- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de avukatım hiç bitmese şu adli tatilYok canım avukatım. Adli tatil bitiyor![]()
En son 1375 çıkmıştı bi daha ölçmedimMerhaba deneyımlı anneler ben nısan annelerinden gelıyorum
Bir soru sorabılır mıyım
benım 1800 e kadar artıslarım hep 2 2.5 kattı sımdı 1800 den 3 gunde 4400 ,4400 den 3 gun sonra 8800 oldu normal mi sizce
Meslektaşızben de avukatım :))
Yok ya öyle düşünmüyodur bence ama gercekten yogun 2 odasi var bitisik arasinda gidip geliyo bekleyeni cok yaniDoktor belki artık benle işin bitti mesajı mı vermek istiyorbence hemen değiştir
Kanama alanı ne kadar ölçtü mü?Çok sağol yaşıyor baktı dr sabah.bugunde hastanede kalacam hala kanama alanı var
Ah keşkeeeee. Çok rahatım şuanAy ben de avukatım hiç bitmese şu adli tatil![]()
Benim doktor konusunda 4 senedir cok tecrubem varAynı durumu bende yaşıyorum canım devamlı biz bir şeyler soruyoruz öyle cevap veriyor ve benim ilk hamileliğim tecrübesizim ona rağmen hiç bir bilgi vermiyor bende değiştirecekm
Çok sagolun Allah razı olsunÇok şükür kuzum çok sevindimhep dua ettim senden haber bekledim bi yakınım gibi
Hayir bilgim yok bana gösterdi.keseyle ayni boyutta gibiydi.Kanama alanı ne kadar ölçtü mü?
Valla ben anlamıyorum pek. Kız mı isterdin erkek miKızlar doktordan geldik şimdi. Ay bizimki bacak bacak üstüne atıp bir uyudu doktor ense kalınlığını 20 dakikada anca aldıhadi o zaman cinsiyet tahminleri başlasın
![]()
Aynısı benim de öyleydi hiç ayağa kalkmadım geçti çok şükür. KorkmaÇok sagolun Allah razı olsun
Hayir bilgim yok bana gösterdi.keseyle ayni boyutta gibiydi.
hemen yan tarafindaydi
canım çok üzüldüm benim de başıma gelmişti inan arkasına hemen hamile kaldım demek ki bunun yiyecek ekmeği varmış inşallah buna kavusurum diyorumKızlar benim olmadı ne yazıkki bebeklerin kalbi 8. Haftada durmuş kürtaj olacağım, hepinize sağlıklı kavuşmayı diliyorum bebeklerinize hoşçakalın
Hiç önemi yok. Sağlıklı olsun yeter. Ama bi kız süsleyesim varValla ben anlamıyorum pek. Kız mı isterdin erkek mi![]()
Yaaaaa masaAllaaaah yuz şeklini gorebilmissiniz Allahim nazarlardan korusunKızlar doktordan geldik şimdi. Ay bizimki bacak bacak üstüne atıp bir uyudu doktor ense kalınlığını 20 dakikada anca aldıhadi o zaman cinsiyet tahminleri başlasın
![]()
Amiin inşallahhhYaaaaa masaAllaaaah yuz şeklini gorebilmissiniz Allahim nazarlardan korusunbizimki totosunu döndü anca omuriligini gorduk
tamamen hissimi söylüyorum kiza benzettim birazcik Rabbim sagliklisini versin insAllaaaah
![]()
İnşallah bende yatıp dinleniyorum.Aynısı benim de öyleydi hiç ayağa kalkmadım geçti çok şükür. Korkma![]()
Avukatlar arası hamilelik platformukesinlikleee![]()