- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Gerçekten öyle oldu.Avukatlar arası hamilelik platformu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyle oldu.Avukatlar arası hamilelik platformu![]()
Allahtan ofisimiz var yoksa bu süreçte kimse bizi barındırmazdıGerçekten öyle oldu.Ben de kendi büromda çalışıyorum. Hiç dilekçe falan yazmadım yok
adli tatil 15'ine kadar sürse keşke
Kızlar doktordan geldik şimdi. Ay bizimki bacak bacak üstüne atıp bir uyudu doktor ense kalınlığını 20 dakikada anca aldıhadi o zaman cinsiyet tahminleri başlasın
![]()
Cinsiyet partisi yapmak istiyorum dedim o zaman bir dahaki kontrolde zarfa yazayım kesin olsun dedikeske anlasam ya hiç anlamıyorummmdoktor tahminde bulunmadı mı ya ben 12. haftamda çıldırırım öğrenmek için
Allahım cok bıdıklar ya ısırmak istiyorum bunları okudukça bileKızlar doktordan çıktım şimdi ense kalınlığı burun kemiği falan sıkıntı yok çok şükür ikili test için kan verdim sonucun çıkması 1 haftayı bulur dediler doktorun da ultrasonunda bir sıkıntı vardı işaretlediği yerlerin santimini falan yazmıyordu şansıma zar zor yaptı ölçümleri bebekte inadına uyuyordu zor uyandırdık baya karnımı salladı sağa sola döndürdü beni falan![]()
offf birdaha ki kontrol ne zaman aşırı merak etmeye başladım ben son 3-4 gündür benim daha 4 haftam varCinsiyet partisi yapmak istiyorum dedim o zaman bir dahaki kontrolde zarfa yazayım kesin olsun dedi![]()
23 eylüldeofff birdaha ki kontrol ne zaman aşırı merak etmeye başladım ben son 3-4 gündür benim daha 4 haftam var![]()
kızzzzz nası dayancazzz23 eylülde![]()
Ay ne bilim. Eşim aslında cinsiyet partisi istermiyor pek ama ben istediğim için bir şey diyemiyorkızzzzz nası dayancazzz![]()
Kafa yapısı erkek gibi canım kafası yuvarlak geldi banaKızlar doktordan geldik şimdi. Ay bizimki bacak bacak üstüne atıp bir uyudu doktor ense kalınlığını 20 dakikada anca aldıhadi o zaman cinsiyet tahminleri başlasın
![]()
Evet ya çok aşklarAllahım cok bıdıklar ya ısırmak istiyorum bunları okudukça bile![]()
Yok ama genelde kahverengi bazen de pembemsi akinti vardı tedirgin olmuştumSizinde mi kanama vardi
Aaa bakalımmmKafa yapısı erkek gibi canım kafası yuvarlak geldi bana![]()
Tez zamanda kanama dursun inşallahÇok sagolun Allah razı olsun
Hayir bilgim yok bana gösterdi.keseyle ayni boyutta gibiydi.
hemen yan tarafindaydi
Ayyyy benimde bugündü randevum. Ve aynı şekilde asla uyanmadı ya komedi gibiydiKızlar doktordan çıktım şimdi ense kalınlığı burun kemiği falan sıkıntı yok çok şükür ikili test için kan verdim sonucun çıkması 1 haftayı bulur dediler doktorun da ultrasonunda bir sıkıntı vardı işaretlediği yerlerin santimini falan yazmıyordu şansıma zar zor yaptı ölçümleri bebekte inadına uyuyordu zor uyandırdık baya karnımı salladı sağa sola döndürdü beni falan![]()
Çok şükür canm dikkatli ol ilk üç ay düşük riski olur bende 2 aydır sürekli yatıyorum kanamam yeni durdu çok şükürÇok şükür bebek yaşıyor çok sağol duan icin
Yaaa neden böyle bu bıdıklarrrAyyyy benimde bugündü randevum. Ve aynı şekilde asla uyanmadı ya komedi gibiydiölçüleri aldı normal dedi. İkili test de verdik . Ben şeyi anlamadım. Şimdi ense kalınlığı olunca Allah korusun down sendromu ihtimali var demek dimi? Ölçüler normal çıktıysa biz şimdi neyin sonucunu bekliyoruz peki
![]()