- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Kaçıncı haftadasınızben günde 2 kere sürdüğüm oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftadasınızben günde 2 kere sürdüğüm oluyor
10+4 sen :)Kaçıncı haftadasınız
Valla bilmiyorum doktor her ölçtüğünde bir kilo artıyorum transferden beri6 kiloyu nasıl aldın![]()
Ben de 1 hafta geriyim, benim de demirim düşük Akdeniz anemisi varKizlar bende bugun karin agrisiyla acile gittim dr bir hafta geride dedi bebek normalde 10+5 olmam gerekirken 9+3cikti benimle bi alakasi varmi bende asiri demir eksikligi var bide sizdede varmi ne yiyorsunuz
Canım daha önceki kontrollerinde de böyle geriden mi geliyordu,bebeğin kalbi atıyorsa sıkıntı yoktur inşallh dert etme bunu bazen ileri geri oynuyor haftalar,çok düzgün beslenemesemde yeşil yapraklı sebzeler tüketiyorum arada,kuruyemişten tikssindim,meyve yiyorum peynir ekmek yiyorum çokKizlar bende bugun karin agrisiyla acile gittim dr bir hafta geride dedi bebek normalde 10+5 olmam gerekirken 9+3cikti benimle bi alakasi varmi bende asiri demir eksikligi var bide sizdede varmi ne yiyorsunuz
Ben de bu markayı okudum alıcamBen de aldım çatlak kremi ama henüz sürmeye başlamadım üşendiğim içinlierac aldım ben. Siz ne kullanıyorsunuz kızlar
![]()
Mesela ne kadar düşük benimde düşük hatta dr vitamin vermiş almadım henüz,benim bebe en son önde gidiyordu alakası olmaz canım bebeğin haftasıyla şimdilikBen de 1 hafta geriyim, benim de demirim düşük Akdeniz anemisi varbundan mı oluyor acaba
Ben de bu markayı okudum alıcambi de estetisyenime sorucam neler var, bi iyileşsem de çıkabilsem evden
![]()
Benim hap kullandığım dönem 4'e yükseliyor, kullanmazsam 1-2Mesela ne kadar düşük benimde düşük hatta dr vitamin vermiş almadım henüz,benim bebe en son önde gidiyordu alakası olmaz canım bebeğin haftasıyla şimdilik
Bunu da sorarımYaaa ben şeyi de merak ediyorum , yüzümüze pudra vs hangi markalar kullanabiliriz acaba. Ölü gibi çıkıyorum dışarı![]()
Hımm düşükmüş bayağı ama bununla alakası yoktur sen ihmal etme yine de,ben de merak ettim baktım şimdi 3.86 benimde RBCBenim hap kullandığım dönem 4'e yükseliyor, kullanmazsam 1-2bu ara da kullanamadım İyi bari ben de acaba demirden mi dedim
Süpersin . Haber bekliyorumBunu da sorarım![]()
Hepimizsurekli uyuyorum kizlar migdem kotu daha 9 hafta olacgim kafami yastiktan kaldirasim glmiyor benim gibi olan var mi
Şimdi hemen bi baktım internette, retinol vitamin A, paraben, aluminum, talc and dibutyl phthalate içeriklerden uzak durmamız gerekiyormuş hormon ve endokrin sistemine rahatsızlık vermemesi için. CNN'in şöyle bir listesi var hamileler için güvenli makyaj için:Süpersin . Haber bekliyorumben uzun bir süre renklendiricili güneş kremi kullandım. Sonra doktor hamilelikte her şeyi kullanamazsın öyle diyerek yeni bir güneş kremi önerdi. Ama o zamana kadar çocukcağzım bildiğin fondötenli güneş kremiyle büyüdü inşallah sorun olmaz
![]()
tek degilim o zmnHepimiz![]()
Aaaa çok güzelmiş bu. Ayrıntılı inceleyip acil birkaç makyaj malzemesi alacağım. Cildim çok sivilcelendi benim iyice çirkinleştim gibi geliyorŞimdi hemen bi baktım internette, retinol vitamin A, paraben, aluminum, talc and dibutyl phthalate içeriklerden uzak durmamız gerekiyormuş hormon ve endokrin sistemine rahatsızlık vermemesi için. CNN'in şöyle bir listesi var hamileler için güvenli makyaj için:
Oluyormuş o bu haftalarda sonra geçiyorAaaa çok güzelmiş bu. Ayrıntılı inceleyip acil birkaç makyaj malzemesi alacağım. Cildim çok sivilcelendi benim iyice çirkinleştim gibi geliyor![]()