Canım benim eşimde tek çocuk haliyle torun de tek oluyor onlar için kv öyle durma etme şöyle otur demez karışmaz ama torun tek olacağı için heyecanlılar sanırım kafasına göre gidip kıyafet alıyor bebek eşyaları akıyor bakıyor falan geçen kıyafet almış mesela dedim anne boşuna almışsın daha cinsiyet o zaman net değildi cinsiyet belli değil olsa bile biz renkleri böyle düşünmüyoruz kuşun kaç aylık olacaksa ona göre alacağız giydiriver paranı boşa harcamışsın dedim bir daha alma beraber biz alırken sana aldıklarımı ben gösteririm dedim artık anlamıyor çünkü bende alma ben bu modelleri sevmiyorum ben kendi beğendiklerimi heves ettiklerimi kendim alırım diyorum açık açık ister altınsın ister darılsın bende ilk kez bi uğraş hamile kalmışım onda da keyfini çıkarıp çocuklarıma kendi istediğimi alma hakkına sahibim valla

ya da gitmiş ona doktor çıkışı ultrason foto videoları akrabalarla sosyal medya da paylaşıyor bunu öğrenince bana bi geldiler biz hiçbir çevremize söylemedik tedaviyle olduğu için sadece aileler bilsin hani nazar falan değer bir şey olur diye o her yerde yayınlamış meğer dedim bu çocukların başına bir şey gelsin tüm vebali senin boynuna dedim vicdan azabı çekersin yapma anne dedim nazar değer senin paylaştıklarından vicdanınla baş başa kalırsın dedim herhalde korktu öyle diyince artık hiç paylaşmıyor

tatlı dille anlatınca anlamıyordu bende mecbur biraz gözünü korkuttum eşime de diyorum annen benim istemediğim bir şeyi alırsa çöpe atarım haberin olsun bir kere inanmadı gittim attım çöpe bir daha almazlar artık

hormonlardan mı ne ekstra sinirleniyorum lafım dinlenmediğinde