahatlarsin benim 3 gündür dışardan da belli oluyo hareketleri babası gördü hissetti
1 2 haftaya sende de baslar
![]()
18+4 ama ultrasonda 1 hafta ileriydi ondan kaynaklı büyük ihtimalAy ne güzel kaçıncı haftadasınız![]()
Ay ne güzelmiş bana daha 3 hafta varr18+4 ama ultrasonda 1 hafta ileriydi ondan kaynaklı büyük ihtimal![]()
Hemencik geçer Allahın izniyleAy ne güzelmiş bana daha 3 hafta varr![]()
Teşekkürler hepimizin inşallah , evet folati ben de bıraktım.Sağlıkla gelsin oğlunuz,ben de 15 haftalığımBana sadece pregnom max diye bir vitamin verdi doktorum başka bir şey kullanmıyorum.Folatı da hamileliğimi öğrendikten sonra kullanmıştım onu bıraktık.
Benimde öyle oyuzden sordum, normal demekki.Bnim değerlerim normal, hçbi doktor demir, magnezyum bişy kullan demedi.
Sadece içinde folik asit ve bikaç vıtamin olan hap kullanıyorum okdr
Evet bende boyle duymustum. Hala hastanedeyim. Dusme tehlikesine karsi her ay yatiyorum. Serum igne ilac. Hastaneye her turlu insan geliyor dun ve bu gun iki kisinin suyu geldi dunku ikiz 28 hafta doguma aldilar. Bugunkide 32 haftalardaymis. Ikizlerin birisi hic iyi degil demislerdi. Rabbim hayirlisini eylesinNe güzel işte zayıf olanlar kilolulara nazaran daha erken hissediyormuş hareketleri öyle okumuştum bi kaç yerde
Rabbim herkese bebeğine sağsalim kucağına almayı nasip eylesinEvet bende boyle duymustum. Hala hastanedeyim. Dusme tehlikesine karsi her ay yatiyorum. Serum igne ilac. Hastaneye her turlu insan geliyor dun ve bu gun iki kisinin suyu geldi dunku ikiz 28 hafta doguma aldilar. Bugunkide 32 haftalardaymis. Ikizlerin birisi hic iyi degil demislerdi. Rabbim hayirlisini eylesin
kız bu ara hep misafirim var müsait olamadım bi olunca da temizlikle uğraştım baya yoruldum. Çarşamba randevum var o gün de misafir geliyo ah ah çilem bitmiyoO Oylesinwbirisii kız bacım nerelerdesinn sesin çıkmıyor
Nasıl dayanıyorsun . Ben bi oda süpürsem belime sırtıma ağrılar giriyor . Paspaslamayı yapamıyorum bilekız bu ara hep misafirim var müsait olamadım bi olunca da temizlikle uğraştım baya yoruldum. Çarşamba randevum var o gün de misafir geliyo ah ah çilem bitmiyo![]()
İnşallah içeceğimEşki elma çok iyi Mandarin ekşi çok iyi geliyor bana.Bulantın olmasında ama belkide böyle beslenmenin daha iyi senin için zaten çok şükür bebişte iyi sadece ilaclarını zorla iç
Evet canım bakalım idrar verdim sonuç çıkmış mail atacaklar şimdi Dr a atacağımÇok geçmiş olsun canım. Taş ve kum gibi şeyler idrar yolu enfeksiyonunu hep tetikliyor. Neyseki ilacını kullanabiliyoruz![]()