- 2 Mart 2023
- 1.250
- 1.730
- 63
Yazıcam :) aklımda bin türlü düşünce dönüyor inşallah her şey yolundadırBize de yaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazıcam :) aklımda bin türlü düşünce dönüyor inşallah her şey yolundadırBize de yaz![]()
Normal canımmm hiç korkmaKızlar arada kasıklarima ağrı giriyor kramp giriyor mesela suandada sanki adet olacakmış gibi bi ağrı var sizce normal mi bunlar 8 haftaligim
Hep ağrı oluyorduda bu adet olacakmışım gibi hiç olmazdı o yüzden biraz korktum Allah korusun .Normal canımmm hiç korkmarahim genişliyo kaslarımız geriliyo bunlar olası seyler 12. Haftam bitmek uzere hla arada bir geliyo
![]()
Gayet normal bence . Bende de aynı şey oluyor. Hatta kasıklarım ve belim dün o kadar çok ağrıdı ki adet olcam galiba dedimHep ağrı oluyorduda bu adet olacakmışım gibi hiç olmazdı o yüzden biraz korktum Allah korusun .![]()
İyi tek bende olmuyorsa içim rahatladı teşekkürlerGayet normal bence . Bende de aynı şey oluyor. Hatta kasıklarım ve belim dün o kadar çok ağrıdı ki adet olcam galiba dedim![]()
Çok heyecanlı oluyor benimde yarın kontrolüm inşallah 11+3 uz bizde bakalım inşallah yarın bebisimizi görmeye giderken ablasını da götüreceğiz inşallah ablası hepimizden heyecanlı sürekli karnımı seviyor karedesni soruyor bakalım doğunca da inşallah böyle devam ederYarınn 12. Haftam bitiyo Allahın izniyle kontrolumuz varRabbim sağlıkla görmeyi nasip etsin heycan şimdiden basladı zaman gecmez
1 aydır görmedim bezelyemi
![]()
Aynen herkeste aynı heyecanlı bakalım hayırlısıyla öğreniriz cinsiyetlerimizi de12. Haftada bazen cinsiyet belli olabiliyor. Ben öncekinde öyle öğrenmiştim. Tam 12+1 de. Eğer cihaz iyiyse ve bebek gösteriyorsa. Biz de bu sıralar öğrenebiliriz yavaş yavaş
Bende hamile kalmadan önce 4 kilo vermiştim diyestisyenimle şimdi 2 kilo aldım Bi diyestisyeninizle ve doktorunuzla görüşün istersenizKızlar ben ne güzel diyetisyen eşliğinde yürütüyordum süreci ama araya tatil vs girince aksattım baya. Diyetisyene en son gittiğimde 57 kiloydum bugün tartıya çıktım 60 olmuşumdaha 11+3deyim. Bu aylardan sonra da kilo verilir mi sizce ya
![]()
Normal telaş etme rahmin büyüyor :)Kızlar arada kasıklarima ağrı giriyor kramp giriyor mesela suandada sanki adet olacakmış gibi bi ağrı var sizce normal mi bunlar 8 haftaligim
Kaç haftalıksınızBenim akıntım iyice azaldı kızlar normal mi? Hep çok akıntım vardı. Endişe ediyorum![]()
Kızlar ben ne güzel diyetisyen eşliğinde yürütüyordum süreci ama araya tatil vs girince aksattım baya. Diyetisyene en son gittiğimde 57 kiloydum bugün tartıya çıktım 60 olmuşumdaha 11+3deyim. Bu aylardan sonra da kilo verilir mi sizce ya
![]()
Bende 1 aydır yanma var 8 haftalıgim saat başı şu içiyorumBen de mide yanmaları başladı 11+0 ım :)
Ne akıntısı?benim akıntım hiç yok sadece fitil geri geliyor bu kadar..kötü düşünmeBenim akıntım iyice azaldı kızlar normal mi? Hep çok akıntım vardı. Endişe ediyorum![]()